Teo Trandafir a fost operată din nou. Medicii sunt rezervaţi

de Iulia Anghel, 29 Martie 2011

Deşi starea fostei moderatoare TV se îmbunătăţise vizibil, iar medicii declarau că se pregătesc să o externeze, o nouă recidivă a trimis-o pe Teo Trandafir direct în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a avut loc vineri, principalul motiv fiind înslăturarea ţesutului necrozat şi infectat din abdomenul vedetei.
Deşi starea fostei moderatoare TV se îmbunătăţise vizibil, iar medicii declarau că se pregătesc să o externeze, o nouă recidivă a trimis-o pe Teo Trandafir direct în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a avut loc vineri, principalul motiv fiind înlăturarea ţesutului necrozat şi infectat din abdomenul vedetei. "A trebuit să facem o nouă intervenţie chirurgicală, vinerea trecută, pentru a putea înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomenul pacientei", a declarat marţi dimineaţă profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupă de Teo Trandafir, citat în comunicatul Clinicii AKH.

În continuare, medicul a declarat că Teo Trandafir este în stare stabilă, pe Secţia de Terapie Intensivă, dar că genul acesta de afecţiune este o continuă provocare pentru echipa interdisciplinară care se ocupă de caz. "Este în natura acestei boli ca recuperarea să fie marcată şi urmată de tentative de revenire a bolii", a mai arătat profesorul Gnant.

"Infecţiile sunt tratate în mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nicio predicţie clară pentru zilele următoare", a precizat profesorul Spiss, specialist anestezist.

Reamintim
că Teo Trandafir este internată de pe data de 11 ianuarie în clinica AKH din Viena, unde a fost transportată cu un avion privat pus la dispoziţie de fostul ei şef, Adrian Sârbu.
Ea a fost atunci transferată de la Spitalul Elias unde stătuse internată 6 zile. Îniţial medicii austrieci au optat pentru tratamentul medicamentos, însă gravitatea efecţiunii i-a obligat ca pe 24 februarie să o supună pe Teo Trandafir unei intervenţii chirurgicale majore, din cauza complicaţiilor provocate de pancreatită şi de infecţia abdominală extrem de puternică.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eugen pe 29 Mar 2011, 17:21
    elias

    daca ar fi stat la Elias, neoperata, pana pe 24 feb., ce subiect de scandal de presa ar fi fost: INCOMPETENTI, CREMENALI....! da la AKH ce sa le mai zici?

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod