Start Stufstock si altele

Iata ca a inceput o noua saptamana, iar motive ca sa te bucuri de concediu, ai destule. C
Iata ca a inceput o noua saptamana, iar motive sa te bucuri de concediu, ai destule. Cei care nu au concediu, nu trebuie sa se ingrijoreze... exista program si pentru ei.

Inainte de toate trebuie sa anuntam ca astazi incepe Stufstock. A opta editie a festivalului STUFSTOCK se va desfasura in perioada 16 - 22 august, pe plaja din Vama Veche.

Alaturi de concertele extraordinare cu care Stufstock-ul si-a obisnuit de sapte ani publicul, anul acesta evenimentul va deveni mult mai complex si va sustine si alte forme de exprimare artistica: teatrul, filmul, fotografia, literatura, totul sub umbrela eco.


Primele nume de pe afis care au confirmat sunt Luna Amara si Trooper, care anul trecut au avut concerte incendiare, la care publicul a cerut nenumarate bis-uri, si Trupa Veche, pentru prima data, in aceasta formula, pe scena Stufstock.

Anul acesta muzica Stufstock va fi prezenta in trei locatii: scena Rock, situata pe plaja, in nordul Vamii, scena Fusion World Stage, care va reuni mai multe tipuri de muzica, de la jazz, blues, la electro si va fi amplasata tot pe plaja, si scena Newcomers, unde vor canta trupele noi, alese in urma unei preselectii, in Bucuresti.

Daca nu vrei sa mergi la mare, poti viziona un film.
Pelicula "Adu-l urgent pe scena!/Get Him To The Greek" este rezultatul reintalnirii dintre Jonah Hill si Russel Brand cu Nicholas Stoller, regizorul comediei "Inselat de Sarah Marshall".

Productia spune povestea unui angajat al unei case de discuri care are doar trei zile ca sa aduca un rocker recalcitrant pe scena, pentru un concert de relansare. Comedia este cel mai recent film al producatorului Judd Apatow (Virgin la 40 de ani, Un pic insarcinata, Tipi Simpatici).

Filmul poate fi vizionat la:

Cinema City Cotroceni
Luni, 16 Aug 2010 - 12:20 14:50 17:10 19:20 21:45

Cinema City Sun Plaza
Luni, 16 Aug 2010 - 12:40 19:30 21:50

Movieplex
Luni, 16 Aug 2010 - 14:45

Hollywood Multiplex
Luni, 16 Aug 2010 - 15:15 20:15


La final iti recomandam si o piesa de teatru.
Este vorba despre productia "Cum am mancat un caine!". O poveste care s-ar traduce astfel: "uite! asta era omul"... care acum nu mai e; o poveste despre lucruri care dupa copilarie nu ar mai trebui sa fie; dar, au fost... si sunt; o poveste despre un numar de ordine si despre doar un nume de familie strigate la apelul de seara; o poveste despre cum incepe sa se simta timpul si cum se misca... trece, adica.

Piesa se joaca la "La Motoare", incepand cu ora 23.00.
Pret bilet: 25 lei.
16 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod