Vedete România: 6 personaje de balamuc din showbiz. Fă cunoştinţă cu ele!

Te uiţi la TV şi te sperii?  Ai uneori senzaţia că platourile de televiziune s-au transformat in terenuri de luptă? Aceste aspecte care-ţi repugnă în fiecare zi nu ar fi nimic fără personajele principale, oameni care ţin cu tot dinadinsul să fie la TV şi care fac orice pentru banii pe care-i câştigă. Astăzi am ales să vorbim despre 6 dintre ei pentru simplul motiv că gesturile lor au şocat opinia publică în ultima perioadă.
1 din 7

Mihai Gâdea a uitat că este un director la TV şi s-a dezlănţuit în jigniri

Cel care a intrat în colimatorul realizatorului TV a fost preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, pe care Gâdea l-a făcut "dobitoc" şi "nesimţit" în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3, "Sinteza Zilei". Discuţia celor doi a început de la situaţia bolnavilor de cancer care sunt într-o situaţie disperată după ce firma Mundifarma, principalul producător de morfină, a anunţat că se retrage de pe piaţa din România. Acuzat de Duţă că le-ar lua apărarea firmelor de medicamente, Gâdea a izbucnit: "Dacă spuneţi asta, sunteţi un nesimţit. Eu iau apărarea bolnavilor de cancer şi leucemie care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, înseamnă că sunteţi un dobitoc", au fost cuvintele adresate lui Lucian Duţă. La finalul acestei declaraţii, s-au auzit ropote de aplauze în platou.
27 Februarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 1 Mar 2012, 21:09
    duta

    pentru mine este un nesimtit.Motivul? am platit sanatate 34 de ani si acum ca pensionara platesc in continuare. Pentru ce? ca sa scot alti bani din buzunar pentru a putea beneficia de serviciile medicale? rusine pentru acest articol d-na ileana voicu ghinea.

    0
    0

  • Italiano Vero pe 29 Feb 2012, 16:39
    E bolnav.

    Toata lumea stie ca Mihai Gadea este bolnav. Are boala saracului lipit caruia i s-a dat sansa sa faca un banutz. Mancand tot rahatul din lume. Si asta face.

    1
    2

  • caus pe 27 Feb 2012, 20:47
    ioana popescu

    tare vedeta dar ma intreb de ce se mai chinuia saracuta in frig ca sa arata cit de mare este si de tare daca era asa de tare trebuia sa stea dreapta avea ceva in mina si o tragea in jos sau avea lipsa de ceva si incerca sa se ofere dar aplecinduse in fata.

    2
    0

  • TeBULESCU pe 27 Feb 2012, 01:44
    Iti dai seama....

    RTV-u ce putea sa faca, decat sa atace competitoru', Intradevar astea de la Intact depasesc de foarte multe ori regulile bunului simt. Dar si sacalii care ii urasc abia asteapta sa vada ca au mai furato nitel.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod