Vedete România: 5 motive pentru care Cristea şi Bianca s-au despărţit

De două zile toată presa vorbeşte despre despărţirea anului, despre povestea de dragoste care s-a terminat brusc şi fără explicaţii. Despre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea se spune, astăzi, că şi-au spus adio, că el a plecat în cantonament în Antalya, iar ea la Madrid la nişte prieteni.

România: 10 vedete prăbuşite care cerşesc atenţie. Vezi cine sunt

Dacă nu apari la TV, nu exişti! Acesta este deviza pe care încearcă să o respecte multe dintre pseudovedetele de la noi care nu mai fac nimic de foarte multă vreme.

Facebook: 11 poze trăsnite cu vedetele din România. Vezi ce mai postează starurile

De ce să mai apărem la TV, de ce să mai dăm interviuri când avem Facebook. Chiar dacă nu şi-au dat seama încă, vedetele de la noi îşi transferă, încet, încet, viaţa pe acest mediu de socializare.

Crăciun 2011: Unde fac vedetele din România "pomana porcului"

Magazinele sunt pline, cuptoarele sunt încinse, copiii s-au pregătit de colindat, iar vedetele îşi fac bagajul către destinaţii de vacanţă mult mai glamour decât ar putea fi vreodată apartamentele din cartierele de lux sau vilele de la marginea oraşului.

România: 8 foste vedete care reînvie la fiecare tragedie

Printre multe alte chestii care nu se pot întâmpla decât la noi, de fiecare dată când are loc o tragedie în lumea mondenă descoperim că suntem contemporanii unui paradox.

Mădălina Manole şi Mălina Olinescu: 7 asemănări şi un destin tragic

La puţine minute după aflarea veştii despre sinuciderea Mălinei Olinescu, toată lumea s-a gândit involuntar la Mădălina Manole. Cele două cazuri par, până într-un punct, trase la indigo.

Sindromul Mădălina Manole: Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru, s-a sinucis

După tragedia Mădălinei Manole, petrecută acum un an şi jumătate, o altă artistă decide, inexplicabil, să-şi pună capăt zilelor. Să fi fost oare inspirată de gestul ”Fetei cu părul de foc” sau este o pură coincidenţă?

Vedete România: 7 fete bătrâne şi poveştile lor amoroase

În popor, denumirea de "Fată Bătrână" i se acordă unei domnişoare trecute care nu a fost căsătorită niciodată.

Vedete România: 7 bombe sexi trecute de 40 de ani. Descoperă-le secretele!

"După 40 de ani nimeni nu mai este tânăr", asta spunea vestita Coco Chanel. Să arăţi bine la 20 de ani este firesc, să arăţi bine la 30 de ani este normal, dar să fii o adevărată bombă sexi la peste 40 de ani este, cu adevărat, un merit.

Neylini, schimbare de look pentru noua piesă

Artista revine pe scena muzicală nu doar cu un single nou, ci şi cu o nouă imagine, special construită pentru a promova piesa "Dayla". Cântăreaţa a dorit să se reinventeze, să-şi surprindă fanii cu un look cu tentă rock, dar incitant şi senzual în acelaşi timp.

Vedete România: 6 piţipoance devenite mame din interes

Această situaţie nu este chiar un simplu subiect într-un film de slabă factură realizat la Hollywood, aceasta poate fi şi chiar este valabilă şi printre duduiţele de club din România.

România: 8 necunoscuţi, vedete peste noapte

Dintr-un motiv sau altul, showbiz-ul autohton s-a umplut de celebrităţi, care mai de care mai lipsite de ocupaţie. La fel ca la ghişeu, fie au cunoscut pe cineva şi au intrat în faţă, sau, ca la ţară, au făcut ceva rău şu au intrat în gura lumii.

România: 8 vedete multilateral dezvoltate

Şe ştie că românul se pricepe la toate. Fie că vorbim despre politică, despre fotbal, femei sau filme, locuitorul mioritic se dă cunoscutăr în toate.

DANSEZ PENTRU TINE: Aylin şi Ovidiu au părăsit competiţia visurilor

După un duel care a semănat a fanala, având în vedere că toate echipele au fost condamnate la duel, pentru prima dată în istoria show-ului, Aylin și partenerul ei au părăsit competiția visurilor.

Ioana Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu, a decedat

Fiica cea mare a scriitorului, în vârstă de 44 de ani, a decedat, după ce la începutul acestui an a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă. Operată în luna martie, pentru Ioana Păunescu medicii nu au mai putut face nimic, deoarece boală i-a fost depistată mult prea târziu.

România: 9 vedete care s-au căsătorit din dragoste pentru bani

Nici dragostea nu mai este ce a fost odată. Dacă ne uităm în jur o să descoperim că sentimentele au fost înlocuite de multe dintre vedetele de la noi de conturile din bancă.

Vedete România: 5 divorţuri la care nu te aşteptai

Există oameni care-ţi dau impresia că sunt făcuţi ca să rămână împreună pentru totdeauna. Există cupluri despre care nu ai putea gândi niciodată că ar putea divorţa.

România: 9 vedete care s-au distrus singure

Fie că şi-au pus în pericol sănătatea din cauza obsesiilor de înfrumuseţare, fie au făcut greşeli majore în carieră, o parte dintre vedetele sau persoanele publice de la noi au suferit sau mai au de suferit, încă.

Românca lui DiCaprio: 8 secrete

Despre Mădălina Ghenea ştim doar că a apărut într-o poză cu Leonardo diCaprio. De aici, întreaga isterie că este iubita lui, logodnica lui, că a luat masa cu mama soacră, că se căsătoreşte, că se desparte, că....

România: 5 vedete adolescente care au devenit părinţi

Parcă mai ieri îi auzeam cântând "Lasă-mă papa la mare", "Banana" sau "Amintiri", iar astăzi îi urmărim cum schimbă scutece cu sucees. Vorbim, evident, despre generaţia de la sfârşitul anilor '90 - începutul anilor '00 din muzica noastră.