România: 8 vedete care au dat-o în bară în afaceri. Vezi cine sunt!

De teamă că, la un moment dat, nu vor mai face faţă presiunii din showbizul autohton, multe dintre vedetele de la noi s-au decis să-şi traseze un plan de urgenţă. Pentru cele mai multe dintre ele acest plan de urgenţă s-a concretizat într-o afacere care s-a dovedit până la urmă a fi una păguboasă. Despre multe dintre ele, publicul a mai auzit deja, însă în cele ce urmează vom analiza situaţii mai puţin cunoscute, surprinzătoare chiar.
1 din 9

Mircea Lucescu se pricepe la fotbal, dar afacerile îl dau gata

În 2010, familia Lucescu alegea să închidă agenţia de turism Neli Voyages, care activa din anul 1998. "Din 2007, firma a intrat pe pierderi, iar acestea erau acoperite de acţionari, care aduceau bani de acasă. Din acest motiv, familia Lucescu a decis să renunţe la această activitate", au spus surse din interiorul companiei, citate de Mediafax. Potrivit datelor disponibile pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor, Neli Voyages a înregistrat în anul 2006 o cifră de afaceri de 4,38 milioane de lei şi un profit net de 16.465 lei, pentru ca un an mai târziu afacerile să scadă la 3,5 milioane de lei şi firma să înregistreze pierderi de 138.000 de lei.
22 Februarie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marga pe 25 Feb 2012, 16:57
    pacat

    toti jmecherii"De sus "reusesc, pacat ca nu avem toti norocul lor ,,,,dar nici nu putem ,,,,,fiindca ei reusesc furand ca-n codru, dar macar au incercat, pacat ca nu au reusit

    2
    0

  • ALICE pe 22 Feb 2012, 10:46
    STEFAN BANICA/CLADIRE BIROURI...

    Nu-mi vine sa cred ce citesc,cum este posibil sa te apuci de o cladire de birouri cu umprumut bancar de 100%, sa o inchiriezi si toate birourile?!CONSILIERUL firmei unde a fost??!!Nu ai lista de inchiriere,vanzare nu te apuci......... Tot ce e cladire cu bani imprumut,intai se vand cateva dupa plan[schita]acoperi banca ,si restu la inchiriere...si ai bani de buzunar...corect?!

    2
    0

  • Tebulescu pe 22 Feb 2012, 08:55
    Nu-i oblibgatoriu

    Nu e musai sa se priceapa la afaceri, nu toti suntem afaceristi. Are destui banii asa ca mai putin conteaza afacerile cu agentia de turism.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod