Vedete România: 8 mame sexy la 40 de ani

Suntem obişnuite ca după 40 de ani femeile să înceapă să-şi arate vârsta. Doamnele din România au tendinţa de a se neglija, mai ales după ce au născut. Fraza - "Acum sunt mamă, nu mai pot să mă îmbrac ca la 20 de ani!" - este foarte des folosită, dar şi aplicată, din păcate. Există însă şi exemple pozitive, pe care ar trebui să le urmăm. Dacă suntem soţii şi mame, nu înseamnă că trebuie să uităm de noi, nu înseamnă că trebuie să ne "ascundem" în spatele unor haine fade, impersonale şi, de ce nu, bătrânicioase.

Există câteva exemple de vedete din România care, după ce au devenit mame, nu au uitat de ele, iar sexualitatea şi încrederea în sine au devenit pentru ele deviză. Luana Ibaka, Dana Săvuică,  Anca Ţurcaşiu sau Andreea Berecleanu sunt numai câteva dintre vedetele în faţa cărora putem spune: "Jos, pălăria!", la capitolul look.
1 din 9

Dana Săvuică are 41 de ani şi o fiică de 17 ani

Fostul model arată senzaţional şi nu o spunem numai noi ci şi pictorialele în care apare. Are o condiţie fizică de invidiat, nu face excese şi, mai mult decît atât, experienţa în fashion a ajutat-o să-şi creeze un stil care s-o avantajeze şi să o ajute în orice situaţie. Este adevărat că natura şi poziţia socială i-au venit în ajutor de-a lungul timpului, însă nu trebuie să negăm faptul că Dana Săvuică s-a îngrijit întotdeauna şi continuă să o facă şi astăzi. Are grijă ce mănâncă, nu fumează, nu consumă alcool, face sport şi nu se epuizează, aspect omis de multe dintre noi.
8 Aprilie 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flower pe 11 Apr 2011, 16:27
    !

    De curand, intr-un interviu, Dana Sota spunea ca in 1986 avea 23 de ani. Un simplu calcul ne spune ca are 48 de ani si nu 46. Greu cu numaratul anilor!!

    2
    0

  • Nereida pe 11 Apr 2011, 10:29
    Maya

    Andreea Berecleanu nu are 41 de ani ci 37(pe care probabil ii implineste in perioada aceasta), ea povestea intr-un interviu ca la 26 de ani era deja insarcinata cu Eva.

    0
    0

  • micki23 pe 8 Apr 2011, 22:07
    bla bla

    traiasca fotoshopul....poze trucate

    2
    0

  • micki23 pe 8 Apr 2011, 22:07
    bla bla

    traiasca fotoshopul....poze trucate

    2
    0

  • paula pe 8 Apr 2011, 17:20
    sexi la 40

    Madam berecleanu e dulce la fata...ca multe alte femei gabarit depasit de la talie in jos.... Loredana arata ca o ciufa staersa fara machiaj...sa o vedeti in realitate. Sanda Ladosi arata ca o baragladina , o muiere tapanoasa, nimic sexi in ea..nici macar privirea. In acest top as fi pus.o pe madam Romanita....are vreo 45 si arata f f f bine la corp..nu i se da varsta...

    4
    0

  • nadya_dark pe 8 Apr 2011, 13:29
    Da ,nimik de zis

    Decat ca ,pt a manca sanatos ,e nevoie si de multi bani ,in Romania ,si daca acestia nu sunt ,mancam si crenvusti ...Cat despre frumusetea lor , sportul face totul ,si operatiile estetice..

    6
    0

  • anda pe 8 Apr 2011, 12:27
    Dana Savuica

    E foarte frumoasa...as vrea si eu sa fiu ca ea la virsta ei :)) pur si simplu SUPERBA

    3
    0

  • Dimitriu pe 8 Apr 2011, 09:25
    8 mame sesy la varsta de 40 ani

    O admir f f multa pe d-na DANA SAVUICA , este o femeie care se iubeste, si soarta a iubit-o. Mi-ar place sa fiu si eu asa, chiar daca varsta este mult mai mare ,,

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod