Moni şi Iri: 15 secrete murdare

Chiar dacă a fost oarecum umbrită de divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, lupta dintre Monica şi Irinel Columbeanu continuă să facă valuri. Cei doi au ajuns să-şi arunce cuvinte grele, jigniri, acuzaţii, totul pentru custodia micuţei Irina, pentru bani, pentru notorietate şi, din păcate, împotriva demnităţii lor ca oameni.
Chiar dacă a fost oarecum umbrită de divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, lupta dintre Monica şi Irinel Columbeanu continuă să facă valuri. Cei doi au ajuns să-şi arunce cuvinte grele, jigniri, acuzaţii, totul pentru custodia micuţei Irina, pentru bani, pentru notorietate şi, din păcate, împotriva demnităţii lor ca oameni.

De pe urma declaraţiilor pe care le fac, am ajuns să aflăm lucruri incredibile, secrete murdare ascunse de strălucirea şi aparenţele pe care le vindeau cei doi opiniei publice. Cine ar fi bănuit că în cazul lor Raiul este Iad şi că Aurul este de fapt Cenuşă?

Ce spune Monica despre Irinel


1. "Întâlnirea cu soţul meu a fost aranjată"

Monica Columbeanu dezvăluie că şi-a întâlnit soţul în urma unui aranjament încheiat de acesta cu Matei Miko, cel care avea să le fie şi naş.
"Aveam 18 ani şi câteva luni când am venit în marele oraş Bucureşti, în ziua de 13 iunie 2005! .... Am fost dusă de soţii Miko la Izvorani", declară ea în cererea înaintată Judecătoriei Buftea. Femeia îşi aminteşte cum, la un moment dat, cei doi soţi Miko au dispărut, ea rămânând singură cu cel care avea să-i devină soţ.

2. Irinel Columbeanu reciclează cadourile

La puţin timp după ce i-a devenit soţ, Monica Columbeanu află lucruri incredibile despre darurile pe care le-a primit de-a lungul timpului de la Irinel, lucruri despre care recunoaşte că i-au luat ochii. "Toate aceste cadouri aparţineau altor 'iubite' ale lui Irinel Columbeanu. Până şi hainele pe care le primisem fuseseră îmbrăcate şi purtate de alte fete "prezentate" tot de familia Miko, fete hrănite cu aceleaşi speranţe mincinoase şi perfide! Purtam hainele dăruite şi reciclate de către Irinel Columbeanu după ce au fost returnate de Gabriela Botezat, din Rădăuţi, de Lidiana Moldovan din Cluj şi de alte fete!", precizează Monica.


3. Irinel Columbeanu, disperat să apară la TV

Fotomodelul declară că nu ea a fost cea care şi-a dorit să fie în permanenţă în lumina reflectoarelor, ci că a fost efectiv obligată de soţul ei să accepte aceste situaţii. Ea îşi prezintă bărbatul ca pe unul înnebunit după notorietate şi prezenţă constantă pe primele pagini ale ziarelor şi în emisiunile de televiziune.

4. Irinel Columbeanu, sărac lipit

Geniul malefic de la Izvorani, sărac lipit, acestea sunt apelativele pe care i le adresează milionarului fosta soţie. Pentru a demonstra răutatea de care poate da dovadă Irinel Columbeanu, Monica aminteşte de o scenă a cărei victimă a fost Blanche, fosta lui iubită. Se pare că acesta, supărat că relaţia lor s-a terminat, a ordonat distrugerea cu buldozerul a salonului de cosmetică pe care Blanche îl deţinea.
Mai mult decât atât, Monica Columbeanu afirmă că îl crede capabil de aceleaşi răutăţi şi în ceea ce o priveşte, mai ales că acesta a declarat ferm că nu se va lasă "până nu mă va sfâşia".

5. Irinel Columbeanu, un alcoolic dependent de sedative

Acestea sunt alte dezvăluiri pe care le face fosta Scorpie de la Izvorani despre cel care încă îi mai este soţ. Ea declară că Irinel Columbeanu este "sclavul" Xanaxului şi al alcoolului, doar astfel reuşind să treacă peste depresiile care-i devastează viaţa. Ea spune despre acest bărbat că este un frustrat şi că orgiile sexuale şi grandomania nu fac decât să ascundă faptul că bărbatul este total nemulţumit de felul în care arată şi că îi este în permanenţă teamă să nu sfârşească în sărăcie.
25 Martie 2011
 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • da da acum va spun numele pe 26 Oct 2011, 18:55
    BOSOROGI PERVERSI

    Cand se balacea in piscina cu blondele spunea ca discuta afaceri. Nici cu Monica nu mi-e rusine DAR pe parcursul procesului ea a fost MARE DOAMNA in DECLARATII pe langa libidinosul de mosneag. Nu suport barbatii care arunca cu noroi in femeile cu care au fost dupa ce acestea nu ii mai vor. Ce credea ca o sa aprecieze femeile la el? Fizicul? Potenta? Intelectul? Nu are cu ce se lauda. Monica a evoluat frumos, degeaba o tot blameaza. La ea se poate spune ca asistam la o evolutie fata de cum a fost.

    1
    0

  • Elena pe 26 Oct 2011, 18:49
    bine a spus cine a spus :))

    "eu inca de la inceput l-am clasificat pe acest OMULET chel si libidinos a fiind un shet mare, iar ptr. ca nu aprecieaza ceea ce a avut, este iar aceeasi consecinta a faptului ca inafara de bani altceva nu are ....probabil ceea ce are in pantaloni este de domeniul ......intelegeti voi banilor atit. Era normal cine dracu sa stea cu un pitic si o meduza ca asta decit ptr. BANI logic...oricum degeaba o jigneste ca el a aleso si tot el a gresit...Fetelor cam astia sunt barbatii cu bani aveti mare ATENTIE" ADEVARAT

    1
    0

  • Tess pe 24 Mai 2011, 15:19
    Moni

    Any,ceea ce ai scris nu face altceva decat sa ne spuna despre tine,cum esti tu in realitate.Scuze!Tu ai afirmat cum esti... Monica este asa cum este fara a o judeca noi.La fel si Irinel.E usor sa stai pe margine si sa judeci pe cei din jur.

    0
    0

  • oli pe 30 Apr 2011, 18:42
    PENTRU ANY

    SA LE PUPATI IN CUR PE MOLDOVENCE,FRUSTRATELOR.

    4
    2

  • Taraxacus pe 17 Apr 2011, 11:38
    Mitul

    Bine ca s-a destramat odata mitul asta al Cenusaresei, ca toate fetele de 12-17 ani nu mai invatau, toate visau sa fie slabe, frumosae si sa se marite cu bosorogi bogati, ca deh, Monica, o anonima de la tzara din jud Bacau, a reusit, doar prin frumusetea ei orbitoare.... E bine ca se face publica mizeria asta poate vor deschide ochii fetele astea dezorientate de noua scara de valori din Ro.

    3
    0

  • yry pe 11 Apr 2011, 00:10
    vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...

    nu cred ca asa se obtine custodia.si de ce a acceptat toate alea daca nu ia convenit nimic.cind nu mai ai arme incepi sa arunci cu noroi..daca se comporta civilizat cred ca irinel ceda dar el e prea destept pentru o doamna ca mony...

    1
    2

  • clara pe 8 Apr 2011, 12:19
    Moni

    Moni sa nuiti niciodata de unde ai plecat si cine te-a facut mare, cine erai tu fara Iri ? Si uite acum cand treci, iti dai aere parca-i fi lady Di, nu esti fata, ai sa ajungi tot acolo de unde ai plecat, nu ai sange nobil in tine. nu-o spun cu rautate dar sunt fete mult, mult mai frumoase ca tine, si cu mult mai multa minte....chiar esti peenibila

    1
    5

  • cristina_criss pe 1 Apr 2011, 16:34
    Si inca ceva....

    O alta conceptie...care ma lasa fara cuvinte...e ca totate femeiile cred ca copii, dupa un divort, numai cu mamele trebuie sa ramana...ca ele au purtat sarcina, ca ele sunt "MAME", ele merita sa creasca copilul, ca mai dupaia unele sa scoata si bani de pe asta. Sunt mame in lume care poate nu merita sa le spui "MAMA"...si sunt si tati care nu merita sa le spui "TATA"...dar le spui pt.ca sunt parinti tai. Copilul trebue sa ramana cu cine este mai bine: cine ii ofera iubire. Ca in anumite tari barbati sunt betivi,porci,violenti,pedofili....si asa mai departe...inteleg....mi se epare corect sa ramana cu mamele. Dar sunt si femei violente, proaste si betive. Tot cu ele merita sa ramana copilul!? Fiti mai flexibili la minte...si ganditi-va umpic...Nu zice-ti si voi ce zice toata lumea... ca nu vi sa dat creier degeaba de la Dumnezeu! Merge-ti inainte fara a va uita stanga - dreapta! Femeiile cred mereu ca sufera si munceste mai mult ca barbatul si va-i mai poarta si sarcina...poate in Romania e cam frecvent lucrul asta...dar mai sunt si exceptii. Si cine va forteaza sa face-ti copii daca va tot plange-ti! Parca era ce-l mai frumos lucru de pe pamant,un dar de la Dumnezeu...nu o povara! Tare rautacioase si scorpii mai sunt femeiile in ziua de azi si mai zic de barbati ca sunt cum sunt! Asta e ce gandesc eu...daca cineva se simte din tot ce am scris eu...imi pare rau! Luati voalurile de pe ochi ca sa vede-ti lucrurile si cu alti ochi!

    2
    4

  • cristina_criss pe 1 Apr 2011, 16:11
    Mda....

    Eu cred ca Monica atunci cand sa casatorit cu Irinel...a interesat-o ca orice fata la varsta de 18 ani: bani, faima, lux si distractie. Iar Irinel cu siguranta si-a dorit o fata tanara,...ca doar sunt mai sexy, mai frumoase si isi si permite ca are bani. El smecher,nu?. Eram sigura ca pana la urma relatia lor nu ar fi durat...e prea mare diferenta de mentalitate si fara un strop de iubire. Si apropo...nu mai judecati voi dupa o persoana o regiune intreaga sau tara sau ce o fi...ca nu inseamna ca sunt toti la fel! Uitati-va in gradina voastra! De ex ANY ce era daca spuneai e o prosta,(ca sunt de acord cu tine, e o proasta), si atat, dar tu ai specificat: e o moldoveanca...proasta. Asta ce-mi da mie de inteles ca esti rasista! Judecati fara cap! Ce ar fi sa zicem de ex ca aredeleni sunt dezordonati ca asta am vazut eu la o persoana si gata asta este parerea mea finala despre tot ardealul...ca este dezordonat! Asta a fost doar un exemplu binenteles! Mai citind comentariile voastre...nu inseamna daca faci scoala esti destept...ca poti ai cate facultati vrei si tot prost sa ramai...tre sa stii cum sa te comporti in societate...ca cu spaga si platitul examenelor merg bine in Romania. Sa merge-ti in strainatate la o facultate sa vedeti cat este de serioasa facultatea acolo. Toti tinerii din Romania au aceeasi conceptie... vor sa faca facultate, ca sa fie in tendinte... iar daca nu au posibilitatea intra in depresie...viata nu e facuta numai din scoala, scoala...nu inseamna ca daca faci o facultate, ajungi o persoana cunoscuta,esti cineva,esti inteligent si vei fi cel mai fericit din lume...Ajungi ce iti doresti si dupaia realizezi ca tot depres esti, ca nu esti fericit, nu mai ai nici prieteni si nici familia alaturi ca ti-ai calcat in picioare si ai uitat de ei ca sa ajungi unde ai ajuns...Si tot nemultumit vei fi...tot nu iti vor ajunge bani....Fericirea este in lucrurile simple ale vietii! Eu una prefer sa fiu saraca dar fericita, sa simt ca traiesc...decat bogata , singura si moarta pe dinauntru! Iar fericirea nu o vad in a merge la discoteca, drogandu-ma, bauturi, masini, lady gaga si bla bla cum o fac majoritatea tinerilor in ziua de azi...desi am 20 de ani si am fost si eu la discoteca...si eu una m-am plictisit de discoteca din ziua de azi...numai acelasi stil de oameni si muzica...parca sunt hipnotizati. Lumea e din ce in ce mai superficiala....artificiala...pacat...

    7
    1

  • Comy pe 31 Mar 2011, 20:53
    Pt Ion

    Oricum ar fi Monica e MAMA.Ai copii, ai cunoscut vreo femeie care era in posibilitatea de a-si pierde copilul?? stii ce semnifica un copil pt o mama?...nu conteaza cum e, ce face..cand vine vb de copilul ei femeia are sentimente din cele mai puternice si va face tot ce se poate ca sa-i fie bine COPILULUI....si nu ei personal. As vrea sa-mi poti spune dupa ce vei avea un copil cum e sa ai sentimentul ca partenera te-a pus pe locul 2...dupa COPIL..copilul tau. Dar e ceva normal la noi sa aruncam cu noroi in toti: in mame, in moldoveni, in batranei ..tu cu ce esti mai bun fata de Monica??????

    7
    1

  • ana pe 28 Mar 2011, 14:43
    mame

    nu imi place de Moni dar este totusi mama fetitei si pentru binele ei ar trebui sa fie data Monicai si eu sunt mama si toate mamele ar trebui sa o sprijinim moral pe aceasta femeie care a facut o gresala in viata casatorindu-se cu ''bosorogul '' dar noi stim ce inseamna sa duci o sarcina ,m sa nasti si sa pentru prima data puiutul acela mic. Imi este mila de ea si poate ca totusi se va face dreptate si

    15
    0

  • Dana pe 28 Mar 2011, 12:34
    Iri si Moni

    Acest bosorog Columbeanu este doar un ratat,un individ care se ascunde in spatele femeilor de care se foloseste,dupa care le umileste,jigneste si le fura munca lor,din care se infrupta si traieste pe picior mare cu alte fraiere ahtiate dupa lux.

    18
    0

  • monica pe 28 Mar 2011, 10:36
    jalnic

    eu inca de la inceput l-am clasificat pe acest OMULET chel si libidinos a fiind un shet mare, iar ptr. ca nu aprecieaza ceea ce a avut, este iar aceeasi consecinta a faptului ca inafara de bani altceva nu are ....probabil ceea ce are in pantaloni este de domeniul ......intelegeti voi banilor atit. Era normal cine dracu sa stea cu un pitic si o meduza ca asta decit ptr. BANI logic...oricum degeaba o jigneste ca el a aleso si tot el a gresit...Fetelor cam astia sunt barbatii cu bani aveti mare ATENTIE...

    19
    0

  • tana pe 27 Mar 2011, 22:03
    Moldova

    Celor rasisti care vin aici s-au pe alt forum sa batjocoreasca moldovenii, sunt oameni de nimic, saracii de ei..cu ce sunt ei mai buni? toti suntem romani si am trecut prin destule situatii, epoci, de cand se stie lumea..Cum indrazniti sa comentati cu atat rautate, rasism, despre semenii vosti care avem aceeasi cetatenie..romana, daca in lume se vorbeste despre Nadia, toti netrebnicii se mandresc ca sunt romani, caci Nadia este moldoveanca, insa dealtfel ori sunt tigani, ori moldoveni. Eu locuiesc in vest din 1992, dar nu am vazut atat ura intre aceeasi natie, ca mai sunt glume, bancuri etc, insa ce vad la romani este groaznic. Si ce este si mai groaznic este ca acesti rasisti, pot fi si oameni care au o pregatire scolara superioara, pot fi cei care lucreaza cu publicul, politicieni, si nu arata un semn ca ar fi rasisti, iar pe forum ca este anonim isi dau in petec. Rusine sa va fie frustatilor.

    17
    1

  • venus pe 27 Mar 2011, 20:44
    parere

    lui irinel nici o femeie ,in afara de monica nu i-a facut copil,de aceea cred ca acum prin acest comportament infantil la varsta lui se face caca detot!un om la varsta lui ar trebui sa stie ce vrea,un copil are nevoie de mama!monica e tanara,nu a avut de la cine sa primeasca sfaturi,cred ca nici nu a fost iubita de mama ei , daca aputut sa declare asa ceva!comportamentul ei in situatia asta e mai demn decat al sotului !la vloarea lui ma asteptam la intelpciune!!!!!!!!!!!!!

    19
    0

  • Mary,,, pe 27 Mar 2011, 12:55
    Mony+Iry...

    Este normal ca aceasta, Monica , venind din mediul ei umil s a folosit de Iry, ca sa si ajunga scopul evadand din , mediul ei umil.Bine i a facut lui Iry! Isi merita soarta! Este ca nu si-au rezolvat problemele in familie si ,,,,isi spala rufele in vazul lumii! Copilul trebuie sa creasca langa mama! Monica o maltrata, dar tatal ce facea??? O ducea in locuri unde se consuma alcool si se faceau alte lucruri! Asta i mediul unde vrei sa ti educi fiica ,,,,, YRY???????!!!!! Ai avut femei decente care te au iubit!!.... N ai stiut sa le apreciezi! Ti ai gasit acum,,,!! In privinta zonelor folclorice de unde vin aceste persoane >, nu trebuie sa jignim nici o zona! Uscaturi sunt prin toata lumea asa ca, e mai bine sa ne abtinem de la comentarii indecente!! Bravooooo Mony!!! Huuuuuuraaaa YRY!!!!!!!!

    8
    1

  • Anda pe 26 Mar 2011, 21:50
    Irinel

    Adevarul este undeva la mijloc, dar din toate spusele cred ca relatarea Monicai este true!!! Bietul Irinel...e distrus. Un om care nu are o familie normala nu e in stare sa pastreze o afacere si sa aiba psihicul ok. A trait din banii comunistului de tatas-o. Ea in schimb,mai are o sansa sa isi refac viata.

    18
    2

  • mary pe 26 Mar 2011, 20:09
    cata rautate!!!

    Cei 7 ani de acasa nu tin de zona geografica,parerea mea ca fiecare regiune le are pe cele bune si pe cele rele deopotriva. Faptul ca moldovenii, ardelenii, oltenii etc sunt injurati "in deplasare" se datoreaza migratiei oamenilor care nu au capatai la ei acasa si spera sa se scoata in locuri unde nu-i stie lumea. Asa cum "moldoveanul" e injurat de bucurestean si "romanul" e injurat de neamt... Daca suntem corecti si bine crescuti putem fi mandri moldoveni in Romania sau romani in Europa. Ce vreau sa spun e ca in Romania azi se poarta ura. Fata de toti ceilalti, fie ca ii cunosti sau nu, trebuie sa le gasesti un defect, sa-i categorisesti in stereotipuri si sa-i categorisesti cu cele mai negative trasaturi,asa ca pentru cei care , doar pentru faptul ca s-au nascut in Timisoara sau Bucuresti ii face mai deosebiti, nu e dovada decat de o mare prostie si frustrare.

    22
    1

  • Moldava pe 26 Mar 2011, 19:20
    Moldovencele la rampa !

    Cine isi face cu moldovence asa pateste.Si cu moldoveni, e la fel. Schizofrenia e boala de masa in Moldova, o spun oamenii competenti care au studiat fenomenul.

    5
    22

  • mica pe 26 Mar 2011, 10:11
    monica

    Monica avea 18 ani cand l-a cunoscut pe acest ,,barbat” care avea deja in spate multi ani de ,,scoala vietii”. E adevarat ca Monica este avida , vreau sa vad si eu o femeie care nu are nevoie de bani, dar consider ca este o victima a lui Columbeanu, la fel ca si alte tinerele, ca o femeie coapta la minte nu o stea niciodata cu el! Cred ca timpul o sa-si spuna cuvantul, Monica are toata viata inainte dar Columbeanu va deveni un nimeni si cred ca asta il oftica tare de tot !

    20
    4

  • Lu pe 25 Mar 2011, 19:17
    Circoteca

    Nu stiu ce ste in casa lor. Numai ei cunosc adevarul. Urit din partea ambilor si pacat a IRina are asemena parinti...nebuni.

    9
    5

  • eu pe 25 Mar 2011, 19:16
    @any

    La cum vorbesti tu esti acea proasta needucata si mincinoasa.Daca jignesti asa oamenii asta spune multe si despre calitatile tale....bleah..du-te si te spala pe dinti femeie.

    13
    5

  • Simona pe 25 Mar 2011, 19:08
    Monica

    Dl Ion, ce este asa gresit in a lasa copilul sa stea mai mult in grija bunicii? Si pe mine tot bunica m-a crescut mai mult cand eram mica...si asta ce ar insemna ca mama mea era o disperata dupa bani?sau ce?Chiar nu va inteleg, corect..fata asta s-a maritat pt bani ,toata lumea stie asta si bravo ei...corect si Irinel s-a insurat pt tineretea ei,pt frumusetea ei,nicidecum ca ar fi iubito. Ambii au stiu in ce se baga .Cel mai urat este ca nu vor sa faca totul in liniste ,fara atat circ. Si normal este ca fetita sa stea cu mama ei,nu poti lasa un copil in grija unui barbat ca el. Nu imi place de Monica ,dar nu este normal sa desparti o mama de copil oricat de rea ar fi ea cu restul lumii va asigu ca nu se comporta asa si cu copilul ei. Toti avem un trecut ,care m-ai piperat,care mai linistit ...cu totii am gresit catre cineva sau am facut o prostioara in trecut...vi se pare normal sa fiti etichetati si judecati pt ce a fost candva cand erai mic si inca invatat ce e viata? Nu cred .

    23
    6

  • VENUS pe 25 Mar 2011, 19:04
    IMPRESIE

    OFFFFFFFFFFFFFF!MA GANDESC DOAR LA MICA IRINA,LIPSITA DE DRAGOSTEA PARINTILOR!OARE DE CE AVRUT COPIL?AR TREBUI SA-I MULTUMEASCA MONICAI PENTRU ACEEA MINUNE DE COPIL SANATOS CARE II DUCE NNUMELE MAI DEPARTE !OARE FETITA ACESTA CE VA SPUNE ,CE VA GANDI CAND VA CRESTE?OFFFFFFFFFFFFFFFFF

    26
    1

  • Miha pe 25 Mar 2011, 18:45
    Moni

    E o proasta a vrut banii faima...acuma sa sufere,ce vrea fetita k sa aibe bani in continuare si sa stea fara griji?????Nu cred k vrea fetita sincer,doar pentru binele ei...Poate langa tatal ei ii va fii mai bn sau poate nu....dar nici langa ea nu cred k i-ar fii ....SI ma bucur ce i se intampla prea era k nasu pe sus si toti sclavii ei,o cunosc personal si stiu ce zic...Trata oamenii k pe niste jigodii ea era marea diva..Triist dar adevarat...

    5
    27

  • cristiana pe 25 Mar 2011, 17:29
    Monica

    Imi pare atat de rau de Monica ! Vedeti numai banii lui ?! Dar tineretea ei, frumusetea ei, inteligenta, sperantele sufletului ei tanar, nu le vedeti ?! Cine era el, ati auzit despre el pana sa se casatoreasca cu Monica ? Ea l-a facut cumva...cunoscut, caci nu putem zice celebru ! Din pacate asta este conditia femeii, a oricarei femei, caci totul este de partea barbatului in societatea asta...

    23
    8

  • IRINA pe 25 Mar 2011, 16:43
    Despre Moni şi Iri

    Daca era atat de nesanatoasa si isi batea copilul, ii pun intrebarea d-lui Columbeanu, deoarece ca sa poti iesi ca mama din tara cu copilul trebuie accpetul tatalui, de ce a lasat-o sa plece, si tocmai in America, nu ii era teama pentru Irina ca este departe de el, numai cu aceasta mama nebuna si ar fi in stare sa o maltrateze????Domnul Columbeanu se cam contrazice singur , adica spune ca o maltrateaza dar o lasa sa plece in America atat timp numai cu mama, hai sa fim seriosi, nu o fi fost ea usa de biserica dar el e sub orice critica!!!!!!

    27
    4

  • Sonia pe 25 Mar 2011, 16:18
    Adevarul este la mijloc

    Eu cred in ceea ce spune Monica, avand in vedere trecutul nu foarte ortodox al lui Irinel, iar ceea ce spune ea despre el imi pare intru totul adevarat!!! Tot ce a facut el a fost gandit dinainte, este foarte clar ca are un caracter duplicitar, si chiar malefic dupa cum spune Monica. Ea nu are nicio vina, pacat ca a fost naiva la inceput si s-a lasat dusa de nas, a fost ademenita, folosita, iar acum aruncata la gunoi!!!!! Dupa ce a profitat de pe urma ei, acum incearca sa scape de ea si basma curata. Nu mi se pare ca ar fi un comportament demn de un om la o asemenea varsta ca a lui Irinel!! Si mai ales ca sustinea ca "a iubit-o". Monica a cazut in capcana lui Irinel si acum din pacate trebuie sa plateasca :( Imi pare rau pentru ea, nicio fata/femeie nu ar trebui sa fie tratata in halul asta!!!!

    27
    7

  • anca pe 25 Mar 2011, 15:50
    iri si moni

    cred ca nu suntem noi oamenii in masura sa judecam faptele altora fie ei si oameni din lumea mondena si mai cred ca nu e frumos ce fac, mai ales ca dl columbeanu este un om educat iar ea s-a autoeducat in timpul casniciei cu irinel deci concluzia : nu mi se pare corect ce fac vizavi de copilul lor ,nu este o jucarie , ei trebuie sa lupte ca aceasta sa aiba o copilarie frumoasa in continuare, sa nu simta lipsa niciunuia dintre parinti, buni sau rai , parintii nu ii alegem ni-i da Dumnezeu si la fel si copii .Le doresc sa inceteze cu bilciul ,nu e frumos, pentru o familie ca a lor civilizata si educata.

    18
    4

  • mary pe 25 Mar 2011, 15:45
    Femeile invidioase...

    Ele intotdeauna gasesc ceva de comentat, mereu se incapataneaza sa observe minusurile altor femei si nu plusurile. Nu am intalnit nicio fata care primul lucru pe care mi l-a spus despre o alta sa fie un aspect pozitiv. Ele se afla intr-o permanenta competitie, constient sau inconstient se raporteaza la altele, fara sa se concentreze pe cum sunt ele cu adevarat. Acum nu zic ca regula se aplica la toate reprezentantele sexului frumos, dar cu siguranta cele mai multe dintre ele se incadreaza in categoria invidioaselor. (unele mai mult, altele mai putin) Nu se pot abtine pur si simplu sa nu se uite in ograda vecinului, sa nu vada intai paiul din ochii celorlalte si nu barna din ai lor.Pana la urma care o fi baza acestei invidii care la unele ajunge sa fie atat de maladiva incat sa le roada pe interior? Isi petrec vietile lor discutandu-le si invidiindu-le pe ale altora, isi creeaza complexe si foarte putine reusesc sa se aprecieze si sa se accepte asa cum sunt. Si vorba aia, invidia e boala grea si nu s-a gasit inca un leac…(si nu-mi ziceti ca leacul e indiferenta si nepasarea pentru ca stiti bine ca lucrurile nu-s deloc atat de simple in practica)

    16
    4

  • tita pe 25 Mar 2011, 15:29
    iri & moni

    de ce atata mascarada era de asteptat cum sa stea ea o fata tanara si frumoasa langa un mos (caci asta e el pt ea) banii nu mai conteaza pana la urma o admir si-i admir curajul ,;faptele vorbesc e clar k el e un monstru kr stie sa vb frumos

    19
    5

  • Zana pe 25 Mar 2011, 15:13
    .............

    mai "ANY", SA LE FACI CEVA LA MOLDOVENCE CA SA-TI FIE DRAGI! SICTIR

    16
    4

  • bebescumpik pe 25 Mar 2011, 15:04
    Eu

    sunteti penibile ...cu comentariile voastre....nu vedeti k toata mascarada asta e pt publicitate...ca atat Monica cat si irinel...tanjesc dupa asa ceva....e clar....totul....dar la mijloc e o fetita nevinovata.....

    5
    13

  • mary pe 25 Mar 2011, 14:40
    te oftici?

    Draga mea ANY,inavata sa scrii,dupa aia sa te iei de...altele. "Esti ceea ce gandesti"(si s-a vazut asta din comentariul tau) INCEARCA SA-TI DESASESTI COMPLEXELE!!!

    16
    6

  • bizi pe 25 Mar 2011, 10:51
    :))

    Daca stai sa citesti tampenii din astea despre 2 oameni care chiar ca le-au pus Dumnezeu mana in cap si le-a dat noroc cum alte cateva milioane de suflete din tara asta nu au, ajungi la concluzia ca ceva nu se potriveste, ceva de genul minte-bogatie sau minte-noroc, 2 nenorociti care, din abuz de prostie si lux, incep sa se arate cu degetul precum cei mici, gen "intalnirea cu sotul meu a fost regizata..." :)))) sa mori de ras, nu alta! Pai fetita, daca tot dai vina pe cei 18 si ceva anisori pe care ii aveai, oare cineva ti-a pus cutitul la gat ca sa i-o sugi lui Iri si sa-ti pui pirostriile? sau faza cu hainele purtate...:))), noi stim ca esti proasta, dar totusi cei care mai gandesc macar cat un bob de mazare, isi dau seama ca hainele facute cadou de oricine ar fi, daca te apuci sa te impungi cu persoana, nu i le faci pachet si i le trimiti inapoi, tu asa ai facut? Ar insemna sa fii in curu gol pe strada si nu cred ca esti chiar asa....Ca a trait Iri din banii tai...:))) ce sa mai comentam, numa tampenii iti iese din botic, ca ce iti intra stim cu totii. Cu alte cuvinte HAI SICTIR!!! Iar Iri, un handicapat care se da in vant dupa lebede albe cu penele ridicate, un papagal care da bani prostituatelor pt sex, numa ca acu una te-a si incaltat:)) pacat de sufletelul ala de copil nevinovat cu nimic, cand o sa creasca o sa-i fie rusine de parintii ei. O lume plina de nebuni, de rautati, de persoane "publice" care nu mai contenesc sa se dea in spectacol, pentru carcoteala publicului de o parte sau de cealalta a secantei, ca si cum toate problemele din tara asta legate de saracie, foame, crime, necazuri, au fost rezolvate de mult. Asta e Romania mea!!!!

    9
    9

  • myra pe 25 Mar 2011, 09:01
    moni si iri

    Dar Irinel recunoaste ca a luat banii din contul Monicai.Tot timpul este tratat de milionar, dar pana la urma o sa se dovedeasca ca este departe de a fii bogat. Chiar si aceasta mediatizare a divortului este poate facuta sa le aduca, la amandoi sotii Columbeanu, ceva bani. In privinta parasirii patului conjugal dupa nasterea fetitiei, trebuie sa recunoastem, ca cea mai mare parte a femeilor fac acelasi lucru dupa nasterea unui copil.

    22
    8

  • avram georgeta pe 25 Mar 2011, 08:52
    irinel

    un om la varsta lui trebuie sa dea dovada de mai mult bun simt si am ajuns la concluzia ca este un frustat .apropo de piscina nu cred ca monica i-a rezizat scenariul daca el nu a vrut de ce s-a dus cu ele acasa ?

    33
    7

  • ion pe 25 Mar 2011, 05:27
    in orice caz...

    In orice caz , e clar ca Monica s-a maritat pentru banii si averea lui Iri ,ma mir insa de naivitatea lui care nu si-a dat seama de acst lucru ,de fapt asta ar trebui sa fie o buna lectie pentru toti barbatii ahtiati dupa tinerele frumusele etc.Uite ce se poate intampla !E clar ca ea nu l-a iubit niciodata ,e clar ca voia doar banii si luxul lui ,e posibil ca fetita sa o fi deranjat in america ...si , problema este ca cred ca fetei asteia i s-a cam suit la cap ..s-a crezut o adevarata vedeta si america in viziunea ei de toapa proasta insemna Holywood ,ea a crezut ca toti aia se vor da pe spate cand o vor vedea ...atunci de ce mai vrea averea lui Iri?Eclar ca vrea fetita nu neaparat din dragoste ,fiindca fetita o cam incurca in visele ei nebunesti ...o vrea pentru ca , in acest fel are acces la averea lui Iri ,adica isi atinge scopul cum s-ar zice ,sa aiba bani ..pe fata o creste ma-sa si ea poate sa zburde dupa barbati in liniste ,el a fost un prost ahtiat dupa tinere ,ea e o moldoveanca needucata si cam proasta cu aere de marte cucoana acum ,in orice caz deplorabila ,ar putea sa nu se mai agate de povestea cu fetita si sa o lase la Izvorani ,sa-si vada de barbatii ei ca oricum are aerul de prostituata

    16
    28

  • ANY pe 25 Mar 2011, 03:30
    MONY

    INDIFERENT CE MINCIUNI SPUNE, TREBUIE SA RECUNOASCA CA S-A CASATORIT CU EL PENTRU BANI SI AVERE. DE ACEEA A FACUT CU EL SI O FIICA SA AIBE TOATA AVEREA LUI. E O MOLDOVEANCA PROASTA,NEEDUCATA SI MINCINOASA !!

    19
    52

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod