Jorge şi Liliana au părăsit "Dansez pentru tine"

Aseară s-au făcut primele eliminări ale ediţiei a zecea a show-ului "Dansez pentru tine".

Hollywood: 7 cupluri celebre, cum au fost şi cum au ajuns

Cum a afectat timpul strălucirea unor actori celebri? Billy Crystal - Meg Ryan, John Travolta - Olivia Newton-John, Sean Connery - Ursula Andrees sau Robert Redford - Barbra Streisand sunt numai o parte dintre cuplurile care au făcut istorie în cinematografia mondială.

Soprana Joan Sutherland a murit

Artista, în vârstă de 83 de ani, a decedat în locuinţa sa din Elveţia, informează Mediafax.

Reţetele dietei Paleo

Vorbeam zilele trecute despre principiile dietei Paleo, un regim de viaţă câştigător daca vrei să araţi bine şi, mai mult decât atât, dacă vrei să te simţi bine.

Supă cremă de ciuperci

Uşor de făcut, fără foc, fără efortul, gustos, potrivit pentru oricine îşi doreşte să trăiască sănătos.

Peşte curry a la Fred şi Barney

O reţetă potrivită pentru prietenii tăi care încă nu s-au decis să urmeze un regim de viaţă sănătos.

Supă de varză şi carne...

Dacă era numai supă de varză te gândeai că vorbeşte despre acea supă de varză, recomandate în toate dietele...

Specialiştii confirmă. Biletul Mădălinei Manole este autentic

Expertiza grafologică a stabilit că biletul de adio lăsat de Mădălina Manole înainte să se sinucidă a fost scris chiar de vedetă. Veridicitatea lui a fost pusă în discuţie în momentul în care părinţii artistei au declarat că acesta ar fi un fals.

Fetele de la Heaven l-au impresionat pe Tarkan!

Odată cu lansarea noului lor single, "Sexy Girl", fetele din trupa Heaven au avut parte de o revenire spectaculoasă pe scena muzicală românească şi mai mult decât atât, piesa se bucură de succes în tot mai multe ţări, cucerind ascultătorii din Europa.

Alexandra Stan, explozie de succes cu noul single, "Mr. Saxobeat"

Lansarea noului single semnat Alexandra Stan şi MAAN Studio, "Mr. Saxobeat", face furori!

Povestea celei mai mici mame din lume

Amanda Moore a sfidat destinul si a învins... Nu i-a păsat de sfaturile medicilor, de diferenţele evidente dintre ea şi partenerul său, de riscuri, de probleme... a ales să fie fericită şi a reuşit. Aceasta este, în mare, povestea de viaţă a Amandei Moore, o britanică de 26 de ani, cu totul şi cu totul specială.

Începe Noră pentru mama 5

Sâmbătă, 18 septembrie - de la 19.30, la Kanal D, casa "Noră pentru mama" îşi deschide porţile pentru 24 de concurenţi noi, nerăbdători să intre încompetiţia care le-ar putea schimba definitiv viaţă.

Matthew McConaughey, rol principal în "Killer Joe"

Regizată de William Friedkind, comedia neagră "Killer Joe", îl are în rolul principal pe Matthew McConaughey, informează Mediafax.

Mischa Maisky, concert la Ateneul Român

Mischa Maisky, unul dintre cei mai excentrici violoncelişti ai lumii, vine pe 27 octombrie, în Bucureşti, unde va susţine un concert alături de fiica sa, Lily Maisky.

"Europolis", menţiune specială la Montreal

"Europolis", lungmetrajul de debut al regizorului Cornel Gheorghiţă, a primit Menţiunea specială a Juriului pentru lungmetraj de debut în cadrul festivalului internaţional de la Montreal, "Festival des Films du Monde", festival internaţional de categorie A ce s-a încheiat zilele trecute.

Top 5 cele mai frumoase piscine din lume

Chiar dacă vacanţa la noi s-a cam terminat şi vremea a început să-şi schimbe "haina", m-am gândit că mai sunt câţiva dintre noi care vor să meargă să se relaxează si pe alte meleaguri.

Bunătăţi de toamnă

Compot, zacuscă, dulceaţă şi murături, acestea sunt o parte dintre pregătirile pe care le facem la fiecare sfârşit de vară, cu gândul la zilele reci care ne aşteaptă. Sunt convinsă că multe dintre noi deja sunt avansate la acest capitol, însă m-am gândit ca astazi să-ţi dau câteva idei... câte o reţetă pentru fiecare dintre produsele delicioase prezentate mai sus.

"Romanian New Fashion", la Londra

În cadrul London Fashion Week, România va fi reprezentată de proiectul "Romanian New Fashion", informează Mediafax.

Oana Pellea la premiile Oscar 2011

Pelicula "Bibliotheque Pascal", care îi are în distribuţie pe Oana Pellea şi Andi Vasluianu, este propunerea Ungariei la premiile Oscar 2011, pentru categoria "cel mai bun film într-o limbă străină", informează Antena3.ro.

Holograf se alătura proiectului "Let's Do It, Romania!"

Ziua de Curăţenie Naţională se apropie cu paşi repezi, iar numărul vedetelor care susţin proiectul "Let's Do It, România!" creşte tot mai mult, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cele mai variate categorii de public.