România: 5 vedete în pericol de moarte

O parte dintre persoanele publice de la noi nu sunt chiar aşa de fericite precum par. În spatele acestei străluciri aparente, acestei vieţi lipsite de griji, multe dintre ele se confruntă cu probleme grave, care, mai devreme sau mai târziu, le pot pune viaţa în pericol. Problemele de sănătate sunt, de cele mai multe ori, efectele stilului de viaţă pe care îl duc, dar tot ele sunt cele care pot provoca o mare dramă în ceea ce le priveşte.
1 din 6

Teo Trandafir, operată din nou

Vedeta TV se află din nou la Viena unde a fost operată pentru a-i fi înlăturate eventraţiile, mici hernii care apar de regulă la persoanele care au avut repetate intervenţii chirurgicale. De data aceasta a fost vorba de o operaţie de rutină care a avut efectul clar de a elimina urmele fostelor operaţii, însă, dacă vedeta nu respectă regimul strict, pancreatita acută care a trimis-o de urgenţă la Viena, în această iarnă, i-ar putea face din nou probleme. "În această boală este alterată serios secreţia enzimelor pancreatice şi a hormonilor. Prin urmare, un pacient cu această afecţiune poate deveni diabetic sau va putea avea probleme cu digestia. Prin urmare, va depinde tot restul vieţii de nişte pastile care conţin enzime pancreatice. De asemenea, baza alimentaţiei va fi mâncarea fiartă", explică profesor doctor Mircea Beuran.
22 Septembrie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lamiia pe 30 Sep 2011, 08:26
    Teo Trandafir, operată din nou

    MUlta Sanatate ptr Teo!!! O femeie desteapta, rar de asit..

    0
    0

  • pensionarul pe 22 Sep 2011, 16:26
    Oare ?

    Dupa mine , doar M.Constantinescu este vedeta , restul sunt doar ...resturi...

    0
    3

  • Elena pe 22 Sep 2011, 12:27
    Tot respectul pentru MIHAI!

    Despre tine, n-am decat stima si - cu nostalgie - , mi-amintesc de copilaria si adolescenta copiilor nostri, care au crescut cu muzica ta ! {treaba cu" leguma" e valabila, si pentru tine! } Zau ca pe tine, nu te intelegem !!! Tu ai deja o varsta si - la varsta ta - , trebuia sa stii ce inseamna fenomeul de "disjunctie logica", adica ce inseamna - in gramatica romana - , conjunctiile disjunctive repetate:" ORI....., ORI..." !!! Cred ca stii bancul cu Nea Ion, care se duce la un consult, iar medicul ii spune:"Mai Nea Ioane, esti tare bolnav ! Deci, ORI te lasi de fumat, ORI ....pa...pa ! " Multa sanatate ! Doamne, ajuta-l, si pe Mihai !

    2
    0

  • Elena pe 22 Sep 2011, 12:16
    Toti sunt niste inconstienti!!!

    De dragul jobului, al banilor si al audientei / ratingului, uita un lucru spus de minuatul parinte CLEOPA: " Un gest, o grimasa, un sprijin de masa si....GATAAAAAAAA ! " Astia suntem noi, OAMENII ! Si asta se intampla - in cel mai bun caz -, dar , daca ar avea ca unii dintre noi - peste 60 de ani - , ar incremeni de spaima ca vor ajunge...."leguma", intr-un scaunel si vai de mama lor ! Oamenii intelepti si cu credinta n-ar trebui sa se teama de moarte - in primul rand - , ci de CHINUL imobilizarii in scaun cu rotile....cu pareza / paralizie etc, sa te spele altcineva; sa te hraneasca s.a.m.d. Doamne, ferste-i / fereste-ne de asemenea SUPLICIU ! A fi intelept presupune a te gandi, si cum sfarsesti, intrucat, din batrani, se zice ca :" SI felul cum mori, e un CADOU de la Dumnezeu ! " Cataline, de ce , mama, te zbuciumi atata ? Nu-ti ajung banii agonisiti? Iti plang copiii nemancati, acasa? Bianca, draga mea, oare , tu n-ai citit ce inseamna ...DIABETUL? Cea mai "parsiva" boala posibila??? Ravagii face, lucrand pe ascuns ! "Sapa" tot, tot, tot ! Gyuri, tu chiar nu stii nimic despre ce ti s-a intamplat "cerebral" ? Pe TEO, am lasat-o la urma, intrucat ea este cea mai motivata, incepand cu mine si terinand cu 80 % dintre feminineleplanetei care au luat kilute si au tinut DIETE! Ea este singura dintre cei de mai sus, care a inteles ce are si se trebuie sa faca si lupta cu boala! Ti-am tinut, m-am rugat mereu si ma rog pentru tine, fata minunata! Te vei face bine, intrucat Dumnezeu nu poate pedepsi pe MAIA - de doua ori- lasand-o fara mamica ei superba, care i-a marcat Destinul in BINE! ! Ceilalti, nu va mai expuneti psihic si fizic ! Menajati-va, ca nu sunteti "muritori de foame" ! Voi chiar nu stiti ca - nu numai truda, stresul si greutatile distrug organismul uman - , ci si fericirile! Si alea aduc HTA !!! Va implor, menajati-va! Potoliti-va ! Stiti ce se va intampla daca - Doamne fereste - patiti ceva ? Imediat va iau altii locul ! Nimeni nu este "imuabil " ! Stiu ca vi s-a spus.....si de catre cei dragi voua, dar.... n-ati inteles! Uite, acum, aici, eu, o anonima empatica, o straina, m-am gandit sa "trag un semnal de alarma", cata vreme - biblic - , eu va iubesc ! Doamne, ajuta-i !!!!!!!

    5
    0

  • onutta21 pe 22 Sep 2011, 10:40
    multa bafta si multa sanatate ptr Teo

    m-am intristat foarte rau la aflarea vestii cum ca Teo este bolnava si a trebuit sa treaca prin atatea operatii !!!! MULTA SANATATE TEO TI SI CELORLALTI!!!!!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod