România: Top 10 vedete ghinioniste

Sunt frumoase, sunt în prim-plan, sunt admirate şi strălucesc, dar, cu toate astea, uneori sunt extrem de ghinioniste. Vorbim aici, bineînţeles, despre o serie de vedete de la noi care, în ciuda aparenţelor, au trăit, cel puţin o dată în viaţă, sentimentul că nu întotdeauna norocul este de partea lor. Fie pentru că au dat-o în bară cu afacerile, fie pentru că iubiţii sau iubitele i-au părăsit, fie pentru că au fost înşelate sau pentru că nu şi-au găsit niciodată fericirea. În cazul lor zicala "Şi bogaţii plâng" se verifică fără doar şi poate.
1 din 11

Cream: "Doctorul Lascăr mi-a măcelărit nasul!"

"Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani, din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri. M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: 'Nu-i nimic, mai facem un retuş'", acestea sunt amintirile care au rămas întipărite în mintea artistei după prima intervenţie chirurgicală. Ulterior, a apelat la ajutorul unor medici din Salonic care i-au refăcut operaţia, astăzi fiind mulţumită de ce a ieşit
1 Martie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada pe 3 Mai 2011, 00:32
    mda...

    si totusi, huidu a avut noroc ca nu era in romania!

    0
    0

  • Ne Tuddki pe 2 Mar 2011, 10:58
    :)

    Ia-ti un pistor, nu da gres! Esti un dobitoc, daca la banii tai nu-ti poti cumpara "fericirea"!! Inseamna, ca mai ai si alte probleme grave, deca te evita femeiile.

    0
    0

  • Anonymous pe 1 Mar 2011, 20:10
    Parere

    Mi se pare un articol 100% inutil.

    4
    0

  • luminita pe 1 Mar 2011, 18:57
    PROST ARTICOL

    Fato! lase-te de scris. E PROST de tot articolul. Nu sunt decat niste randuri care s-au mai scris despre acete persoane dar care nu au nici o legatura.

    4
    0

  • Ella pe 1 Mar 2011, 15:12
    ajutati cainii

    Intrati si voi pe http://mercador.ro/oferte/?search[creator]=436c4d4144446b3d ca sa ajutati niste catelusi simpatici

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod