România: 8 vedete cu pile

Peste tot auzi de pile, de favoruri, cumetrii şi ajutor. Trebuie să recunoşti că nu este uşor să pătrunzi într-un domeniu dacă nu ai, aşa cum se spune, spatele asigurat. Fie că vorbim de grade de rudenie, de prietenii sau pur şi simplu de o vorbă bună, un mic ajutor nu strică niciodată. Pornind de la această premisă, astăzi dezvoltăm un subiect care ne va demonstra că prezenţa unor personaje în showbizz-ul autohton nu a fost chiar o întâmplare. Evident, în multe dintre cazuri, talentul persoanelor şi-a spus cuvântul, în altele, însă, a cântărit mai mult pila.
1 din 9

Ştefan Bănică Jr., fiul tatălui său

Talentul muzical şi actoricesc al lui Ştefan Bănică Jr. nu poate fi contestat de nimeni niciodată, iar cariera sa de peste 20 de ani vine să confirme acest lucru. Cu toate acestea, nu se poate omite faptul că tocmai fiul lui Ştefan Bănică, marele actor, a primit rolul principal din "Liceenii", în 1987, într-un regim comunist care controla şi aproba totul.
4 Noiembrie 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gaby pe 5 Nov 2011, 21:08
    vai de capul vostru cu articolele voastre!

    De cand va citesc articolele, numai de Bianca vorbiti! Da' cine dracu e si asta ma, e multi-talent? M-am saturat de voi cu promovarea prostiei! Ce dracu a facut Bianca de are numele de vedeta? E o tarfa din plastic si atat! Sincer, acest site este o tampenie, numai despre tarfe sunt articolele voastre si chiar nu mi-e aiurea sa recunosc acest lucru! Noroc cu articolele de decoratii, care sunt cat de cat interesante. Insa restul .. lasa de dorit!

    3
    0

  • eu pe 5 Nov 2011, 13:22
    aiurea

    frate pe bianca asta ati puso alt actor nu ati gasit asta e vedeta ?

    5
    2

  • `soso pe 5 Nov 2011, 07:23
    DA

    PAI STARPITURA ASTA ESTE O BIATA IMITATIE A CATE CEVA-ACTOR PT CA TACSU ERA ACTOR..CA SI CANTARET I-L IMITA PE ELVISSI ACUM PT CA ESTE CU ORALISTA ASTA DE ANDREEA SA BAGAT SI EL-ZGARCITUL ZGARCITILOR CA SI PREZENTATOR LA O EMISIUNE DE BINEFACERE ASA CUM ESTE DANSEZ PT TINE.MA INTREB..DACA TOT O IMITA ASA DE TARE PE ZANA MASELUTA-ORALISTA BDE DE NEVASTA-SA..OARE NU A DEVENIT SI EL UN ORALIST?MA INTREB..

    6
    1

  • @feteleeeeee pe 5 Nov 2011, 01:17
    Pentru reclama.........

    Ella esti foarte foarte foarte pr0st@aaa...e' bine?asa o sa va scriu frate de acum inainte tuturor ,si celor care dau astfel de articole in special,ftwv-an gwr@ ca m-ati terminat cu g@0zul vostrw de Bote. Mai terminati-va dreq ma b0teistil0r cu astfel de aprecieri...No name este Botezatu si timpul mi-o va demonstra....B.D. va ajunge si mai departe cu Cristea care tace si face si pt.el si pt.duduie..o veti lua in gwr@ cu anonimu Bote al v0strW limitati de-opotriva ce sunteti...Bianca D.,tipa asta, cred ca si acum regreta t@mpeniile pe care le-a afirmat fata de bwl@n,mai ''jurnalistii lui Bote''..ind0bit0cit1 gravvvvvvvv...pl@t1ti grav de...reclama..lui..

    1
    3

  • vivi pe 4 Nov 2011, 18:55
    ...

    Piersic Jr? Vi se pare ca a ajuns 'cineva" din cauza renumelui tatalui? Vi se pare ca seamana in vre-un fel?Mai studiati! Titlul se potriveste doar pentru sora nr 2 dintre "columbene" si hai ...sotiei lui Brancu in rest....deloc!

    2
    2

  • Dyutza_003 pe 4 Nov 2011, 18:15
    ...

    Nici nu mai inteleg ce inseamna in tzara noastra notiunea de ,,vedeta". Dragusanu, Pestritu s.a. sunt ,,personaje", bine platite, ca sa apara la tv doar pentru asa zisele ,,scandaluri", just for fun. Cred ca pn ele, e prea mult spus ,,vedeta."

    8
    1

  • Miuta pe 4 Nov 2011, 12:58
    vedete...

    ....adevarul este ca orice vedeta fie ea "mica" sau "mare", toate, fara doar si poate au beneficiat de cate o "piluta" sau "ceva" mai mare, in ori ce domeniu - si care-i problema ?! Daca nu va fi in stare de nimic isi va pierde pe parcurs vedetismul ..

    5
    1

  • ella pe 4 Nov 2011, 09:26
    vedete

    Ah, nu le-am vazut pe urmatoarele. Vai de noi cu asemenea vedete. Vedetele voastre poate, ca ale noastre mai greu... Pestritu, Gabor, Turcu... E lumea plina de vedete, o lume "pestrita" tare. Succes la tmele alese, foarte inspirate...

    8
    0

  • ella pe 4 Nov 2011, 09:23
    Vedete

    Bianca vedeta? Cred ca aveti alta scara a valorilor sau a nulitatilor poate. Peste cativa ani n-o sa-si mai aduca nimeni aminte de "vedeta". Sa fim seriosi.

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod