Facebook: 11 poze trăsnite cu vedetele din România. Vezi ce mai postează starurile

De ce să mai apărem la TV, de ce să mai dăm interviuri când avem Facebook? Chiar dacă nu şi-au dat seama încă, vedetele de la noi îşi transferă, încet, încet, viaţa pe acest mediu de socializare. Din păcate, însă, nu sunt întotdeauna inspiraţi şi pun fotografii care, în loc să le ridice cota, îi fac de râs, la propriu. Am făcut un slalom printre conturile lor de Facebook şi iată ce am descoperit.
1 din 12

Anda Adam, atât de roz, atât de blondă şi atât de sclipitoare

Să ne aducem aminte cum arăta iubita lui Victor Slav atunci când s-a lansat. Era brunetă, se îmbrăca cu pantalonii cu turul lăsat şi cânta cu băieţii, după blocuri. Astăzi este blondă, îi place mult rozul, cristalele şi se pozează ca o prinţesă în zăpadă.
28 Ianuarie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • armageanu maria eliza pe 20 Feb 2012, 22:47
    liviu virciu

    asa arata oare?

    0
    0

  • esther pe 2 Feb 2012, 02:24
    poza lui liviu varciu

    Am mai vazut undeva comentariul la aceasta foto si nu stiu de ce nu lasati omul in pace. Nu cred ca un copil de cateva luni ar putea avea o scula cat a uni om matur, mama de baiat, fiind. Dar daca voi sunteti experte...Duduitele care se ridica din patul lui facand anumite afirmatii, ar trebui sa se rusineze ele de neputinta si nepriceperea lor in a-l face sa creasca(penisul, ca de el vorbim). Sau, cine stie...or avea ele o GROTA in loc de "pasarica"??? Si-apoi...e o vorba: decat mare si bleaga, mai bine mica si vesela. Am nimerit si eu din greseala aici si nu m-am putut abtine sa nu comentez. Ati putea discuta despre lucruri mult mai interesante decat despre scula unuia, chilotii alteia, covrigul altuia,etc. Dupa mine poate face fiecare ce vrea, cum vrea si unde vrea, ce ma plimba pe mine grija de ce fac ei. Sau...nu suntem in democratie??? Cine a postat aceste stiri, poate posta si ceva despre ea sau despre membrii familiei ei? Cred ca ar fi mai cinstit. Nu e nimeni perfect. Am putea vedea barna din ochiul nostru si nu paiul din ochiul altuia. Judecati pe altii dar nu va judecati pe voi. De ce? Voi sunteti perfecti???

    1
    0

  • Dyutza_003 pe 1 Feb 2012, 20:53
    Buna

    Genial articol. 11 poze trasnite cu...cu cine, bre? Cu niste pitipoance si cativa ratati, care nu mai stiu cu ce sa atraga atentia? Luciu deja devine iritanta, cica mama a 4 copii...pun pariu ca dispune de 2-3 bone care se ocupa de copii, ca sa aiba ea timp de silicoane si alte chestii. Nu e invidie, e treaba ei ce face, dar ma enerveaza faptul ca se da drept o ,,mama eroina", vai, a nascut 4 copii si nu stiu ce..bine ca are bani destui sa-i indoape pe toti si sa aiba altcineva grija de ei, asa ca, mai bine nu s-ar da drept ceea ce nu-i. Cica e un ,,exemplu" pentru celelalte femei. Sigur, o femeie obisnuita n-are un sac de bani sa-si remodeleze figura intr-o luna, dupa ce-a nascut. Si sa nu faca nimic altceva.

    5
    0

  • FRUMY pe 30 Ian 2012, 23:49
    doamne...ce mai vedeta

    urat mai e costi asta....parca ar fi un cersetor cu covrigul ala :))

    1
    0

  • diana pe 28 Ian 2012, 23:06
    diana

    Astept maine sa vad cu ce ne mai incantati inteligenta. Parca vad "vedete care au slabit" nu stiu cum, "vedete care au nascut", "vedete care...".

    4
    1

  • Tema actuala pe 28 Ian 2012, 15:27
    Despre FEMEIE

    “Despre femeie ca atare se vorbeşte suspect de puţin, demnitatea ei fiind insuficient onorată”: romaningermania.ro/femeia-in-biserica/

    3
    0

  • lilicaG pe 28 Ian 2012, 13:44
    Vai noua...

    Astea-s vedete?! Cateva chilotarese si vreo doi-trei taietori de frunze la caini (macho man) si gata articolul. Vorba cantecului: "...tara arde, babele se piaptana..." Si mai lasati-ne cu Nicoleta Luciu, nu mai exista emisiune tv sau articol fara ea, nu stiu cand mai are timp sa fie mama pentru cei patru copii, iti lasa impresia ca se ocupa doar de silicoanari si publicitate de doi bani. Este si asta tot un fel de prostitutie, chiar daca nu e pe centura...

    9
    1

  • eu pe 28 Ian 2012, 12:41
    ce tampenie

    Ce tampenie de articol sunt lucruri mult mai importante ce se intampla in romania si in lume si voi faceti un articol de caca

    12
    1

  • ella pe 28 Ian 2012, 09:40
    ella

    Ce articol inteligent. Ca toate celelalte. Si care-i mesajul?

    17
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod