7 secrete despre amanta lui Borcea

După scandalul provocat de divorţul Columbenilor sau cel provocat de divorţul lui Pepe şi al Oanei Zăvoranu, un alt divorţ începe să facă valuri în presa autohtonă. După 22 de ani de căsnicie, Cristi şi Mihaela Borcea au pus punct relaţiei lor matrimoniale, din simplul motiv că acţionarul de la Dinamo vrea să-şi vadă liniştit de relaţia pe care o are cu Alina Vidican. "Sunt burlac, pot să vorbesc acum şi de Alina! Sunt un om liber!", declara ieri Cristi Borcea, imediat după ce a depus actele de divorţ

Pe lângă subiectul fierbinte ce, cu siguranţă, va fi dezbătut multe zile, există un alt aspect care trebuie remarcat. Prin această relaţie,  Alina Vidican devine cea mai nouă vedetă din peisajul media românesc. Dar cine este Alina Vidican?
1 din 8

1. Iubirea arzătoare a lui Cristi Borcea

Alina Vidican, 26 de ani, are o relaţie cu acţionarul de la Dinamo de mai bine de 7 ani. Aşadar, de la vârsta de 19 ani tânăra a înţeles că Borcea, căsătorit şi tată a trei copii, este iubirea vieţii ei.
29 Aprilie 2011
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 7 Iul 2011, 15:26
    pareri 4

    La milioanele de dolari pe care le are lui Borcea ii garanteaza o iubire vesnica Vidican.O sa-l iubeasca pana la ultimul euro iar apoi Dumnezeu stie ce va urma.O sa-i fie supusa oare lui CRISTI sau MILIOANELOR de euro.cred ca varianta a doua este mai interesanta.Mult succes in >>

    1
    1

  • MIHAELA pe 9 Iun 2011, 22:53
    amanta lui Borcea

    doamne, dar urata mai esti.cand te privesc imi transmiti o energie negativa sper sa ai acelasi efect si asupra amantului tau.cred ca esti incarcata cu lucruri negre. iti doresc sa ai parte de fericirea pe care o meriti si de lacrimile celor 3 copii si ale sotiei amantului tau!

    7
    0

  • DOINA pe 25 Mai 2011, 18:24
    !

    TIPIC.IMI AMINTESC DE EX-CUPLUL IRINEL-MONI.DOAR CA ASTIA NU AU FOST INAINTE AMANTI 7 ANI.DAR TOT ASA-EA TINARA, EL MAI IN VARSTA,IUBIRE MARE,IMPREUNA IMPOTRIVA PREJUDECATILOR OAMENILOR,NUNTA MARE CU FAST BLA,BLA....SI APOI DIVORT CU ACUZE CA LA USA CORTULUI.PREVAD

    5
    1

  • alessia89 pe 20 Mai 2011, 18:33
    urata lui borcea

    doamne nu stiu ce a vazut la ea ca e urata foc, nici la degetul mic al sotiei lui nu-i ajunge.. Nu pot sa-mi dau seama ce i-a placut.. Intelegeam una frumoasa foc dar nu asta?

    6
    1

  • anna pe 11 Mai 2011, 11:43
    Scenariu clasic

    Amanta mai tinara cu vre-o 15-20 ani, se "indragosteste" foc de un om bogat, apoi la un moment dat incepe santajul cu sinuciderea, apoi "foarte intimplator" ramiine insarcinata. Sotia se satura de aceasta situatie si divorteaza. coco, cine e acesta alina sa-l paraseasca pe milionarul Borcea. mai degraba el se satura de ea, sau apare una la fel de indrazneata ca alina, numai mai tinara(18-20 ani) am trecut prin asa ceva, si se intimpla exact la fel.

    8
    0

  • Maria Mirabela pe 4 Mai 2011, 21:02
    urata amanta Domnului Borcea

    Pe bune chiar nu se compara cu sotia care are 3 copii, si cativa ani buni in fata amantei. Unde a vazut-o asa frumoasa? Avea ceva probleme cu mercurul acum 7 ani?? :)). Pacat ca s-a destramat familia.

    7
    1

  • ratiu monica pe 2 Mai 2011, 13:14
    nasu becali

    iti dai sufletul la dracu cununand pe borcea cu urata aia!

    5
    0

  • ratiu monica pe 2 Mai 2011, 13:11
    borcea amanta...

    ce urati genunchi are oare nu ea i-a otravit cu mercur? borcea esti josnic...........lasi familia pentru ce? te-a orbit mercurul? ce tata esti? ce exempul dai la copii? esti zerooooooooo

    5
    0

  • simona pe 1 Mai 2011, 11:43
    amanta lui borcea

    amanta asta este urita cu draci. mihaela este o DOAMNA, frumoasa,discreta,care gestioneaza bine situatia asta. doamna mihaela,sa nu l iertati pe cristi cind se va intoarce la dvs!

    7
    0

  • moli pe 29 Apr 2011, 22:05
    Mihaela

    Mihaela este o doamna, la varsta ei si ca mama a 3 copii este mult,mult mai frumoasa (si fizic, si sufleteste) ca amanta de 26 de ani. Relatia nu va dura mult..Cristi va primi inapoi din umilinta provocata sotiei... Mihaela merita un barbat care sa-o iubeasca sincer.

    9
    1

  • iustin pe 29 Apr 2011, 20:23
    rasmerita!

    l-a zapacit bine?l-a zapacit.ce conteaza ca are o fata urata, ca-l stoarce de bani, ca-i labila psihic(sinuciderea nu-i dovada suprema de iubire),ca a avut "atat sange rece" incat sa se complaca in a fi amanta atata timp, ca a dezbinat cu incapatanare o familie?80.000 euro pentru un inel?apartament de 600.000 euro?plateste lunar fostei sotii 50.000 euro...cat a furat taranul asta libidinos pentru a satisface snobismul unei "femei" devenita amanta la 19 ani???!!!!!romania noastra draga sa ne tariesti, dar scapa-ne odata de asemenea personaje de bazar!

    16
    0

  • cami pe 29 Apr 2011, 16:49
    borcea,amanta

    Mihaela esti o doamna si ramiiasa ,pe cind fostul tau sot sa dovedid a fi un mascul plin de hormoni si fara cap......

    22
    0

  • SIMO pe 29 Apr 2011, 09:59
    alina viitoare borcea::))

    Buna, Daca observam,aceasta fatuca e cam uratica in comparatie cu Mihaela.E clar ca sunt tare buni banii lui Borcea,caci la cum arata el,si diferenta de varsta,fata asta :sigur il iubeste sincer si dezinteresat:,ma gandesc eu asa,daca Borcea ramane fara bani,o sa il mai iubeasca atata?o sa mai doreasca sa se sinucida?,si apropo de sinucis,daca a avut tentative,sigur are probleme cu capul. Mihaela,trebuie sa te bucuri ca scapi de el,nu te merita.

    16
    1

  • thomas pe 29 Apr 2011, 09:10
    tradarea se plateste

    Aceasta tinara a facut-o pentru bani,e clar ,nu are scrupule si cu ajutorul unui maimutoi slab de inger si fara credinta,fortind cu amenintari de suicid a reusit,dar...sa nu UITE NICIODATA ca pedeapsa DIVINA nu iarta,cineva va avea de suferit si nu-i de dorit sa fie copiii-cei nevinovati.Acesti maimutoi uita de unde au plecat cind se imbogatesc,uita de existenta lui Dumnezeu si mare pacat,va veni si ziua cind vor plati.

    15
    2

  • coco pe 28 Apr 2011, 18:35
    borcea,amanta

    oare cand vom citi in tabloide ca alina l-a parasit pe borcea????????ha ha ha

    17
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod