Războiul Columbenilor a început. Cine crezi că va câştiga?

de Iulia Anghel, 25 Februarie 2011
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Războiul Columbenilor a început. Cine crezi că va câştiga?
Astăzi a avut loc prima înfăţişare din acest proces de divorţ intens mediatizat şi discutat în ultima vreme. Dacă procesul de separare începe efectiv pe data de 21 martie, Monica Columbeanu a cerut judecătorilor ca încredinţarea fetiţei să se judece în procedură de urgenţă pe calea unei ordonanţe prezidenţiale.

Acest lucru s-a întâmplat în această dimineaţă, la judecătoria Buftea, însă, din cauza absenţei mamei, şedinţa s-a amânat pentru data de 28 februarie.

Dacă până astăzi Irinel Columbeanu nu a vrut să facă nicio declaraţie cu privire la evenimentele care se petrec zilele acestea în familia lui, astăzi jurnaliştii au reuşit să-i "fure" o declaraţie.


"Fetiţa va sta cu mine, sunt sigur de asta. Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i-a fost donat, donaţie ce va fi revocată!", a declarat milionarul de la Izvorani. În plus, acesta susţine că se va lupta până în pânzele albe pentru custodia fetiţei şi că cea care se va ocupa de copil va fi în continuare soacra lui.

În plus, milionarul s-a declarat total dezamăgit de felul în care acţionează justiţia din România. "Nu au primit niciun fel de citaţie. Mă duc total neinvitat. S-ar putea să nu fiu lăsat să particip. Nu vreau să discut despre proces", a spus milionarul.
"Oricum mie îmi miroase a blat, acest proces", a continuat Irinel Columbeanu.

Războiul de divorţ, început cu un război al declaraţiilor


Ceea ce părea în primă instanţă un divorţ cu uşile închise, aceasta fiind şi dorinţa expresă a Monicăi Columbeanu, iată că odată cu trecerea orelor încep să apară şi reacţiile celor doi care nu sunt deloc drăguţi unul cu celălalt.

Monica îşi acuză soţul că nu a acordat atenţia necesară acestui mariaj, dar şi fetiţei lor, fiind mult mai preocupat de afacerile pe care le întreprinde. "Nemulţumirile mele au fost legate de faptul că soţul meu s-a implicat mai mult în activitatea sa profesională decât în relaţiile sale cu fetiţa noastră.
Încercările mele de a-i apropia pe cei doi au avut şanse minime, ceea ce m-a determinat să îi acord fiicei mele şi mai multă atenţie pentru a compensa lipsa de afecţiune şi preocupare a tatălui său"
, scrie diva în cererea de divorţ.

Pe de altă parte soţul contraatacă: "La sfârşitul anului trecut, când soacra şi Irina s-au întors din Statele Unite, am vrut să ascult părerea fiicei mele care, deşi are doar patru ani, mi-a spus că nu vrea să mai audă de o eventuală întoarcere în America".
În plus, miliardarul declară că micuţei Irina i s-a întocmit un raport psihologic în urma căruia s-a stabilit că fetiţa este traumatizată. Irinel Columbeanu promite că acest dosar va ajunge pe masa judecătorilor.

La final, milionarul a vrut să fie puţin acid la adresa încă actualei lui soţii: "Îi sugerez soţiei mele ca firma Monica Columbeanu Media SRL să o denumească Monica Gabor SRL după ce se va încheia divorţul" sau "Dacă cu Moni poate am dat greş, cu Irinuca sigur nu o să dau".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ella84 pe 28 Feb 2011, 18:57
  Rasu -plansu

  traim intr-o lume complexa. Ia priviti ce mi-a trimis un amic http://www.youtube.com/watch?v=GSuFCHHvP8g :)) . Complexa treaba si cu multe aspecte! Un fel de rasu-plansu la orice pas!

  0
  0

 • Flavia pe 25 Feb 2011, 13:50
  Razboiul Columbenilor

  Tiganie specifica mezaliantelor. Aceasta femeie s-a casatorit cu banii acestui om bogat numai pt. a parveni. Prin copil si-a asigurat zestrea. Si normal ca vrea sa tina copilul la ea ca sa primeasca bani multi pt. a "intretine" copilul, cu alte cuvinte a se intretine pe ea. Personal am urmarit cu dezgust casatoria acestui barbat cu fita acea de licei. Mai ales ca si mie mi-au facut curte barbati cu 20 de ani mai in virsta ca mine si pe care i-am refuzat pe toti la vremea respectiva Barbatul acum plateste pt. usuratatea lui. Cu fita asta, nu stiu ce se va petrece, pt. ca nu e altceva decit o cocota. Barbatul macar mai are ceva creier pt. a face afaceri, pe cind ea nu e decit o interesata. Legile Universale se vor aplica si aici.

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod