"Pentru voi, muguri noi" - Un concert în memoria Mihaela Runceanu

de Iulia Anghel, 4 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza

Pe 4 noiembrie 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, are loc un concert în memoria artistei Mihaela Runceanu, adunând pe aceeaşi scenă artişti consacraţi, precum şi tineri aflaţi la început de drum. 

Organizat de Asociaţia Fan Club "Mihaela Runceanu" şi de verişoară artistei, Andreea Runceanu, componenţa a trupei Amadeus, evenimentul se intitulează "Pentru voi, muguri noi" şi va avea loc începând cu ora 19:00: "Spectacolul poate fi realizat cu bunăvoinţa artiştilor, care vor participă ca şi dăţile trecute fără onorariu.

Spectacolul poartă numele piesei şi ultimului ei album 'Pentru voi, muguri noi' pentru că întreaga să viaţă şi-a dedicat-o muzicii şi mai ales elevilor săi. E incredibil să afli câţi dintre cântăreţii noştri i-au fost discipoli."

Trupa Amadeus a pregătit un moment special şi emoţionant pentru concertul lor din spectacol, constând într-un medley din şlagărele Mihaelei, alături de vocea ei.

"Mi-am dorit de mică să cânt cu Mihaela pe aceeaşi scenă. Din păcate, visul meu nu a putut fi îndeplinit, ea poate fi alături de noi doar prin vocea sa", a declarat Andreea Runceanu.

Pe lângă diferite momente dedicate Mihaelei Runceanu, proiecţii video şi recitaluri ale artiştilor care au fost prieteni sau foşti elevi ai Mihaelei, în cadrul evenimentului va exista un moment special dedicat Mădălinei Manole, care a fost la rândul ei una dintre elevele Mihaelei Runceanu. 

La eveniment şi-au confirmat prezenţa Corina Chiriac, Vlad Mirita, Miki, Irina Popa, Silvia Dumitrescu, Alina Sorescu, Xenti Runceanu, Amadeus, Minodora Dedis şi mulţi alţi artişti care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu sau îşi amintesc de fiecare dată cu drag de piesele ei.

Intrarea este liberă, iar "porţile Casei de Cultură a Studenţilor sunt deschise tuturor oamenilor care au iubit muzica ei", conchide Andreea Runceanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod