Prinţul William şi Kate, lună de miere pe Lizard Island

Sunday Mirror publică astăzi ştirea coform căreia luna de miere a Prinţului William şi a viitoarei sale soţii, Kate Midleton, se va desfăşura pe Lizard Island, o insulă cu statut de parc naţional, care a primit acest nume de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770.
Sunday Mirror publică astăzi ştirea coform căreia luna de miere a Prinţului William şi a viitoarei sale soţii, Kate Midleton, se va desfăşura pe Lizard Island, o insulă cu statut de parc naţional, care a primit acest nume de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770. Pe această insulă, aflată într-un arhipelag situat în Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul, cel mai apropiat aeroport fiind situat în localitatea Cairns.

"Întotdeauna mi-am dorit să fac scufundări în Marea Barieră de Corali", a declarat prinţul William cu ocazia unei vizite recente pe care a efectuat-o în Cairns.
"Trebuie să mă întorc aici - poate că ne vom petrece luna de miere în Cairns"
, a adăugat prinţul britanic, potrivit unor localnici, citaţi de Sunday Mirror.

Nu este pentru prima dată când insula a fost călcată de reprezentant al Casei Regale Britanice. Se pare că prinţul Charles, tatăl lui William, ar fi petrecut o vacanţă pe acea insulă în tinereţe, înainte de a se căsători cu Diana.

O vacanţă pe Lizard Island nu este deloc ieftină, o noapte de cazare pe această insulă costând 3.299 de dolari.

Înainte ca tinerii căsătoriţi să plece în luna de miere, prinţul William şi Kate Middleton, căreia presa îi va spune Catherine după căsătorie, vor rămâne în primele zile după ce vor deveni soţ şi soţie în Marea Britanie - ei vor petrece noaptea nunţii la Palatul Buckingham din Londra, iar a doua zi, sâmbătă, vor pleca la castelul Balmoral din Scoţia.
26 Aprilie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod