Vedete România: Top 7 bărbaţi înşelaţi

De regulă, suntem obişnuiţi să discutăm despre o femeie înşelată şi despre nemernicia partenerului care a putut să-i facă una ca asta. Dar, ce te faci când victima este El şi trădătoarea este EA? Ai dreptate, este greu să judeci o astfel de situaţie, dar este destul de uşor să o priveşti din exterior. Asta am decis să facem astăzi, prin prezentarea a 7 cazuri celebre de adulter în care ea a trişat.
1 din 8

1. Pepe, încornorat de un politician

Latin Lover-ul pozează astăzi în victima perfectă din postura bărbatului înşelat de Oana Zăvoranu. Ceea ce părea la început un scandal şi un divorţ între un bărbat gelos şi o femeie extrem de vulcanică, s-a demonstrat a fi de fapt un război media între două vedete care trebuie să iasă cu imaginea cât mai curată din această poveste. Oana Zăvoranu a călcat strâmb, înşelându-şi soţul cu Tudor "Tudy" Ionescu, un tânăr de 26 de ani, membru PNL. Mai mult decât atât, Zăvo declară că este şi însărcinată şi ameninţă că va demonstra acest lucru, dându-şi acordul să-i fie publicat buletinul de analize. Pepe a demonstrat ce a vrut.
30 Martie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 31 Mar 2011, 09:31
    Pepe

    Pepe, felicitari pentru ca ai scapat de o javra care nu te merita. Cred ca ai iubit-o insa mai cred ca fiinta aia nu merita niciu strop de iubire. Oana e o fiinta ordinara si a demonstrat cu varf si indesat zilele acestea. O mahalagioaica cu aere de mare doamna din Primaverii. Cand de fapt cel mai bine s-ar potrivi in Ferentari. Acolo ii este locul!

    0
    2

  • maria pe 30 Mar 2011, 22:19
    ce?

    dupa cum probabil ati observat in afara de pepe si botezatu sunt toti niste mosi !!!!!!!!!!! ce va surprinde ca au fost inselati???????????????????????????

    1
    1

  • nadya_dark pe 30 Mar 2011, 15:22
    Parerea mea

    Referitoare la Monica Gabor ,este ca s-ar fi potrivit de minune ,ca inteligenta vorbind ,si nu numai ,cu Voicu Panzar sau cum il cheama.Intoarce-te la el Monica sau cel putin ,gaseste-ti unul asemeni lui

    2
    3

  • Maia pe 30 Mar 2011, 10:50
    Cruda realitate!

    Nu stie nimeni care este adevarul intimitatii intr-un cuplu, care - vrem , nu vrem - este "piatra filosofala" a longevitatii conjugale!. N-avem dreptul sa judecam, dar, daca un sot isi ia o partenera superba din toate p.d.v.( pe vremea mea, mai era, si virgina) si nu e capabil sa o faca sa simta / sa stie ca ESTE FEMEIE sau, daca o fericeste si SIMTE femeia din ea, dar o umileste, o bate, "sterge cu ea pe jos", atunci infidelitatea acestei sotii este acceptata, o scurta perioada de timp, care NEAPARAT trebuie finalizata - cat mai repede posibil - , cu DIVORT ! "Femeia de top", din toate p.d.v. , care - maritata - , are viata de plans, neoferindu-i-se NIMIC din ceea ce credea ea si din ceea ce promisese masculul la ALTAR, NEAPARAT trebuie sa DIVORTEZE ! Asa... Frumos ! Elegant ! Ideal ar fi ca - MAI INTAI - sa divorteze si, mai apoi, sa-si caute " jumatatea astrala"....asa....din demnitate spre a nu fi blamata ! Si, bineinteles, discret, fara "spalat rufe" in public! In alta ordine de idei insa pe pitipoancele astea, care "au nevoie de mascul" de pe la 12-14 ani, cand inca habar n-au "ce e igiena intima si cum se face", pe astea eu LE-as IMPUSCA, daca n-as face puscarie( comparativ cu ceea ce scriam mai sus, cand o fata / femeie se marita si e considerata si se simte doar un "recipient de scapari freundiene" si "privata ECO" pentru sotul ei ! Aceasta are DREPTUL sa tradeze, dar, mai intai sa dea DIVORT, zic eu ! Cu sinceritate ! Ce au facut insa nevestele celor 7 " Reprezentanti ai partii masculine a Creatiei Divine" nu este nici ortodox, nici uman, nici pedagogic s.a.m.d.! Dumnezeu sa le ierte - si pe ele, si pe cele care si-au cladit FERIREA pe SUFERINTA altei femei si a pruncului sau ! ( Lascareasca, Romanita, Zana, Marciuca s.a.) Li se va plati CANDVA, cu aceeasi moneda !

    3
    1

  • cristal pe 30 Mar 2011, 09:16
    pepe

    cine era tudy ? mai putin intereseaza , dar Pepe ai scapat de o povara care vulcanica te-ar fi distrus si ,ai actionat in momentul adevarului . felicitari

    4
    1

  • Al pe 30 Mar 2011, 00:01
    Atentie

    Dragi autori si redactori ai acestor articole, mare atentie atunci cand faceti o afirmatie. Subtitlul de pe prima pagina a acestui articol este fals: "Pepe a fost tradat cu un europarlamentar"!! In primul rand, termenul corect (denumirea oficiala in limba romana pentru parlamentar in Parlamentul European) este "eurodeputat" sau "deputat". In al doilea rand, dl Ionescu (alias Tudy) este un angajat al PE la Bruxelles, ceea ce poate insemna de la spalator de vase la cantina pana la consilier al unui eurodeputat sau administrator european. Verificati mai bine informatiile inainte de a arunca cu cuvinte si termeni al caror inteles in mod evident nu il stapaniti. Cat despre subiectul articolului, de ce nu incercati o perspectiva inversa: stiu ca atrage ideea de barbat inselat, dar cine mai vorbeste in goana asta stupida pentru senzational de "femeile adultere" ale Romaniei: mai nou este la moda se pare sa-ti inseli fara pic de mustrare sotul/sotia. Cum ramane cu niste juraminte incalcate. Nu credeti ca aceasta degradare morala a societatii romanesti ar trebui sa fie adevaratul subiect al zilei?

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod