România: 6 vedete care au făcut copii în eprubetă

Problemele de fertilitatea sunt o realitate crudă a zilelor noastre. Tot mai multe cupluri se lovesc de imposibilitatea de a procrea, fac analize interminabile şi chinuitoare, caută soluţii, cheltuiesc sume foarte mari de bani pentru ca răspunsul să fie unul crunt: "Nu puteti avea copii". Răspunsul acesta este dureros, însă astăzi nu mai este definitiv.

România: 5 blonde sexoase pe vremea lui Ceauşescu

Se spune că blondele au o frumuseţe aparte. Oamenii întorc capul pe stradă după ele, iar majoritatea bărbaţilor visează să aibă cel puţin o iubită blondă.

Soluţii pentru o hidratare optimă pe timp de vară

Căldura insuportabilă, stilul de viaţă alert, timpul puţin pe care îl avem pentru noi sunt o parte dintre factorii care ne afectează organismul per total. Cea mai supărătoare problemă o constituie temperaturile extrem de ridicate care vin cu nevoia unei schimbări în alimentaţie şi un consum ridicat de lichide.

Vedete România: 5 piţipoance ale anilor '90

Astăzi multe dintre doamnele despre care vom discuta în continuare sunt adevărate modele pentru femeile de rând. Sunt decente, au un discurs impecabil, nu se afişează în posturi îndoielnice şi nici cu persoane care ar putea să le compromită imaginea. Acest lucru se întâmplă astăzi, dar dacă dăm timpul îanpoi vom vedea că la debut şi ele s-au folosit de nurii din dotare, de relaţii sau de banii cuiva ca să ajungă în top.

Şoc în România: 3 vedete anorexice

Sunt celebre, sunt aparent fericite, sunt sigure pe ele, însă sunt extrem de slabe.Silueta Iuliei Albu, soţia designerului Mihai Albu, a Biancăi Drăguşanu sau cea a Monicăi Columbeanu şochează pe oricine.

William şi Kate: Top 25 ţinute la nunta secolului

Artişti, oameni politici, regi şi regine, prieteni şi rude toţi le-au fost alături prinţilor William şi Kate la nunta lor, în data de 29 aprilie. Aşa cum era de aşteptat toţi s-au întrecut în ţinute care mai de care mai elegante, mai strălucitoare.

William şi Kate: Rochia de mireasă

Un secret bine păstrat, un mister despre care s-a vorbit de mai bine de o lună de zile, look-ul actualei soţii a Prinţului William, Catherine-Elizabeth Middleton, a fost una dintre marile necunoscute ale nunţii secolului.

7 secrete despre amanta lui Borcea

După scandalul provocat de divorţul Columbenilor sau cel provocat de divorţul lui Pepe şi al Oanei Zăvoranu, un altul începe să facă valuri în presa autohtonă. După 22 de ani de căsnicie, Cristi şi Mihaela Borcea au pus punct relaţiei lor matrimoniale, din simplul motiv că acţionarul de la Dinamo vrea să-şi vadă liniştit de relaţia pe care o are cu Alina Vidican.

Românii au talent: 5 motive pentru care a câştigat Adrian

Finala show-ului "Românii au talent" şi rezultatul votului exprimat de telespectatori au stârnit valuri atât printre fanii emisiunii, cât şi printre vedete. Există voci care acuză şi neagă obiectivitatea acestui rezultat, sunt, însă, şi oameni care l-au apreciat pe Adrian Ţuţu şi l-au votat.

Vedete România: Cine-i mai sexy? Mama sau fiica?

Fără doar şi poate, fiecare dintre noi am auzit cel puţin o dată zicala "Aşa mamă, aşa fiică". Fie că ne dorim sau nu, că ne place au ba, oamenii ne compară cu mamele noastre. Legea nescrisă a firii este ca fiica să arate mult mai bine decât mama, ajutată fiind evident de vârstă, de modă sau de statut.

Prinţul William şi Kate, lună de miere pe Lizard Island

Sunday Mirror publică astăzi ştirea coform căreia luna de miere a Prinţului William şi a viitoarei sale soţii, Kate Midleton, se va desfăşura pe Lizard Island, o insulă cu statut de parc naţional, care a primit acest nume de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770.

Românii au talent. Finala. Cine va câştiga?

Luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paşte, începând cu ora 20.30, Pro TV va transmite în direct marea finală a emisiunii-fenomen "Românii au talent". Cei 12 finalişti vor trece prin emoţii de foc pe scena de la "Românii au talent" când vor trebui să impresioneze publicul pentru a câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro.

Damian Drăghici: De la ţiganiadă la jazz

Damian Drăghici, cunoscut publicului din România în special pentru proiectul "Damian & Brothers", revine în ţară cu o producţie totalmente diferită. Artistul pregăteşte pentru data de 8 mai un concert incendiar, în care îl va avea ca partener de scenă pe renumitul Nigel Kennedy, unul dintre cei mai importanţi violonişti ai lumii.

România: 10 vedete bisericoase

Mai sunt câteva zile până la Paşte şi fiecare dintre noi ne întoarcem faţa către Biserică, acum mai mult decât oricând. Mergând în aceste locuri avem impresia că viaţa ne este mai uşoară, că suntem mai curaţi, mai liniştiţi.

8 victorii ale Monicăi Columbeanu în lupta cu Irinel

Băcăuanca şi-a învins "maestrul" - cam aceasta ar fi una dintre concluziile scandalului în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, lupta supremă şi cea mai importantă fiind cea pentru micuţa Irina.

Vedete România: 6 poveşti de dragoste la vârsta a doua

Ne-am obişnuit să credem că numai la 20, 30 de ani se pot simţi fiorii dragostei. Ne-am obişnuit să spunem că dragostea este pentru cei tineri şi că la vârsta a doua sau a treia există doar obişnuinţă, respect sau prietenie. Există însă dovezi clare că oamenii pot iubi şi la 50 de ani, la 60 de ani şi, de ce nu, la 70 sau 80.

Monica Columbeanu a vorbit la telefon cu Irinel, în faţa presei. Iată ce a spus!

În această dimineaţă, Monica Columbeanu a sosit la poarta reşedinţei din Izvorani, pentru încă o încercare de a o lua pe fetiţa ei, respectând astfel decizia judecătorilor de a-i încredinţa custodia provizorie a Irinei.

Vedete România: 8 mame sexy la 40 de ani

Suntem obişnuite ca după 40 de ani femeile să înceapă să-şi arate vârsta. Doamnele din România au tendinţa de a se neglija, mai ales după ce au născut. Fraza - "Acum sunt mamă, nu mai pot să mă îmbrac ca la 20 de ani!" - este foarte des folosită, dar şi aplicată, din păcate. Există, însă, şi exemple pozitive, pe care ar trebui să le urmăm.

Fotomodelul Natalia Mateuţ, arestată în Olanda

Fiica marelui fotbalist Dorin Mateuţ a fost reţinută de poliţia olandeză în acest weekend, în centrul Amsterdam-ului, în timp ce voia să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false, informează Mediafax.

Modă 2011: Mătasea, vedeta verii

Broderia manuală şi detaliul studiat creează un look sexy, acesta este unul dintre mesajele pe care vrea să le transmită cea mai nouă colecţie semnată Elena Perseil şi lansată miercuri, în The Silver Church.