Fetele de la Heaven l-au impresionat pe Tarkan!

de Iulia Anghel, 16 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fetele de la Heaven l-au impresionat pe Tarkan!
Odată cu lansarea noului lor single, "Sexy Girl”, fetele din trupa Heaven au avut parte de o revenire spectaculoasă pe scena muzicală românească şi mai mult decât atât, piesa se bucură de succes în tot mai multe ţări, cucerind ascultătorii din Europa. În urmă cu doar câteva zile, chiar cunoscutul cântăreţ turc Tarkan a fost impresionat de apariţia scenică a celor 3 fete din Heaven.  
 
Adina, Roxana şi Aliana au fost invitate pe 11 septembrie să cânte în deschiderea concertului cunoscutului artist Tarkan în Cipru de Nord, ţară unde piesa "Sexy Girl" este în heavy rotation la radiouri.  
 
În plus, piesa "Sexy Girl" a stat 7 săptămâni pe locul 1 în Cipru, iar cu ocazia acestui concert publicul a fost încântat să le vadă şi live pe interpretele melodiei.
 
Starul turc Tarkan a fost încântat de show-ul Heaven şi a ţinut să le felicite personal pentru spectacolul oferit. El a mers în culise pentru a face poze cu fetele, a schimbă câteva cuvinte şi a le spune personal că prestaţia scenică a fost de excepţie, iar melodiile interpretate sună foarte bine live. Acest fapt le-a bucurat foarte mult pe artistele romance, Tarkan a primind în dar un CD cu muzică fetelor de la Heaven.
 
"Ne bucurăm când munca noastră este apreciată, iar, când acest lucru este făcut de un artist precum Tarkan, nu ne face decât să ne dedicăm şi mai  mult muzicii, să venim cu melodii cât mai bune şi să pregătim show-uri cât mai originale. Ciprul de Nord reprezintă o experienţă extraordinară, atât publicul cât şi peisajele sunt fantastice, iar noi am rămas uimite de ospitalitatea localnicilor şi frumuseţea ieşită din comun a locurilor. M-aş întoarce şi de 100 de ori în Cipru de Nord dacă aş avea ocazia, pentru că la fiecare vizită se spune că descoperi noi privelişti" , a declarat Adina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod