Românii au talent: 5 motive pentru care a câştigat Adrian

Finala show-ului "Românii au talent" şi rezultatul votului exprimat de telespectatori au stârnit valuri atât printre fanii emisiunii, cât şi printre vedete. Există voci care acuză şi neagă obiectivitatea acestui rezultat, sunt, însă, şi oameni care l-au apreciat pe Adrian Ţuţu şi l-au votat.
Finala show-ului "Românii au talent" şi rezultatul votului exprimat de telespectatori au stârnit valuri atât printre fanii emisiunii, cât şi printre vedete. Există voci care acuză şi neagă obiectivitatea acestui rezultat, sunt, însă, şi oameni care l-au apreciat pe Adrian Ţuţu şi l-au votat. Valurile continuă să se formeze, iată, şi la trei zile de la anunţarea câştigătorului, taberele sunt în continuare împărţite, multe dintre întrebările puse rămânând fără răspuns.

Astăzi am decis să discutăm despre 5 dintre motivele pentru care oamenii care au urmărit show-ul "Românii au talent" l-au preferat pe Adrian Ţuţu.

1. Povestea tânărului orfan a împresionat


Încă din preselecţii, tânărul de 19 ani, orfan, Adrian Ţuţu, şi-a prezentat povestea de viaţă absolut incredibilă, inimaginabil de tristă. Într-un singur an a rămas şi fără mamă şi fără tată, iniţial a rămas în grija unei bunici, pentru ca mai apoi, la 17 ani, să-şi ia viaţa în propriile mâini şi să se mute singur în apartamentul lăsat de părinţii lui.
Acest gen de poveste impresionează până la lacrimi pe orice om, iar publicul a fost mişcat de greutăţile cu care se confruntă Adrian.

2. Mesajul inteligent ales i-a deschis drumul către victorie


Nu ştiu cine-şi mai aminteşte, dar la preselecţii, Adrian Ţuţu s-a evidenţiat, pe lângă poveste, cu imnul pe care l-a compus special pentru show-ul "Românii au talent". A urmat apoi piesa din finală, cu un mesaj clar de patriotism, de mândrie că e român, de voinţă, de putere, ambiţie şi dorinţă de evoluţie. Aici, Adrian Ţuţu a câştigat încă o bilă albă şi încă un număr de voturi din partea telespectatorilor.




3. Confuzie "Românii au talent"/"Dansez pentru tine"


Aşa cum am spus şi mai sus, nu mai este o noutate că în cazul lui Adrian Ţuţu s-a votat povestea şi nu talentul, unul dintre motive fiind poate şi asemănarea cu un alt show TV produs de Pro TV şi, anume, "Dansez pentru tine". În plus, oamenii au tendinţa de a pune necazul mai presus de orice, povestea lui rămânând bine întipărită în minţile celor care au votat.
Să ne amintim ce valuri stârnea pe vremuri emisiunea "Surprize, surprize!". Aceeaşi idee, tratată într-un alt context. Aşa a fost interpretat şi show-ul "Românii au talent" de public. În ciuda titlului, talentul a căzut pe planul doi.

4. Numerele antrenante, cheia către succes


Aşa cum s-a întâmplat şi la Britain's Got Talent în 2009, când fantastica Susan Boyle a pierdut în faţa numărului exploziv al celor de la Diversity, la noi Iustin Ianău a pierdut în faţa aceluiaşi gen de prestaţie. Adrian Ţuţu, asemenea celor de la Diversity, a creat atmosferă, a ridicat sala în picioare, a transmis energie, a inventat un manifest.



5. Meciul Steaua - Dinamo l-a scos câştigător pe Adrian Ţuţu


La final, nu putem să nu facem referire la derby-ul Steaua - Dinamo care, cu siguranţă că a avut multe de-a face cu rezultatul final. Fluierul de final al meciului a coincis cu începutul prestaţiei lui Adrian Ţuţu pe scena de la "Românii au talent", aşadar bărbaţii, fani meciuri şi rapp - stilul interpretat de câştigător, nu au făcut decât să-i ridice cota tânărului din Focşani.
Mai mult, revenind la mesaj, unul patriotic care, nu-i aşa, se potriveşte perfect cu starea unui telespectator pasionat de încleştări sportive. În plus, Cancan anunţă că Adrian Ţuţu este fan înfocat al echipei Steaua Bucureşti, el face parte din galeria Stelei, fiind o prezenţă constantă la meciurile "roş-albaştrilor" de acasă, cât şi din deplasare. Mai mult, suporterii stelisti au făcut tot posibilul pentru a-l vedea câştigător pe cel venit dintre ei. Adrian a primit foarte multe voturi din rândul fanilor din Ghencea, care l-au şi promovat pe Facebook şi pe alte site-uri de socializare.

În concluzie, cele 29 de procente care l-au situat pe Adrian Ţuţu în fruntea clasamentului şi care l-au transformat în fericitul câştigător al premiului  de 120.000 de euro, înseamnă, de fapt, o sumă a tuturor motivelor exprimate mai sus. Adrian Ţuţu a fost omul potrivit la locul potrivit şi momentul potrivit, are o poveste tristă şi ştie ce să facă cu ea şi, de ce nu, are şi un talent, mai mare sau mai mic.
28 Aprilie 2011
 

Comentariile 1-50 din 75

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tiriboy pe 6 Mai 2011, 01:00
    bravo man...

    pun pixul pe foaie si incep chiar asa.....degeaba comentezi ma lasa rece vorba ta..... dovedestemi si tu ca ai talent......si raspunsul meu o sa fie evident .......

    1
    0

  • Alina pe 2 Mai 2011, 15:38
    Mario

    Vai tu Mario nebunule, stii tu ce e ala flow :)))))

    0
    1

  • alin@ pe 1 Mai 2011, 18:12
    toti fraieri comenteaza prost;)

    nu inteleg ce aveti impotriva lui adrian...sunteti invidiosi cumva pe talentul lui??...a castigat pe meritul lui...eram sigura k dupa ce unul dintre concureti va castiga se va scoate zvonuri...totul a inceput de la profesoara aia a lui iustin...ofticata ca nu a castigat elevul ei...ea a zis k tutu a castigat din mila...un sigur mesaj am pt oamenii care gandesc asa "UAAA"....mai ales pt ala care a postat cele 5 motive pt care a castigat adrian

    3
    1

  • Dana pe 29 Apr 2011, 08:38
    Adrian Tutu

    Referitor la articol : Nu comparati situatia de la "Britain Got Talent" - nu se compara. Susan Boyle a pierdut in fata "Diversity" pt.ca la rindul lor "Diversity" sint extraordinar de talentati, au facut spectacol, si asta a placut publicului englez. La "Romanii au Talent ", intreb, ce spectacol a facut Adrian Tutu ? Faptul ca a recitat niste versuri patriotice, nu inseamna talent. Daca telespectatorii au votat cazul, (desi ma indoiesc), inseamna ca gradul de apreciere de catre telespectatori, a unui talent, este egal cu zero. Daca totusi vreti sa faceti o comparatie, " Diversity" a ajuns f. cunoscuta si apreciata si pe piata americana a showbiz, - Adrian Tutu, nu are nici o sansa sa treaca de PRO FM. Media PRO nu are nici o sansa sa faca profit de pe urma lui Tutu, oricit s-ar stradui.Tutu nu este un talent care sa creeze euforie in rindul publicului care in scurt timp se va satura de poezii patriotice pe ritm de RAP. Media PRO trebuie sa invete, ca daca a cumparat formatul emisiunii care a facut inconjurul lumii, trebuie sa pastreze formatul respectiv. Nicaieri in lume cistigatorii acestei emisiuni de divertisment, nu au fost votati pe criteriile cit de impresionant este cazul, ci pe criteriile cine este mai talentat. Simon Cowel, care este mogulul acestui sow de divertisment, l-ar fi respins pe Tutu de la bun inceput. Simon Cowel, nu se lasa impresionat nici de cazuri nici de mesaje patriotice.Pe mina lui Simon, Tutu nu ar fi trecut nici macar in semifinale. Parerea mea personala este ca nu publicul l-a votat pe Tutu, ci Media PRO a vrut sa-l impinga in fata pentru mesajul patriotic. Nu stiu daca cineva a remarcat, dar pe toate posturile de TV se duce o campanie de mesaje patriotice, pentru a-i convinge pe tineri sa nu mai plece, sau macar sa gindeasca sa plece peste granita. Dupa tot acest BLUF al primului sezon al emisiunii "Romanii au talent ", ma indoiesc ca PROTV va mai avea aceeasi audienta in sezonul al doilea.

    5
    2

  • elena c pe 29 Apr 2011, 08:33
    rusine noua

    un singur lucru stiu...ca totul a tinut de voturi.deci...nu va mai agitati atat....daca ar fi castigat altul..crezi ca nu arfi fost discutii??oo daa..ba da....pt ca suntem o natie careia ne place sa vb despre orice...sa criticam.personal nu mi-a placut adrian...poate chestiune de gusturi...dar care e problema daca lumea l-a votat???asta e...deci depinde totul de voturi...daca pustii si tineretul l-au votat...ce???ati uitat in ce tara traim??sau ce natie suntem???a castigat!ete nah...uite de aia o sa ma framant ca nu a castigat cine mi-a placut mie.ce chestie.dar chiar ca scrieti numai articole de doi lei...numai critica..numai tampenii si invidie.ce exemplu dati voi???????zero barat

    3
    0

  • Dana pe 29 Apr 2011, 08:26
    Adrian Tutu

    Referitor la articol : Nu comparati situatia de la "Britain Got Talent" - nu se compara. Susan Boyle a pierdut in fata "Diversity" pt.ca la rindul lor "Diversity" sint extraordinar de talentati, au facut spectacol, si asta a placut publicului englez. La "Romanii au Talent ", intreb, ce spectacol a facut Adrian Tutu ? Faptul ca a recitat niste versuri patriotice, nu inseamna talent. Daca telespectatorii au votat cazul, (desi ma indoiesc), inseamna ca gradul de apreciere de catre telespectatori, a unui talent, este egal cu zero. Daca totusi vreti sa faceti o comparatie, " Diversity" a ajuns f. cunoscuta si apreciata si pe piata americana a showbiz, - Adrian Tutu, nu are nici o sansa sa treaca de PRO FM. Media PRO nu are nici o sansa sa faca profit de pe urma lui Tutu, oricit s-ar stradui.Tutu nu este un talent care sa creeze euforie in rindul publicului care in scurt timp se va satura de poezii patriotice pe ritm de RAP. Media PRO trebuie sa invete, ca daca a cumparat formatul emisiunii care a facut inconjurul lumii, trebuie sa pastreze formatul respectiv. Nicaieri in lume cistigatorii acestei emisiuni de divertisment, nu au fost votati pe criteriile cit de impresionant este cazul, ci pe criteriile cine este mai talentat. Simon Cowel, care este mogulul acestui sow de divertisment, l-ar fi respins pe Tutu de la bun inceput. Simon Cowel, nu se lasa impresionat nici de cazuri nici de mesaje patriotice.Pe mina lui Simon, Tutu nu ar fi trecut nici macar in semifinale. Parerea mea personala este ca nu publicul l-a votat pe Tutu, ci Media PRO a vrut sa-l impinga in fata pentru mesajul patriotic. Nu stiu daca cineva a remarcat, dar pe toate posturile de TV se duce o campanie de mesaje patriotice, pentru a-i convinge pe tineri sa nu mai plece, sau macar sa gindeasca sa plece peste granita. Dupa tot acest BLUF al primului sezon al emisiunii "Romanii au talent ", ma indoiesc ca PROTV va mai avea aceeasi audienta in sezonul al doilea.

    3
    1

  • Cristina pe 29 Apr 2011, 07:40
    E o rusine ca Tutu ala a luat premiul!

    E strigator la cer ce s-a intamplat cu concursul Romanii au Talent!. Oricine putea face ce a facut imbecilul ala, adica sa se scalambaie pe un text de 2 bani. Uite domnule cine a venit sa ma invete pe mine sa fiu roman!. Unul care dintrodata nu mai e singur pe lume: a aparut si o sora in Buc.avocata care l-a intretinut; mai nou si un frate plecat din tara. De ce nu l-a invatat pe frateso sa fie un bun roman si sa ramana aici?. Ar trebui sa i se retraga urgent premiul, pt. ca a fost un araniament murdar. Cu siguranta s-au masluit procentele de vot. Juriul e deasemenea f. vinovat ca i-a permis unui nul absolut sa treaca de preselectii. Din vina voastra a ajuns ca o nulitate sa fure premiul unor adevarate talente, care au muncit si s-au pregatit. Ce munca a depus mincinosul asta.? Oare nu i-o fi rusine!?.

    3
    5

  • ethel2you pe 28 Apr 2011, 23:02
    nici pro nici contra

    Eu una ador genul acesta de emisiuni. Mi-au placut concurentii care au ajuns in finala. Tineam cu trupa Balance dar a castigat un cantaret. Nu e mare filozofie, dar ce ajunge sa streseze e pilula de a doua zi: comentariile pro si contra. De ce a castigat. Fanii lui Adrian urla sus si tare...ca voi stiti cum e sa va pierdeti parintii..si cat de greu e sa scrii niste versuri....pricep...la polul opus fanii lui Narcis vin cu argumentul ca Adrian a castigat pentru ca a tinut povestea trista la romani si pentru ca mesajul patriotic a facut mai multe valuri dupa meci,...Daca stai si te gandesti bine...sunteti de acord unii cu altii dar sunteti prea porniti sa realizati asta. Felicitari castigatorului! Stie sa scrie versuri care prind la public, si a fost suficient de destept sa se foloseasca de toate atuurile de care a dispus, in ciuda realitatii crunte. Cred ca se va descurca si pe viitor. Cat despre ceilalti concurenti,cam toti s-au facut remarcati si vor fi sunati spre a fi promovati mai departe. Mai bine lasati disputa si sprijiniti-l pe romanul nostru la britain's got talent.

    5
    2

  • Luiza pe 28 Apr 2011, 22:57
    ????

    Citez: "Aşa cum am spus şi mai sus, nu mai este o noutate că în cazul lui Adrian Ţuţu s-a votat povestea şi nu talentul..." Cine spune asta???? Ati facut vreun sondaj de opinie? Ati sunat la toti cei care l-au votat pe Adrian???? Sau doar vi s-a parut ca asa suna bine din condei? Daca aveti impresia ca puteti scrie orice doar fiindca stiti sa va exprimati coerent si aveti o oarecare logica, nu inseamna ca noi, ceilalti, trebuie sa si credem. Ma opresc aici cu lectura acestui articol scris asa..la inspiratia de moment. Si, la fel ca si Adrian, in acel mesaj, va spun ca nu sunteti pregatita sa ii intelegeti mesajul.Iar eu nu sunt dispusa sa vi-l traduc.

    5
    1

  • dya pe 28 Apr 2011, 22:13
    Adi

    Draga mea, "jurnalista"....Esti leita colegei tale Rebeca...Cea mai frumoasa melodie a lui Adrian a fost cea legata de parinti din semifinala!!!Sunteti de o rautate si de o invidie stupida...Promovati numai pitipoancele,scandalul si prostia...Sa va fie rusine!!!Poate ca si acest comentariu o sa fie sters, cum s-a intamplat la articolul scris de "marea jurnalista" Rebeca...Stergeti tot ce nu va convine!!Sunteti frustrate ca un pustan de 19 ani a reusit, si voi stati si scrieti articole de 2 lei pe 2 bani!!Dezamagita complet de Eva.ro....Si inca o data RUSINE!!!!

    8
    3

  • Bendeac pe 28 Apr 2011, 21:25
    Tutu

    1. sa te '' chis in freza'' asta care ai scris acest articol. 2. sa va ''chis in freza'' pe astia gen Traistariu , Marcel Pavel etc ... pentru ca au comentat aiurea pe la TV ... 3. bravo ca a castigat.

    12
    4

  • Ramona pe 28 Apr 2011, 20:38
    :) bravo Adrian

    Simplu, a castigat pentru ca merita! Cinste lui:)

    8
    3

  • Andrei pe 28 Apr 2011, 19:40
    @Alexa

    Din pacate tu dai dovada de o acuta lipsa de bun simt, modestie si, la fel de rau, de pizma! Si cu astea nu de odihneste in pace talentul romanilor, ci bunul simt si altruismul.

    4
    3

  • Gre pe 28 Apr 2011, 19:33
    Felicitari Adrian!

    Pacat ca stim sa stricam bucuria acestui copil sau al atcuiva care ar fi fost in locul lui. Pacat ca suntem o natie de frustati si invidiosi care nu stiu sa se bucure de realizarile celorlalti. Fetita mea de 10 ani s-a rugat in genunchi sa castige Adrian pentru ca i-a placut. Tot timpul cat a cantat baiatul asta a avut ochii in lacrimi, chiar pune suflet in ceea ce face, asa ca scutiti-ne de articole de genul barfe din tabloide, pentru ca nu aveti nimic de castigat!

    7
    5

  • alis pe 28 Apr 2011, 18:34
    BRAVO Tutu

    multi nu au inteles ce inseamna emisiunea "Romanii au talent"...aici se descopera talente,nu cine are mai multa pregatire.Eu ma bucur ca a castigat,a meritat!

    8
    7

  • Ella pe 28 Apr 2011, 18:31
    ....

    Ir cei tari ca Gyo trebuia sa va duceti voi acolo daca va dati asa destepti...Prin comm astea dati dovada doar de prostie pura.Nu l-a intrebat nimeni pe Adrian daca stie gama muzicala....Eu te intreb pe tine ai creier?

    6
    4

  • Ella pe 28 Apr 2011, 18:29
    rusinik

    Atata rautate nu se putea gasi decat in Romania...ziaristi de rahat...sa va fie rusine.Motive mai bune nu puteati gasi?Eu l-am votat si nu sunt fan Steaua sau alte tampenii d-astea.Nici nu m-am lasat impresionata de cazul lui..pur si simplu mi-a placut la nebunie...Asa ca gura mica deoarece nu va cred in stare sa-l ajungeti nici pe jumatate.Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9
    7

  • Gyo pe 28 Apr 2011, 18:25
    TuTu

    Baiatul asta macar stie gama muzicala? Are cunostiinte despre muzica? NU . Atunci de ce a meritat sa castige? Se poate compara cu Rebeca Neacsu(fata de 7 ani),care sigur are cunostiinte despre muzica si care poate oricand sa ne reprezinte si sa castige orice concurs muzical...dar TuTu poate??are ce cauta TuTu la eurovision?? NU,eventual mila... Deci aici s-a votat din mila!Pacat ...ati distrus visele unor adevarate talente!Sincer m-a impresionat povestea lui de viata,dar cum a cantat nu!Nu merita sa castige nicidecum!

    9
    8

  • Georgi pe 28 Apr 2011, 18:21
    NU MAI FITI RAUTACIOSI!

    mare-i invidia...nu mai fiti rautaciosi! bravo lui ca a castigat! si nu cred ca are nicio legatura meciul Steaua-Dinamo, povestea lui si ale tamepnii! a castigat pentru ca a meritat!

    7
    8

  • Cryyy pe 28 Apr 2011, 17:10
    si inca ceva ;]]

    Voi, bosorogilor de la tv, care ati criticat un copil ce abia a pornit singur pe drumul vietii fara sprijin si fara parinti, va mai numiti "vedete"??? in locul vostru nici nu as mai avea atata` sange`n ... sa apar la tv!!! idiotziilor!! si nu imi place decat fraza " Adrian Ţuţu a fost omul potrivit la locul potrivit şi momentul potrivit, are o poveste tristă şi ştie ce să facă cu ea şi, de ce nu, are şi un talent, mai mare sau mai mic." Rusine Evaaa!

    10
    6

  • CreaTsSa`!!! pe 28 Apr 2011, 17:08
    Lumea asta invidioasa`!!

    Bah oameni buni voi nu aveti ce face decat sa comentati aiurea...eu stiu ca sunteti invidiosi,dar nici chiar asa...Adrian eu iti urez mult succes in continuare si lasa`i pe taranii astia in pace ca nu au ce face sunt facuti la betie in Washington Club!!!

    9
    5

  • andreea pe 28 Apr 2011, 17:07
    adrian

    Vroiati sa castige Iustin ala...bine....at de ce dracu nu ati votat????? Da na...dupa razboi multi viteji se arata...asa sunt romanii....ce sai faci..

    9
    7

  • andreea pe 28 Apr 2011, 17:03
    adrian

    Bai fratilor....ce tot comentati atat de Adrian...el e chiar bun..acceptati realitatea A CASTIGAT... Credeti ca nu e talent ce face el...95% din romani nu stiu sa lege doua cuvinte...EL COMPUNE...si a facut un show foarte bun pe scena... Eu il felicit pe Adrian si nu trebuie sa ia in considerare ce spun unii...doar mor de invidie... Succes si da-le peste nas la dovedindu-le ca esti bun cu adevarat!

    9
    3

  • Cryyy pe 28 Apr 2011, 16:57
    RUSINE ROMANIA RUSINEEEE!!

    bai frate nu stiti decat sa criticati ... trezirea!! daca va credeti mai destepti de ce nu incercati voi sa compuneti toata aceasta muzica pe care Adrian a compus-o singur? asta este ... degeaba comentati acum pentru ca nu ati fost in stare sa ii votati pe cei care v-au placut si acum va treziti sa faceti comentarii la adresa lui Adrian Tutu! Copilul asta si-a pierdut parintii cum de altfel probabil multi copii au avut ghinionul la randul lor sa isi piarda cei mai dragi oameni ... dar EL SINGUR S-A RIDICAT SI A TRANSMIS ROMANIEI ACEST MESAJ ... ALTII SE OMOARA NUMAI DACA II PARASESTE PRIETENA/PRIETENUL DAR EL A REUSIT SA TREACA PESTE TOATE ... SI DE CE MA ROG NU ESTE MUZICA LUI BUNA? PTR CA NU ESTE CU INJURATURI? NU ATI AVUT ABSOLUT NIMIC DE COMENTAT DE CEI CE INJURAU INTR-O MELODIE INTREAGA INSA PE ADRIAN TUTU CARE NU FACE DECAT SA NE DESCHIDA OCHII, SA VEDEM SI NOI CA PARINTII SUNT FOARTE IMPORANTI PTR NOI, PE EL IN CRITICATI?? Oameni inculti ce sunteti ... RUSINE ROMANIA RUSINEEEEEE!!!!

    8
    2

  • Elena pe 28 Apr 2011, 16:53
    :)

    Nu e frumos sa vorbim despre el, din moment ce nu se poate apara, pentru ca sunt unii care nu stiu sa isi aleaga cuvintele si jignesc. Nu putem spune ca e lipsit de talent, are darul de a compune, stie sa transmita un mesaj, dar pana a fi privit ca un mare talent e foarte mult. Ceea ce a facut el nu se poate numi rap adevarat si nu poate fi considerat un Eminem al Romaniei. Ascultati Nimeni Altul, Cumicu si chiar pe Eminem si formati-va o idee despre acest gen de muzica. Acest baiat nu se apropie de ceea ce fac acesti artisti. Il apreciez ca a incercat, a stiut sa impresioneze si a avut noroc si a castigat, dar nu a fost cel mai talentat. Talentele adevarate la noi nu sunt recunoscute si din acest motiv sunt obligate sa plece din tara si isi castiga un renume in strainatate, la noi se pune accentul pe superficial, sunt promovate non-talentele.

    10
    8

  • mihai pe 28 Apr 2011, 16:36
    scuze*

    l-au dezlegat nu legat. ca sunteti in stare sa sariti pe mine ca nu stiu sa scriu ;)

    1
    4

  • mihai pe 28 Apr 2011, 16:34
    prostie..

    toata galeria stelei l`au votat pe adrian? si? de ex narcis poate e dinamovist! Lau votat toata galeria lui dinamo!!!!!!!!!!!!!! nu? sau daca valentin e rapidist, il votau rapidistii!!! sunteti in stare sa spuneti ca cica steaua are cea mai mare galerie! si deaia! ;) nesimtitilor:-j liniile telefonice au fost deskise atat timp de la semifinala pana la finala si fix de cand ''a fluierat arbitrul'' gata... toti romanii l`au votat..! altfel nu castiga! :-j

    7
    2

  • ioana pe 28 Apr 2011, 16:31
    Nu mai criticatiiii

    ma bucur foarte mult ca a castigat Tutu Adrian mi a placut cuvintele care le transmitea prin versuri si se vedea ca din toata inima zicea . arata cum e viata lui cum e lumea. sa stiti e greu fara parinti, e de ADMIRAT acest baiat nu de CRITICAT Bravo Tutu

    10
    3

  • mihai pe 28 Apr 2011, 16:29
    prostie....

    ‘’’’5. Meciul Steaua - Dinamo l-a scos câştigător pe Adrian Ţuţu La final, nu putem să nu facem referire la derby-ul Steaua - Dinamo care, cu siguranţă că a avut multe de-a face cu rezultatul final. Fluierul de final al meciului a coincis cu începutul prestaţiei lui Adrian Ţuţu pe scena de la "Românii au talent", aşadar bărbaţii, fani meciuri şi rapp - stilul interpretat de câştigător, nu au făcut decât să-i ridice cota tânărului din Focşani. Mai mult, revenind la mesaj, unul patriotic care, nu-i aşa, se potriveşte perfect cu starea unui telespectator pasionat de încleştări sportive. În plus, Cancan anunţă că Adrian Ţuţu este fan înfocat al echipei Steaua Bucureşti, el face parte din galeria Stelei, fiind o prezenţă constantă la meciurile "roş-albaştrilor" de acasă, cât şi din deplasare. Mai mult, suporterii stelisti au făcut tot posibilul pentru a-l vedea câştigător pe cel venit dintre ei. Adrian a primit foarte multe voturi din rândul fanilor din Ghencea, care l-au şi promovat pe Facebook şi pe alte site-uri de socializare.’’’’ Cat de tampiti….. exact meciul steaua-dinamo l`a scos castigator pe Adrian! ‘’fluierul a coincis! ‘’ auzi:-j Sa vi`o zic pe aia dreapta: Adrian a facut versuri si a transmis mesaje pentru voi! Pentru romani! Iar romanii in loc sa fie de partea lui, il ataca! ;) poate ca daca facea versuri pentru tatari sau rusi, poate ca atunci romanii ar fi de partea lui! rusine magarilor si vacilor ! Jigodii imputite astia sunteti!

    9
    2

  • mihai pe 28 Apr 2011, 16:21
    toti au avut o poveste trista in spate!

    cum zicea cineva mai jos.. toti aveau o poveste! si valentin, care spala masini si etc... si multe altele! ;) si narcis la fel! uitati`va pe facebooku lui narcis sa vedeti acolo! pitipoance urate cu draci...'' x_y_z .... id`ul meu da`mi adddd!! :X:X:X:X pff oricum bravo lui! si kiar am id`ul lui narcis! ce sa zic! dupa preselectii vorbeam cu el pe facebook si i`am luat id`ul! nu am nimic cu narcis! o sa ajunga mare si o sa castige mai mult de 120 mii de euro! dar puneti`va in locul lui adrian! care probabil pana acum cativa ani nu stia de calculator! si nu are parinti! oamenilor! :| cum e sa nu ai parinti? nici nu vreti sa va inkipuiti! va zic eu sigur! ;) sa va descurcati singuri! sa vedeti ce viata are adrian! da, romanii pun accent si pe mila! si alta persoana zicea mai jos ca adrian s`a dus sa cerseasca mila pro tv! Nu a cersit! a transmis cel mai frumos mesaj din toate mesajele pe care le`au trimis tot participantii inca de la preselectii fapt ce a dus la convingerea majoritatii romanilor care au votat, sa`l voteze!! toate au fost talente! daca a face versuri in felul lui si a transmite direct pe sccena de te face sa plangi, nu era un talent, stati linistiti ca cel putin mihai petre sigur spunea ''si..unde e talentul? a fost penibil!'' asta spunea! ;) din contra , s`au ridicat si au apreciat;) si contratenori au fost o gramada! Era si avocatul ala, si ala cu brutaria lui! Si o doamna ! si fata aia mica , care a intrat in finala dar a pierdut! Nu avea voce?!! Avea! Dar a castigat cel mai bun! sunteti niste hiene care asteapta la panada! cum vaneaza un ghepard ceva, cum hop tabarati pe ghepard! rusine invidiosilor si excrocilor, sa nu va zic altfel... atunci duceti`va voi saracilor si plangeti de mila! 120 mii euro merita! Duceti`va si castigati! Sa vedem daca va allege cineva (membrii familiei se exclud) dar nici aia nu v`ar fi votat! comentati ca tatele alea cu gura mare…

    8
    2

  • mihai pe 28 Apr 2011, 15:56
    bravo adrian ;)

    de ex, eu am descarcat cele 3 melodii ale lui adrian si ale lui narcis ! si imi plac toate 6! ;) dar in concurs e altceva! romanii au votat! kiar s`au dat voturi! nu e kiar cum credeti voi;) bai oameni buni ce nu intelegeti? mai multi romani l`au votat pe adrian! acceptati realitatea...;)

    9
    3

  • ....name.. pe 28 Apr 2011, 14:58
    pt ana

    ..a cersit mila? ...mai , fato ..tu ai idee despre ce vorbesti? ..esti complexata? ..sau? ..n-are talent?.. spune-mi ce sti tu sa faci ..si daca poti face ce a facut adrian ..pe tot parcursul concursului ..poate atunci mai discutam .. asa ca nu-ti mai da cu parerea aiurea ..doar ca sa te aflii in treaba ..

    10
    5

  • ....name.. pe 28 Apr 2011, 14:49
    ..doar o parere..

    ..pt cei care comenteaza la adresa lui adrian .. Voi sunteti ca si caii aceia care vad doar in fata ..dar priviti si-n alte parti .. daca acest baiat nu e talentat ..bine ca sunteti voi! ..nu stiu daca macar unul dintre voi ..ar putea compune asa texte ..voi abia daca legati bine 2 fraze.. Este ceva de admirat ..si un bun exemplu pt totii romanii care-si reneaga natia ..si care freaca menta toata ziua ..apoi se dau "importanti"..

    11
    6

  • cristina pe 28 Apr 2011, 14:04
    concurs

    Nu ne mai mira nimic in Romania de azi.Poate ca a fost un concurs filantropic de s-a votat in masa cu un om aflat in dificultate si nu era important talentul .Mai corect era sa numim concursul ROMANII AU NEVOIE DE AJUTOR(BANI)caci talentul ests discutabil in acest caz. Pacat!

    10
    8

  • Andreea pe 28 Apr 2011, 13:52
    Iustin merita premiul

    Acum vad de ce a castigat Tutu, pentru ca vad ce sustinatori are. "ejti belea"??? In ce limba e asta? "ce a facut narcis iustin pana la urma ? :| s`a nascut cu vocea ''de fata'' ca sa zic asa... si isi alege o piesa pe care o repeta pana sa ii iasa! ce mare talent?" - cum adica ce a facut? Pai poate nu stii, dar asta este talentul, ceva cu care te nasti. Da, Tutu are talent la versuri, dar talentul lui Iustin este mult mai mare. Si nu are "voce de fata", este contratenor. Pacat ca Romania nu apreciaza decat hip-hopareli si manelisme. Si da, romanii nu fac diferenta intre talent si mila inspirata de diverse povesti.

    12
    11

  • Mario pe 28 Apr 2011, 13:51
    oxana

    din cate am inteles eu Narcis a fost nevoit sa schimbe piesa inainte cu o zi sau 2 de finala.. nu mi se pare de loc corect asta.. m-as fi bucurat pentru oricare castigator care ar fi fost dar nu poti spune ca Adrian nu este talentat .. TOTI au talent

    10
    3

  • Mario pe 28 Apr 2011, 13:47
    :-j

    Ana dar dintre ceilalti de ce nu au ales si ei sa faca ceva in viata poate cu talentul lor.. asa cum a ales Adrian ..Talentul exista dar nu esti tu in stare sa iti dai seama care e acela

    7
    2

  • Mario pe 28 Apr 2011, 13:40
    anonim iti spun si tie

    Fa si tu o pies hip hop si apoi fa diferenta.. apoi sa spui daca Adrian a "recitat" ..nu vedeti cat de prosti sunteti voi nu stiti ce e ala mesaj,ce e aia rime,ce e ala flow dar comentati ca idiotii.. bai daca nu stiti nu mai vorbiti :-j

    11
    9

  • Mario pe 28 Apr 2011, 13:33
    opss

    Scuzati gramatica :p

    5
    4

  • Mario pe 28 Apr 2011, 13:31
    asculta bine

    Alexa intradevar l-a ajutat si povestea lui,eu ti-am reprosat tie pentru ca spui ca nu are talent.. DA este mai talentat Narcis decat adrian si ce face narcis este ceva rar.. dar nu poti spune ca Adrian nu are talent in ceea ce face.. dute la manelele atale si lasa-l in pace

    6
    4

  • oxana pe 28 Apr 2011, 12:27
    ADRIAN

    Sunt din R.Moldova dar am privit acest concurs cu interes..si vreau sa va spun ca Iustin canta foarte bine numai ca..dupa parerea mea cintecul ales in finala nu e cel mai reusit.. dupa prestatia lui Adrian care a fost foarte reusita cred ca el merita locul I...deoarece a muncit mult..Si trebuie sa va mindriti cu un asa talent...practic a compus un nou imn al Romaniei.

    8
    7

  • ana pe 28 Apr 2011, 12:21
    unde e talentul?

    tutu asta nu are nici un talent. cati sunt carora le-a murit mama sau tata..si au talent si ? cine le da ceva? se descurca cum pot..nu vin sa cerseasca mila pro-tv..cine a votat? sta cineva sa isi consume banii pe criza asta ca sa voteze pe un fraier..ne-am uitat la o emisiune si pro-tv a ales pe cine a vrut..asa se procedeaza si la ''dansez...si la alte emisiuni..si daca au talent nu ii alege nimeni ..ca de ce au parinti...sau de ce au bani? suntem de rasul lumii .

    13
    14

  • deea pe 28 Apr 2011, 10:47
    talentul lui este a meritat premiul

    Adrian tutu este genul de copil care s-a maturizat mai repede decat trebuia, el nu a avut bucuria de a se bucura de o copilarie frumoasa si nici de a avea 2 parintii care sa-l resfete....in concluzie eu spun k el a meritat din tot sufletul sa castige.......iar voi care il tot vorbit atat de rau incercati macar pt 5 min sa va puneti in locul lui si atunci va ve-ti da seama ce inseamna pt el acest premiu.>:X:XX:XX:besk ADRIAN TUTU

    10
    10

  • claudiapetrea pe 28 Apr 2011, 10:46
    fratilor

    Fratilor, si la Dansez este la fel cu voturile!! De cate ori s-a luat locul 1 de catre o pereche mediocra, iar echipele bune locul 2, 3? Oamenii decid prin voturile lor, asa ca resemnati-va cu gandul ca Adrian a castigat Romanii au talent!!!! Felicitari!

    13
    3

  • Lucy pe 28 Apr 2011, 10:35
    Cata invidie!!!!

    Mai fratilor de ce sunte-ti invidiosi????Adrian a castigat ca a fost bun si cu asta basta.Toti au fost buni la genul lor de muzica,dar sincer n-am vazut atata rautate ca la voi astia care-l criticati atat.Mie una mi-a placut Adrian si da ma marcat si situatia lui.Si care-i baiul???La astia care nu-i convin n-are decat sa-si puna dopuri in urechi.Ce atata rautate pe voi????Aaaa si na-ti vazut declaratia lui Narcis?Cand el recunoste singur ca a gesit si a falsat.De asta ce spune-ti????

    11
    6

  • Cristi pe 28 Apr 2011, 10:16
    Adrian

    Adrian tutu este unul dintre cei mai smecheri romanii,daca nu ar fi fost nu ar fi castiagat,asa ca acum nu mai mancati voi ........ ce nu va prieste si stati in banca voastra,daca nu era bun nu castiga si poate si povestea sa urata,dar daca nu ar fi fost bun nu ar fi castiagat,daca nu va placut de el atunci nu ar fi castiagat asa ca ......liniste!

    13
    6

  • Mona pe 28 Apr 2011, 10:05
    e o valoare!

    Bv`o Tutule..esti un mare talent...Ai talent la cantat, dansat, compus..Lasa lumea sa vb..mergi mai departe !!!Succes!!

    13
    6

  • nytyi pe 28 Apr 2011, 09:44
    ejti belea

    frate ai fost belea...din partea mea ai meritat sa castigi...sa mergi mai departe sa nu te lasi influentat de gurile rele...astept mult mai multe melodi de la tine...esti the best t pup dulce *-:

    14
    5

  • EllyD pe 28 Apr 2011, 09:06
    hahaha

    sa fim seriosi! stau si ma gandesc la alte "vedete" de la noi din tara...care zicem ca sunt de la noi dar de fapt nu stiu sa cante numai in alte limbi..poate o suna mai bine, dar tot ca limba noastra nu e niciuna. cand aud o piesa vreau sa stiu ce transmite sa trezeasca ceva in mine... si Adrian a reusit cu tot ce am auzit pana acum....si daca pana acum eram mandra ca sunt romanca de cand l-am auzit pe el sunt si mai mandra si oricum ar fi tara asta... e cea mai tare si cea mai frumoasa. l-am votat pe Adrian de 2 ori si ma bucur ca a iesit el. si vorba reclamei "foloseste banii cu cap" atat am sa-i transmit ;)) cat despre talentul lui... e doar la inceput :)

    10
    7

  • Focsani pe 28 Apr 2011, 08:56
    invidiosi :-j

    Fratele meu, va legati de poveste de la inceputul concursului! Narcis ce a facut? A venit, a cantat... si dupa a inceput sa-si zica si el povestea... A vazut ca prinde la public... Nu a zis el ca ma`sa e plecata in Italia de nu stiu cati ani si nu a mai vazut`o de mult... Nu a zis el ca toti il batjocoresc din pricina vocii lui? Nu a zis el ca nu are prieteni? Numai Adi si-a spus povestea? Ca eu nu cred ca el a fost singurul care si-a spus povestea! Cei trei care au ajuns pana sus, locul 1 , 2, 3 au avut si o poveste in spate... si cum romanul e lacrimogen, clar ca a tinut cont si de poveste! Valentin spala masina ca sa-si intretina sotia si copilul... Vroia banii ca sa-si poata cumpara o casa si sa-si poata continua viata linistit... Acesti bani ii va scoate cu siguranta... A fost luat in vedere de Andra care il va ajuta sa se ridice pe piata muzicala! Narcis? Vroia banii ca sa nu mai plece mama lui in strainatate, sa ramana alaturi de el... la inceput... apoi, spre sfarsitul competitiei i s-a urcat vedetismul la cap si a zis k el vrea sa ajunga... daca nu vedeta nationala, macar internatioanala! Iar Adi...nu are rost sa mai tocesc butoanele la tastatura... Bravo lui! Adi, stii foarte bine, focsani-ul e cu tineeeee!

    17
    7
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod