România: 9 vedete care s-au distrus singure

Fie că şi-au pus în pericol sănătatea din cauza obsesiilor de înfrumuseţare, fie au făcut greşeli majore în carieră, o parte dintre vedetele sau persoanele publice de la noi au suferit sau mai au de suferit, încă. În ziua de astăzi, pare să fie adevărată zicala care spune că e uşor să devii vedetă, dar este foarte greu să te menţii acolo sus.
1 din 10

Oana Zăvoranu sau isteria promovată ca stil de viaţă

O actriţă cu potenţial, aşa cum era văzută acum câţiva ani, Oana Zăvoranu a devenit astăzi o femeie singură şi distrusă din punctul de vedere al carierei. A făcut multe alegeri greşite la viaţa ei, l-a înşelat pe Pepe, a divorţat, a ales să-şi cheltuie banii la vrăjitoare, este într-un continuu proces cu mama ei, nu are măsura penibilului şi lista bilelor negre poate continua. Fosta vedetă TV este exemplul clar de om care din cauza personalităţii şi a situaţiei materiale a devenit un personaj negativ în societatea care, până nu demult, o adora.
18 Noiembrie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daphne pe 14 Oct 2012, 09:46
    teo

    imi placea emisiunile lui teo pe pro tv si imi pare rau ca nu mai este degeaba se chiniue maruta sa faca emisiunea pe pro tv ca nu are nimic sa te atraga este o emisiune superficiala ....la emisiunea lui teo era ceva natural si te captiva emisiunea era mai diversivicat si mai intresant....in viata toti avem grseli si regrete mai ales regrete cand nu mai poti face nimic sa dai timpul inapoi....nu ramane decat sa mergi inainte si ramanem cu amintiri cu a o fost odata....

    0
    0

  • gagikdeagatat pe 29 Nov 2011, 15:05
    VEDETELE ASTEA

    sustin parerea Dee@_23 bai makar daca nu aveti ce face ku banii datiii ma mie k leoi gasi io locul...ma duc sii beau in club si tot gasesc ce sa fak ku ei...si mai ales kand spui VEDETA ar trebui sa va ganditi de 2 ori inaimte de a va numi asa...k sa ajungeti vedete cate p..i ati supt, de cate ori v-ati f...t, nu se stie dar va numiti vedete ajunse, mai bn vati numi panarame k nui nici o diferenta,,,dc eu nu sunt vedeta ? k nu ma rup prin toate cluburile k voi kiar daqk merg si beau fumez si alte lucrur...pot sp k kant destul de bn...si ar trb sa ma numesk vedeta...dar surpriza nus..nici vedeta nici...nici...nici... din ce cauza? din cauza k is o persoana ku kapul pe umeri

    1
    0

  • dee@_23 pe 29 Nov 2011, 07:11
    simona senzual

    ce celebra e si asta? pentru ea a fi celebra inseamna a fi c...a. nu o suport deloc pe ":)) aceasta super star". aparte ca e si urata. nu are nici o calitate pentru a fi vedeta. nu inteleg ce apare atat de mult pe la tv. ba cred ca stiu: sa mai rada lumea de ea, cat e de proasta.

    5
    0

  • dee@_23 pe 29 Nov 2011, 07:02
    VEDETE

    referitor la vedetele care s-au distrus(la operatii estetice). parerea mea este ca aceste vedete nu prea au ce face cu banii, si se autodistrug. un sfat pentru toate care mai doresc sa-si faca operatii:in primul rand sa se gandeacsa de 2 ori cand fac un pas atat de important si in al doilea rand, sa se gandeacsa ca sunt copii care mor de foame, si mai bine le da lor de o bucata de paine, decat sa dea bani sa se desfigureze.

    1
    0

  • annonymus pe 26 Nov 2011, 16:36
    serban huidu

    MUIE SERBAN HUIDU,DUPA CE CA A CAUZAT MOARTEA A 3 PERSOANE INCA II MAI LUATI APARAREA?IL MERITATI PE BASESCU,SUNTETI LA FEL DE PROSTI CA EL.

    3
    6

  • @mariana pe 25 Nov 2011, 21:06
    circoteli

    ghinioane in lant=inconstienta iar dupa sarbatori huidu sa se gindeasca la viitoarea perioada din viata sa, daca justitia nu e oarba sigur pedeapsa ii e f.aproape.Toti trebuie sa platim greselile facute cu sau voia noastra.

    2
    2

  • @luki pe 19 Nov 2011, 01:16
    Cine vorbeste de prostie !

    Daca cel mai valoros pentru tine ramane un show de divertisment facil si toata speranta vietii tale sta in Huidu, persifland tragedia celor trei oameni care , la drept vorbind, EI au avut ghinionul sa-l intalneasca pe individul asta, dar la creierul tau consideri ca e exact inver, cred ca nu mai e nevoie sa demonstreze cineva ca o minte mai limitata ca a ta e foarte greu de gasit.Trebuie sa-ti deseneze cineva ca sa pricepi asta, in mod sigur.

    4
    3

  • bos pe 18 Nov 2011, 22:07
    marimea conteaza

    pune poze la rezolutie 581x436 pix, merge mai bine, uitete la 8/10

    0
    0

  • viata in GErmania- cand veniti pe 18 Nov 2011, 21:00
    SFATURIle psihologului, viata in GErmania, retete

    Pentru cei ce vor sa vina in Germania la munca ori studii (ori aflati deja in DE): romaningermania.ro

    1
    1

  • daniela pe 18 Nov 2011, 12:17
    Teo si Serban

    Pacat ca Teo si Serban sunt pusi alaturi de asemenea " vedete", cred ca au o alta valoare si le doresc numai bine.

    10
    3

  • luki pe 18 Nov 2011, 09:39
    revino!

    Serbane, te mai las pana dupa sarbatorile de iarna sa-ti pui ordine in ganduri, sa te aduni...dupa aceea GATA! Inapoi pe platourile de filmare la ce stii sa faci tu mai bine CRONICA. Nu zic, e talentat si Codrut, dar el are rolurile lui, el acolo e bun, nu in locul tau. Asa ca fa bine si ...INAPOI LA TREABA! Lasa-i in pace pe neaveniti, pe cei care vorbesc mult si nu spun nimic. Ei atata pot, nici macar nu trebuie bagati in seama. Sunt limitati si de aceea si usor influentabili.Poti sa le si desenezi ca tot degeaba.Iar tu trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca ce s-a intamplat a fost un mare ghinion si oricum nu se poate da timpul inapoi. Asa ca fa toti pasii pentru a redeveni ce-ai fost (un psiholog, etc). SUNTEM SARACI, INFOMETATI SI NE E FRIG. DOAR TU SI ECHIPA TA NE-ATI MAI RAMAS. Felicitari si lui Mihai, face mari eforturi sa continue emisiunea, dar e prea mult si pentru el. Tu nu esti egoist, du-te si ajuta-l!

    20
    7

  • mariana pe 18 Nov 2011, 09:11
    serban huidu

    Nu inteleg de ce Serban Huidu este hulit. I s-a intamplat o nenorocire care intradevar i-a distrus cariera si viata pt ca va fi marcat toata viata. Asemenea nenorocire i se poate intampla oricui.Trebuia hulit daca facea accidentul in mod intentionat.

    22
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod