România: 8 foste vedete care reînvie la fiecare tragedie

Printre multe alte chestii care nu se pot întâmpla decât la noi, de fiecare dată când are loc o tragedie în lumea mondenă descoperim că suntem contemporanii unui paradox. Există o serie de personaje, cândva vedete, care apar numai cu aceste ocazii şi o fac ca să deplângă dispariţia vreunui coleg de breaslă. S-a întâmplat în cazul Mădălinei Manole, se întâmplă şi astăzi, cu Mălina Olinescu.


Pe plan muzical nu mai fac nimic la vedere, însă acceptă cu plăcere invitaţiile din partea ziariştilor să dezbată motivul, cauza, viaţa celui care a dispărut. Mulţi dintre ei acuză că nu sunt băgaţi în seamă, dar se întreabă: "Oare n-ar trebui să schimb ceva?". Nu, şi atunci preferă să facă altceva. Ce? Vom vedea în continuare...
1 din 9

Carmen Harra, o fostă cântăreaţă devenită ghicitoare, comentează sinucideri

Fosta cântăreaţă care a reuşit să devină speranţa multor vedetele din America, după cum ea ne declară, "profită" de fiecare sinucidere în parte ca să explice ce şi cum s-a întâmplat cu victima. După ce a afirmat sus şi tare că Mădălina Manole nu s-a sinucis, acum a venit momentul să vorbească despre sinucidera Mălinei Olinescu. Harra face o legătură între cele două dispariţii şi spune că vor urma şi altele. "Moartea Mădălinei Manole şi aşa-zisa ei sinucidere au jucat un rol în sinuciderea Mălinei Olinescu. Între acestea există o legătură: la nivel inconştient a încurajat acest act. Sinuciderile vor continua să se întâmple în România până se va face lumina în primul caz – moartea Mădălinei Manole", a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring.

"Deocamdată, spiritul Mălinei Olinescu e blocat într-un plan astral şi nu poate urca în lumea eternă a lui Dumnezeu. Tocmai de aceea, până când spiritul ei nu se înalţă şi nu poate comunica, nu pot intra în legătură cu ea... Asta se întâmplă în cazul sinucigaşilor. Spiritul Mădălinei Manole s-a înălţat şi a fost capabil să comunice imediat, aşa mi-am dat seama că în cazul ei nu a fost vorba despre sinucidere. Sufletul Mălinei a văzut totul – şi-a văzut trupul neînsufleţit – şi va circula un timp destul de lung, sub forma a ceea ce numim de obicei 'fantomă', prin casa ei şi pe străzile din jur. Cei care au iubit-o ar trebui să se roage colectiv pentru că spiritul ei să se înalţe din spaţiul în care a rămas blocat", a adăugat Harra, potrivit ziarului Ring.
15 Decembrie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hara e vrajitoare pe 15 Dec 2011, 17:27
    chemare la fapte bune

    400 de copii abandonati si batrani, pe care ii creste un preot cu suflet mare (fara a avea nici ajutorul statului, nici al bisericii, numai sprijinul oamenilor milosi) au ramas fara cantina si alimente, club, carti si jucarii. romaningermania.ro/un-incendiu-a-lasat-400-de-copii-si-batrani-fara-cantina-alimente-si-carti-sa-i-ajutam-pe-copiii-orfani-de-la-valea-screzii/

    2
    0

  • silvia pe 15 Dec 2011, 13:22
    !!!!!!!!!!!!

    D-na, carmen, se vede ca esti in lipsa de ocupatie, dar daca tot esti asa de buna de ce nu vezi aceste evenimente inainte de a se fi intamplat?sinucideri au fost si o sa mai fie, stim si noi fara sa ne spui, daca-ti voi cere sa spui cine s-ar puea sa-l autosugestionezi, mare escroaca si multi prosti s-o asculte, vina dumneata cu stiri exacte, a fost ucisa, cine? cand ? cum?

    3
    0

  • diana pe 15 Dec 2011, 12:39
    diana

    Stiti cum se numeste ceea ce ati scris stimata doamna? Barfa de mahala. Mai mult nu puteti pentru ca presupune munca si talent. Ceea ce e mai greu de dobandit. Erau suficiente cateva cuvinte cuvinte frumoase pentru cei ce nu mai sunt. Te iubim Malina.

    6
    0

  • ella pe 15 Dec 2011, 10:34
    valori

    Si cum s-au reinventat vedetele enumerate mai sus dupa astfel de tragedii? Ne lipseste noua capacitatea de a descoperi subtilitatile din articolele Dvs sau va lipseste talentul de a scrie ceva nou si plin de esenta? Pacat de valorile care se duc mai mult sau mai putin accidental. Vorbele nu mai au nici un sens...Raman nonvalorile...

    4
    0

  • Patricia pe 15 Dec 2011, 10:31
    reclamele voastre...

    sa stiti ca reclamele voastre abuzive ma fac sa nu mai intru pe site-ul asta niciodata...reclama asta de rahat nu merge inchis...este abuziv....de ce ma obligati sa vad ce nu vreau....prefer sa parasesc site-ul!

    16
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod