Vedete România: 4 motive pentru care divele divorţează

15 Martie 2011
Sunt frumoase şi bogate, sunt vestite şi urmărite, dar sunt şi divorţate, iar altele în curs de. Aşa cum nunţile lor au fost subiecte de tabloid, acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu divorţurile lor.
Uneori, noi oamenii de rând avem tendinţa să credem că numai "pământenii" pot avea parte de necazuri, dezamăgiri, suferinţă, însă iată că şi divele, persoanele publice, vedetele pot trece fix prin aceleaşi stări.
Unele au ales să facă mare scandal din separarea lor, o altă formă de publicitate până la urmă, altele au decis să treacă totul sub tăcere, dar şi unele şi altele au avut motive.
1 din 5

Oana Zăvoranu, din divorţ în scandal şi din scandal în divorţ

Vedeta se află în plin proces de divorţ zilele acestea, dar asta nu este nici pe departe cea mai mare problemă. Ceea ce inflamează şi mai tare lucrurile sunt declaraţiile pe care cei doi protagonişti ai divorţului le fac. Tocmai din aceste schimburi de replici se descoperă şi motivele divorţului. El spune că Oana s-a îndepărtat totalmente şi că s-a cufundat în problemele pe care le are cu mama ei: procesul, moştenirea. Ea spune că iubirea vieţii ei, Pepe, este prost sfătuit.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gigi pe 4 Nov 2011, 17:54
  marin a divortat pt ca ea a inselat

  mai tineti minte cand pe antena 1 era un promo cand Dan Negru intreba: "este adevarat ca eu am fost motivul divortului tau". Si intr-adevar a fost. Si el si altii cu care moldveanca si-o tragea desi era maritata bine mersi. O ipocrita nimic mai mult.

  1
  0

 • irina pe 14 Apr 2011, 16:28
  !!!

  Mihaela la inselat pe Elan.Choar el la divort a spus''o inteleg,poate a avut o slabiciune,dar judec,dar n-o pot ierta''

  7
  1

 • lavinia pe 6 Apr 2011, 18:23
  mda.

  Andreea Marin s-a casatorit f. tanara. Oricum, cu Stefan se potriveste de minune. Doi frumosi! Mihaela R. se dovedeste ca este ïnselata de toti barbatii. Cred ca nici ea nu mai crede ce spune. :)) De acord cu tine, Liliana. Andreea este o frumoasa: decenta, finuta.

  9
  2

 • LILIANA pe 22 Mar 2011, 19:51
  e cea mai frumoasa!

  Andreea Marin e cea mai frumoasa vedeta din Romania.Chiar daca sunt femeie,imi place sa admir frumusetea altor femei!Sunt de conceptia ce-i fain si lui Dumnezeu ii place!

  10
  3

 • diana pe 15 Mar 2011, 19:31
  ...nu-mi place personajul M.R.

  Nici nu stiu daca sa o cred pe dna Mihaela R. Cica al doilea sot a inselat-o (eu nu bag mana in foc ca este adevarat), apoi a inselat-o si al treilea. Nu stiu motivul divortului de primul (dl. Radulescu). A inselat-o si el? Pfff. Am mari semne de intrebare!

  10
  6

 • Anonim pe 15 Mar 2011, 15:59
  Bravo!

  Am crezut ca va aparea comentariul doar la vedeta la care l-am postat in momentul in care eram atunci. Comentariul este dedicat Mihaelei Radulescu :)

  1
  11

 • Anonim pe 15 Mar 2011, 15:56
  Bravo!

  TOT RESPECTUL!!!

  3
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod