Isterie TV: 7 momente de toată jena care arată cât au decăzut show-urile TV

Toată lumea vorbeşte despre nivelul sub limita de avarie în care se află societatea actuală. Din păcate, acestă tendinţă negativă este evidentă în multe dintre domeniile care ne ghidează, într-un fel sau altul, viaţa. De departe, însă, cea mai accentuală formă de depravare este evidentă la televizor.

Toată lumea vorbeşte despre nivelul sub limita de avarie în care se află societatea actuală. Din păcate, acestă tendinţă negativă este evidentă în multe dintre domeniile care ne ghidează, într-un fel sau altul, viaţa. De departe, însă, cea mai accentuală formă de depravare este evident la televizor. Show-urile tabloid au întrecut de mult limita bunului simţ şi este curios cum nimeni nu face ceva împotriva acestui curent? Să fie vorba oare despre bani?

Din dorinţa de a prezenta o serie de exemple, am pornit într-o cercetare printre secvenţele din emisiunile TV la mare modă astăzi. Din păcate, am găsit destul de puţine exemple care să poate fi prezentate aici, multe dintre ele depăşind de mult limita vulgarului dus la extrem sau a grotescului absolut. Din categoria celor care pot fi difuzate pe post, avem!

Pamela de România s-a bătut cu iubitul italian, în direct, la TV


După ce a acuzat-o direct de prostituţie, Miguel, iubitul italian al duduiţei, şi-a luat o bătaie zdravănă, în direct la Acces Direct. Furia blondei nu a putut fi stăpânită decât de bodyuarzii. Reacţia violentă a survenit după ce bărbatul a declarat că Simona Traşcă i-a cerut 180.000 de euro ca să-şi cumpere un apartament şi că l-a ameninţat cu moartea atunci când a vrut să o părăsească. Poţi viziona imaginile aici!


Atenţie! Nikita se întoarce!


Zilele trecute, la Cancan TV, şi-a făcut apariţia blonda Nikita, spaima tuturor până acum ceva timp. După ce a fost arestată prin Spania, blonda spune că, în sfârşit, şi-a găsit fericirea în braţele lui Dani din Dorobanţi, căruia i-a făcut şi un copil. Acum, Nikita, mama a doi copii în Spania, a venit în ţară să se relaxeze la spa. De acolo au transmis, în direct, cei de la Cancan TV.

Sexul în parc cu Maharu subiect de emisiune TV


Oameni de bine, ziarişti şi vedete, s-au strâns acum câteva luni bune în platou la Capatos, unde s-au discutat pe larg ipostazele în care au fost surprinşi Simona Sensual şi Maharu, în parc. La un moment dat, a fost de interes naţional partida de sex public pe care au "realizat-o" veşnicii iubiţi într-un parc bucureştean. Show-ul păcătos nu ar fi putut pierde subiectul.



Simona Sensual se cearta cu Andreea Tonciu - MyVideo

În lipsă de concerte, soţii Maxer au dat-o pe striptis


Este drept, întâmplarea a avut loc acum câţiva ani, însă merită amintită pentru a se demonstra că această destrăbălare din emisiunile TV de astăzi este, de fapt, mai veche. Aflaţi probabil într-o perioadă în care concertele nu prea se mai găseau, Deea şi Dinu au încercat să se reprofileaze. Unde în altă parte s-ar fi putut întâmpla chestiunea asta, dacă nu la Capatos.

Oana Zăvoranu în perioada de revoltă totală


Fosta Querida a trăit în ultimele luni cât alţii în 10. A trecut prin probleme de sănătate grave, un avort spontan despre care nu se mai vorbeşte, momente de tăcere absolută şi momente de revoltă totală. Printre tribunale, vrăjitoare şi leşinuri, Zăvo a făcut şi ceva artistic. A dansat lasciv, s-a filmat ea pe ea, şi a postat filmuleţele pe YouTube. De aici, până la invitaţiile de a dansa şi... cânta în emisiunile TV nu a mai fost decât un pas. Iat-o pe Zăvo la Agentul VIP!


Mărioara Zăvoranu plânsă toată şi bolnavă


Ar fi fost urât din partea noastră să nu vorbim şi despre mama Zăvo, femeia care, la un moment dat, îşi bătea fiica vedetă la notorietate. Cei 7 ani de procese cu Oana i-au pus grav amprenta asupra stării de sănătate a senioarei. Acest lucru a dus, evident, la repetate internări în spital. Aproape de fiecare dată, doamna de la Afumaţi a fost vizitată de camera de luat vederi şi vorbe, transmiţând direct de pe patul de spital. De asemenea, au fost filmate misiuni ale ambulanţei.

Vrei nu vrei, asculţi manele la Capatos


Invitată în emisiunea în care până mai ieri era asistentă, Bianca Drăguşanu a fost acoperită fonic de manelele interpretate în studioul vecin, la Cancan TV. "Cei de la Kanal D susţin că peretele e antifonat pe partea lor. Dacă ar fi fost aşa, nu se mai auzea nimic. La Cancan TV lucrează fosta mea echipă şi am aflat că Minune a venit cu boxele de acasă ca să ne bruieze emisia. Sunetul din platou nu are nici o legătură cu ce se aude la TV. Le mulţumesc telespectatorilor mei că mi-au ascultat sfatul să mute pentru câteva minute şi la concurenţă. Aşa au ajuns şi ei de pe locul 4 pe locul 2 la audienţă", a declarat Capatos pentru Click! Poţi urmări imaginile aici!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aura Arba pe 24 Feb 2012, 14:29
    vedete

    Cu trecerea timpului si datorita schimbarii ,lucruri care mai inainte erau cu de savarsire fara valoare ,devin acum nepretuite.

    0
    1

  • Mona pe 20 Feb 2012, 19:47
    Vedete?

    Nu stiu cu ce contribuie aceste,,vedete,, la imaginea Romaniei, ce fac de obicei, cu ce se ocupa? au vreu-un loc de munca? de unde au bani? Pentru multi aceste intrebari pot parea stupide,dar ,hai sa ne gandim, cine promoveaza aceste pitipoance,de ce le dau atata atentie, chiar nu se intampla si lucruri serioase in tara asta? Daca nu le-ar gaba nimeni in seama,....ce bine ar fi.Nu mai avem oameni cu care ne putem mandri?Sau, nu au loc de ,,vedetele,,autohtone. Rusine!!!!!!!!!

    3
    0

  • vilmaristul pe 20 Feb 2012, 07:20
    show?

    ce am ajuns........

    9
    0

  • TeBULESCU pe 20 Feb 2012, 02:39
    Intact-infect

    Dupa cum observati aproape toate sunt de la televiziunile varanului cu platosa Voiculescu. La toate posturile turnatorului se promoveaza, panarama, circul iefrin, si laturile televizate, vezi nu doar toate antenele, dar si G.S.P-u' care de asemenea, in loc de emisiuni sportive face cancan de doi lei cu toti patronii, jucatorii si conducatorii din fotbal.

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod