România: Top 6 miliardari cu apucături de "golani"

Milioanele de euro din cont nu demonstrează întotdeauna că omul care le posedă se şi comportă ca un miliardar veritabil. În fond, nimeni nu ştie cum ar trebui să se poarte un miliardar veritabil, dar ştim clar că ar trebui să ţină, câtuşi de puţin, la etichetă.

România: 8 vedete cu pile

Peste tot auzi de pile, de favoruri, cumetrii şi ajutor. Trebuie să recunoşti că nu este uşor să pătrunzi într-un domeniu dacă nu ai, aşa cum se spune, spatele asigurat.

Vedete România: 5 familii cu scandalul în sânge

Există o vorbă în popor: "Cine spune că nu se ceartă, minte". E drept, în fiecare familie există discuţii, tensiuni, frustrări, însă nu în fiecare familie sunt şi vedete.

Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin-Bănică?

După ani în care conflictul dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin-Bănică revine mereu în atenţia opiniei publice, a încerca să explici episod cu episod este o luptă pierdută din start, însă, urmărindu-l, vei descoperi că întotdeauna fiecare dintre ele au avut de câştigat.

Raicu şi Chirilă: 5 ani de dragoste cu năbădăi

Aparent totalmente diferiţi, el, un star rock, ea, o domnişoară finuţă şi un om de televiziune respectat. Tudor Chirilă şi Andreea Raicu au trăit până mai ieri o poveste de dragoste cu multe suişuri şi coborâşuri.

9 vedete din România care seamănă cu cele de la Hollywood

Exista o vorbă în popor care spune că fiecare dintre noi avem un geamăn, undeva. Asta ar însemna că undeva în lume există o persoană care ne seamănă la perfecţiune.

România: Top 5 femei bogate şi sexy

Chiar dacă sunt puţine în comparaţie cu bărbaţii, femeile puternice, sexy şi bogate ale României au multe de spus. Forbes 500 miliardari a făcut clasamentul celor mai bogaţi oameni de afaceri din România, iar noi vom vorbi astăzi despre 5 cele mai sexy şi bogate femei de la noi.

Mirela Stelea, un designer şi o poveste de dragoste

Una dintre Ambasadoarele Eva.ro şi unul dintre designerii care şi-au prezentat colecţia în cadrul Galei Eva.ro este Mirela Stelea. Pe lângă pasiunea pentru modă, pe care a transformat-o în carieră, Mirela este soţia fostei glorii de la naţională, Bogdan Stelea.

România: 6 cumpene din viaţa vedetelor

Ultimul an a fost plin de ştiri în care personaje principale au fost vedetele şi probleme lor grave de sănătate. Fie că au suferit intervenţii chirurgicale, fie că au fost internaţi de urgenţă din cauza unor accidente, persoanele publice de la noi nu fost deloc ferite de necazuri în ultimele luni.

Gala Eva 10 ani: Agnes Toma, 18 ţinute senzaţionale

Agnes Toma a fost unul dintre designerii care au făcut show în cadrul Galei Eva 10 ani, desfăşurată vineri - 14 octombrie, la Palatul Ghika. "Red Passion" by Agnes Toma este linia la care creatoarea de modă a lucrat o perioadă lungă de timp şi pe care a ales să o prezinte pentru prima dată şi în exclusivitate la acest eveniment.

România: Top 7 cele mai fiţoase vedete

Există persoane publice din România care, de foarte multe ori, demonstrează că nu dau doi bani pe imagine. Fac fix ce le taie capul, fără să se gândească dacă sau cum le va afecta comportamentul respectiv, întreaga carieră.

România: Top 10 cele mai cuminţi vedete

Chiar dacă pare greu de crezut, încă mai există în România vedete cuminţi. Sunt personaje publice care s-au ţinut în permanenţă departe de scandaluri, de fiecare dată au fost atente la apariţiile lor publice şi, mai mult decât atât, multe dintre ele au meritul de a fi vedete pentru că fac cu adevărat ceva în meseria pe care şi-au ales-o.

X Factor, episodul 3

Sâmbătă seară a fost difuzat cea de-a treia ediţie a emisiunii X Factor, prezentată de Răzvan şi Dani şi jurizata de Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sana.Dintre toţi concurenţii care au fost acceptaţi la audiţii, trei au făcut show-uri totale.

România: 5 vedete în pericol de moarte

O parte dintre persoanele publice de la noi nu sunt chiar aşa de fericite precum par. În spatele acestei străluciri aparente, acestei vieţi lipsite de griji, multe din ele se confruntă cu probleme grave, care, mai devreme sau mai târziu, le pot pune viaţa în pericol.

România: 5 piţipoance iubite de interlopi

Te-ai gândit vreodată de unde au domnişoarele acestea omniprezente pe la televizor bani să-şi cumpere ultimele modele de maşini, neapărat albe. Din ce-şi permit să-şi achiziţioneze accesorii de mii de euro.

Mădălina Manole, ucisă de slăbit

Moartea surprinzătoare a Mădălinei Manole continuă să facă valuri. Ştiri despre ea, familia ei, scandalul dintre Petru Mircea şi părinţii artistei continuă să capteze atenţia publicului.

Inna sau Alexandra Stan: Războiul mondial al divelor

Sunt cele mai în vogă artiste ale momentului, au reuşit să treacă graniţele României şi să-i facă pe străini să cadă la picioarele lor. Scot hit, după hit şi, împreună cu echipele pe care le au în spate, reuşesc să vândă extrem de bine.

România: 6 vedete care au făcut copii în eprubetă

Problemele de fertilitatea sunt o realitate crudă a zilelor noastre. Tot mai multe cupluri se lovesc de imposibilitatea de a procrea, fac analize interminabile şi chinuitoare, caută soluţii, cheltuiesc sume foarte mari de bani pentru ca răspunsul să fie unul crunt: "Nu puteti avea copii". Răspunsul acesta este dureros, însă astăzi nu mai este definitiv.

România: 5 blonde sexoase pe vremea lui Ceauşescu

Se spune că blondele au o frumuseţe aparte. Oamenii întorc capul pe stradă după ele, iar majoritatea bărbaţilor visează să aibă cel puţin o iubită blondă.

Soluţii pentru o hidratare optimă pe timp de vară

Căldura insuportabilă, stilul de viaţă alert, timpul puţin pe care îl avem pentru noi sunt o parte dintre factorii care ne afectează organismul per total. Cea mai supărătoare problemă o constituie temperaturile extrem de ridicate care vin cu nevoia unei schimbări în alimentaţie şi un consum ridicat de lichide.