Vedete România: 7 fete bătrâne şi poveştile lor amoroase

În popor, denumirea de "Fată Bătrână" i se acordă unei domnişoare trecute care nu a fost căsătorită niciodată. Extrapolând uşor, astăzi vom prezenta o serie de doamne din showbiz-ul autohton care, deşi au fost căsătorite la un moment dat, astăzi sunt singure. Poveştile lor de viaţă sunt interesante, la fel de interesante fiind şi relaţiile amoroase pe care le-au avut în trecut.
1 din 8

Mihaela Tatu: "N-am mai gustat dragostea de un an şi jumătate"

Mihaela Tatu a fost căsătorită timp de 16 ani, dar la 38 de ani când a venit în Bucureşti ca să facă televiziune, starea ei civilă s-a transformat în divorţată. Nu regretă gestul făcut, iar astăzi, după 10 ani de la acel moment, este tot singură, deşi nu a fost întotdeauna aşa. În 2010, în timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la Click, braşoveanca mărturisea: "Sunt singură de un an şi jumătate. A fost alegerea mea, pentru că vreau ca persoana de lângă mine să-mi împărtăşească pasiunile. Dacă aş avea mai mult timp, poate aş cunoaşte pe cineva. Sau poate că, în drum spre casă sau doctor, îl voi cunoaşte pe prinţ".
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • -------------- pe 14 Dec 2012, 18:58
    mda

    mi-a placut, ai dreptate.

    0
    0

  • cici pe 6 Ian 2012, 03:03
    mda

    sunteti niste idioti ! o baba vaduva sau divortata nu e si fata batrana !

    6
    0

  • Antisexul pe 12 Dec 2011, 19:30
    Ba, eu nu-s excesiv de atent cu ce nu-i vital!

    Prin urmare, n-am habar daca articolasele astea, de genul "Sa-i bagam la gramada si sa-i lasam sa se-ncaiere!" sunt insailate de acelasi stupid ori de o clica intreaga. Parol, revistuto, dar te prezinti, in fiecare zi, cu aceleasi zdrente carpite la infinit (patchwork, parca ii zice), sa faci dansul paparudei - adicatelea sa ploua cu accesari. Am scris "revistuta"? Na, ca m-am tampit. Daca era pe celuloza, isi stergeau meltenii bucile.

    3
    1

  • raluca pe 10 Dec 2011, 22:54
    corina

    aceasta corina chiriac.oh,doamne.auzi,nu a avut timp sa faca si sa creasca un copil.pai are dreptate,cand ar mai fi....trait,nu?/asa cum stiu cel mai bine artistii..(vz mirabela etc..).n as vrea sa fiu in locul lor de sarbatori.printre familisti..cu copii..

    3
    6

  • anca pe 10 Dec 2011, 22:21
    fete batrane

    Uneori am senzatia ca scrieti articole ca sa umpleti spatiul. Penibil.

    13
    3

  • nadia pe 10 Dec 2011, 12:32
    lamurire

    Hai sa ne lamurim, oameni buni! O femeie divortata este o femeie care a fost casatorita si care s-a despartit de sot in termeni legali! O femeie vaduva a fost casatorita si sotul a decedat! O fata batrana este aceea care a ajuns la o varsta si nu este casatorita, iar in trecut o fata batrana era considerata si fata care nu intretinuse relatii sexuale si se afla la o varsta inaintata! Nu inteleg de ce aceste trei categorii sunt bagate in aceeasi oala!

    24
    1

  • Dea pe 10 Dec 2011, 12:24
    DEX

    Voi ati dat definitia cuvantului "fata batrana", dupa care ati ignorat-o total. "Nu a fost casatorita niciodata", apoi exemple de femei divortate. Asa pot face si eu pe "jurnalistul".

    17
    1

  • ioa-kla pe 10 Dec 2011, 11:52
    ...

    Sincer sa fiu eu una dintre ¨fetele ale batrane¨ care le numiti voi, v-as da in judecata! Pai la 60-70 de ani cum o sa le mai numiti.....

    12
    2

  • maria pe 10 Dec 2011, 09:17
    fete batrane

    Mi-e greu sa cred ca nu stiti ce inseamna fete batrane,dar se pare ca asa este.Singura careia i se poate spune asa,este Tania Budi,restul sunt femei divortate ,,vaduve ,..inca un articol slabut,din care vreti sa scoateti marea cu sarea,dar nu e decat o apa de ploaie.

    9
    1

  • Crina pe 10 Dec 2011, 01:53
    Tania

    Singura care se potriveste titlului esta tania Budi..in rest..Corina, Mirabela, Marina..doamne si necasatorite..cea care se pretinde printesa..poate ar trebui sa mai reflecteze cum trebuie sa fie o printesa..poate se mai uita in jurul ei si invata..

    13
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod