Începe Noră pentru mama 5

de Iulia Anghel, 15 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Începe Noră pentru mama 5

Sâmbătă, 18 septembrie - de la 19.30, la Kanal D, casa "Noră pentru mama" îşi deschide porţile pentru 24 de concurenţi noi, nerăbdători să intre în competiţia care le-ar putea schimba definitiv viaţă.

12 fete, 6 băieţi şi 6 mame se vor lupta timp de aproape un an pentru a câştiga competiţia "Nora pentru mama2", care, în pofida crizei economice, păstrează şi în sezonul 5 premiul cel mare în valoare 500 lei. 

Preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii de la Kanal D au început imediat după nunta care a marcat sfârşitul sezonul 4.

În total s-au înscris peste 6000 de candidaţi, ceea ce a făcut ca alegerea celor 24 de finalişti să fie extrem de grea. Gabriela Cristea a luat parte la selecţia finală, alegându-şi cu atenţie împreună cu echipă de producţie, concurenţii alături de care va petrece zilnic câteva ore, timp de aproape un an.

"Eu nu am privit această preselecţie că pe un examen, unde participanţii se prezintă cu temele făcute iar tu, în calitate de examinator, trebuie să imprimi duritate, autoritate, respect! Aici, totul s-a bazat pe comunicare, pe sinceritate, pe naturaleţe.

Am cunoscut persoane intersante, am ascultat poveşti

deosebite, despre una dintre ele, am scris chiar pe blogul personal, pe multe altele am de gând să le dezbat în timpul emisiunii... Cine a trecut testul final? Veţi descoperi sâmbătă, când dăm startul oficial celei de-a cincea ediţii!", declară Gabriela Cristea, gazda show-ului. 

Acest al cincilea sezon vine şi cu modificările de rigoare: locuinţele concurenţilor vor fi complet modificate, vor exista concursuri şi activităţi intersante atât pentru concurenţi cât şi pentru telespectatori, emisiunile zilnice vor fi mai interactive decât cele de până acum, iar finalele săptămânale se vor transforma în adevărate probe de rezistenţă, pline de emoţie şi suspans!  

"Schimbările apar inevitabil, o dată cu începerea unui nou sezon, dar anul acesta ne-am propus să facem în aşa fel încât să interacţionăm şi mai mult cu publicul, în timpul emisiunilor.

Aşa că aşteptaţi-vă la concursuri, la invitaţi speciali şi la tot felul de surprize plăcute! Mai multe n-aş vrea să vă dezvălui, dar veţi descoperi foarte multe noutăţi începând cu 18 septembrie!", conchide Gabriela Cristea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod