România: Top 9 cele mai frumoase perechi de picioare din showbizz

Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu, Cristina Spătar sau Valentina Pelinel sunt câteva dintre divele din România care surclasează pe oricine atunci când vine vorba de frumuseţea picioarelor. Te întrebi care sunt secretele lor? Este adevărat că uneori le ajută şi Photoshop-ul, însă acesta nu face minuni. Stilul de viaţă sănătos şi, în special, sportul, primează în fiecare caz. Chiar dacă şi ele au avut, într-o anumită perioadă a vieţii lor, probleme cu greutatea, trecutul le-a ajutat să revină la forma fizică de invidiat.
1 din 10

Nicoleta Luciu, ţopăie pe... balcon

"Dacă este cald, merg pe role în parc, dacă nu, fac Kangoo Jumps pe balcon", declară vedeta care a reuşit să slăbească 30 de kilograme după naştere, într-un timp record. Nu uită de sport nici când e la muncă, iar în pauzele dintre filmări merge cu rolele pe aleile studiourilor MediaPro
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aeris pe 8 Mai 2011, 22:17
    second hand legs

    Le-ati ales...cum sa va zic...pe spranceana=)))))))bineinteles,slava Photoshopului ca face minuni...;)

    3
    2

  • VICTORIA pe 4 Dec 2010, 22:26
    cristina

    Urata mai e cristina spatar...

    3
    3

  • micki23 pe 26 Nov 2010, 16:02
    gsf

    tare as vrea sa vad in reaalitate asa zisele vedete...sa fim srios in reviste toatesunt perfete...foto/shop

    4
    1

  • alexandra pe 26 Nov 2010, 09:54
    da, frumoase in reviste

    daca le vezi in realitate, nu intelegi de ce iti plac in reviste. as incepe si eu ziua cu 2 ore de sport, daca as putea. problema e ca ar trebui sa ma scol la 5 dimineata in fiecare zi, pentru asta, dar sa ma culc la aceeasi ora, dupa serviciu, gatit, dereticat prin casa si asa mai departe. nu prea ma intereseaza divele astea care arata bine in poze sau la tv. asta e treaba lor, sa arate bine. altceva nu prea fac. se mai documenteaza putin pentru emisiuni si cam atat. as vrea si eu sa am zile intregi in care ma pot programa si la coafor si la manichiura, pedichiura, o data pe saptamana la masaj, fitness de 3 ori. nu mai spun ca au bani pentru toate astea. se plateste bine ca sa te invarti de 3 ori intr-o emisiune. nici nu-ti trebuie vreo facultate. de altfel ele s-au cam oprit la liceu.

    6
    0

  • zambiluta pe 26 Nov 2010, 08:48
    picioare frumoase

    Toate sunt frumoase in felul lor mai putin Cristina Spatar care e tunata rau si e antipatica . Are ceva , nu stiu cum sa spun, parca cere palme!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod