Vedete România: 6 artişti care au spart topurile muzicale de afară

Există exemple de artişti contemporani care au reuşit să uimească  publicul de afară. Nu vorbesc aici despre cei care merg să susţină concerte pentru comunităţile de români, sau cei care cântă în cluburi şi discoteci. Vorbesc despre cei care au reuşit să intre şi să reziste, fără doar şi poate, în topuri. Vorbesc despre cei care au reuşit să susţină concerte şi să câştige bani din arta lor aşa cum fac legendele muzicii internaţionale când vin pe meleagurile noastre. Exemplul Innei, care i-a dat pe spate pe europeni, este doar unul dintre cazurile despre care vom discuta astăzi.
1 din 7

Ellie White ascultată pe două continente

Cariera cântăreţei Ellie White se află în continuă ascensiune internaţională, piesele ei sunt cântate în 11 ţări. Odată cu difuzările internaţionale şi cu prezenţa lui Ellie White în topurile externe au apărut şi cererile de concerte din ţări precum Rusia, Spania şi chiar Pakistan.

"Piesele lui Ellie au fost licenţiate până acum în ţări precum Italia, Grecia, Cipru, Serbia, Rusia, Polonia, Azerbaijan, Armenia, Georgia, Ucraina şi Belarus. În Franţa, Canada şi Statele Unite, piesele lui Ellie se ascultă la radiouri on-line, însă nu au existat până acum cereri de licenţiere în aceste ţări", declară Doru Tinca, managerul lui Ellie White.

Odată cu difuzările externe au început şi cererile de concerte, iar agenda lui Ellie se anunţă plină de concerte în afara ţării în următoarea perioadă. "Ellie a susţinut primele ei concerte internaţionale în Italia şi vom reveni în Peninsulă pentru o altă serie de show-uri încă din luna februarie. Pentru această primăvară mai rămân doar de stabilit datele unor concerte în Rusia, Spania şi chiar Pakistan", mai declară Doru Tinca.

Remarcabilă este ascensiunea cântăreţei în topurile din Spania, piesa "Power of Love" fiind inclusă spre vânzare pe iTunes Spania, începând cu 9 ianuarie.

6 Februarie 2012
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rodica pe 8 Feb 2012, 23:12
    ellie white

    ma bucur enorm ca e si Ellie printre ei, ea merita cu adevarat sa fie cunoscuta si in afara pt ca ceea ce face ea, face cu sufletul si inima, are cea mai frumoasa voce si ar fi pacat sa nu fie ascultata si prin alte tari! ii urez sa aibe cat mai mult succes si sa nu uite ca noi fanii ei suntem alaturi de ea orice ar fi!

    0
    1

  • P pe 7 Feb 2012, 23:11
    Foto

    Intra pe Google cu - fotografulevenimentelor.com

    4
    1

  • maria pe 7 Feb 2012, 15:07
    alexandra stan

    ce tot ellie white pe canalele de muzica o aud de 4-5 ori max. dar pe alexandra stan o aud de 20-30 de ori si ascult muzica 4-5 ore pe zi

    2
    3

  • Denisse pe 6 Feb 2012, 23:13
    .

    Intr-adevar Ellie e una dintre ARTISTELE,( si spun artistele pentru ca este asta cu adevarat) din Romania care isi merita locul in acele topuri. Are o voce extraordinara, sper sa ajunga cat mai departe si sa ramana tot sus in topurile din afara. Bafta si FELICITARI!

    3
    1

  • fan pe 6 Feb 2012, 22:46
    ellie white

    Super tare ellie! ellie white e cea mai buna voce din romania! respect

    3
    2

  • danelyz pe 6 Feb 2012, 19:41
    FFFF TARE

    CINSTE TIE,TINE-O TOT ASA ;))

    3
    1

  • Miri pe 6 Feb 2012, 18:48
    Ola

    Felicitari!Meritai!Te pup si la mai bine!

    2
    1

  • Hamaeel pe 6 Feb 2012, 18:34
    Dedicat

    da , sunt dedicat muzicii si valorilor muzicale adevarate , acelor oameni cu talent care sunt in stare sa cante cu adevarat , sunt in stare sa cante nu numai pe playback , cei care sunt cu advevarat talentati si merita tot sprijinul nostru . Ellie , este una dintre acele talente care merita respectul si sustinerea noastra! Respect si admiratie pt tine Ellie , multumesc pentru muzica , vocea si daruirea pe care o ai fata de muzica si fata de tot ceea ce mai este frumos pe lumea asta . Inca o data RESPECT!

    4
    0

  • Robert pe 6 Feb 2012, 18:27
    Cea mai buna cantareata!

    Eu stiam ca Ellie este o cantareata foarte buna de pe vremea cand era in formatia Dj.Project, iar datorita ei am fost si sunt fan Dj.Project. Eu ii urez mult succes, sanatate si sper sa vina si in Arad, la un concert.

    6
    1

  • Carmen pe 6 Feb 2012, 18:27
    Felicitari!

    Ellie e o fata minunata care merita tot binele din lume si muult succes! Felicitari! Pup!

    2
    1

  • remus pe 6 Feb 2012, 18:25
    Ellie White

    Un atist care nu cred ca mai are nevoie de prezentare!!! O evolutie fireasca,atat ca stil,cat ca si om!!! xoxoxo!!!

    5
    0

  • cengher vasilica pe 6 Feb 2012, 18:17
    Ceea mai buna voce!!!

    Felicitari!!!Ellie ma bucur foarte mult,o voce superba si niste piese la fel!!Mult succes in continuare!!Sa ne incanti cu vocea ta minunata!!puuup

    4
    1

  • Eduard Dan pe 6 Feb 2012, 18:16
    Ellie White

    Ellie White este o artista mare!! Merita toata atentia noastra!!

    4
    1

  • andreeea pe 6 Feb 2012, 18:10
    ellie withe

    felicitari!!Mult succes in continuare,meriti!!!

    4
    1

  • Cornelusha pe 6 Feb 2012, 18:04
    Ellie White

    Felicitari!!!Ellie White este una dintre cele mai bune voci din Romania!!Sunt mandra ca fac parte din milioanele de fani care o sprijina si care ii sunt alaturi!!Multa bafta in continuare!

    5
    0

  • Juan Jorge pe 6 Feb 2012, 18:03
    Best artist ever!!

    Ellie White ma incanta zilnic cu muzica ei si pentru asta-i multumesc, ii doresc tot binele din lume si mult succes in cariera solo!! Pentru ca merita!! Are o voce exceptionala!!

    2
    1

  • Maria pe 6 Feb 2012, 17:58
    Ellie

    @Bogdan... nu conteaza cine are mai mult! Calitatea vocii lui Ellie este mult peste Alexandre... :) Si a demonstrat mai mult in muzica. Faptul ca celorlalte 2 le-au prins piesele si le-au luat niste case mari de discuri... asta le-a crescut... Nu altceva! E o diferenta intre un artist mare si o piesa mare! Ellie are o gramada de piese pe care inclusiv cele 2 le fredoneaza! :))) Congrats Inna si Alexandra! Ellie, you are the best!

    3
    1

  • luciana pe 6 Feb 2012, 17:54
    Ellie White

    Ellie White chiar merita....merita mult mai mult de atat...si pt cine nu ma crede... va las un link sa va convingeti! http://www.facebook.com/photo.php?v=377361385612066

    5
    0

  • bogdan pe 6 Feb 2012, 17:46
    saxobeat

    mr saxobeat are peste 120 de milioane de vizualizari pe youtube...nu doar 65

    2
    5

  • Ermis pe 6 Feb 2012, 17:12
    ELENA

    MR Tinca ...you have an awesome artist to manage like NO OTHER. Please DO your best and put her above all things! and you'll see, the reward will be accordingly ! ! !

    5
    1

  • daniela pe 6 Feb 2012, 16:51
    Excelent

    Chiar ma bucur pentru Ellie mi se pare cea mai deosebita voce de pe piata! Bravo!

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod