România: 7 super-vedete despre care nu se ştie mare lucru

Există exemple de români care au făcut şi fac istorie în străinătate. Chiar dacă ne-a obişnuit, din păcate, cu situaţia ca România să nu beneficieze de o imagine bună în exterior, iată că avem, însă, câteva persoane care nu ne fac de râs, ba dimpotrivă. E şocant faptul că despre aceste persoane nu se ştie aproape nimic în România!
1 din 8

Maria Lucia Hohan a dat lovitura la Oscar

Publicul larg aproape că nici nu a aflat despre existenţa Mariei Lucia Hohan. Aceasta este o tânără designer care face lucruri extraordinare, apreciate în special de vedetele de afară. Bunăoară, cel mai recent succes al româncei are mare legătură cu Premiile Oscar, decernate weekend-ul trecut. Cea care a purtat cu mândrie creaţia româncei noastre este actriţa Maria Menounos care a ales o rochie verde-pal, diafană şi vaporoasă. Frumoasa actriţă a fost una dintre apariţiile cele mai apreciate de pe covorul roşu, datorită realizării Mariei Lohan, care e deja un nume la Hollywood.

Maria Lucia Hohan le-a mai îmbrăcat pe actriţele Diane Lineker, Katherine Heigl, Vanessa Hudgens sau Eva Longoria.
3 Martie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alecsandra pe 27 Mar 2012, 18:20
    angela gheorghiu

    angela e putin cunoscuta in romania? te rog...toata lumea o stie!!!!

    1
    0

  • gabriela pe 4 Mar 2012, 15:12
    Maria Menounos - Actrita???

    Hellooooo..nu este actrita...este o prezentatoare tv nu actrita. Innainte de a scrie un articol mai bine v-ati documenta. !!!!!!

    2
    1

  • Dana pe 4 Mar 2012, 14:14
    De ce ce, Adi?

    Poate pentru ca si tinerii fac ceva in ziua de azi. Nu toti, dar sunt si nume sonore in alte tari. Ar cam fi cazul sa trecem putin peste cei vechi si sa ne indreptam putin atentia si asupra tinerilor, fie ei designeri, modele, cantareti, pentru ca nu toti sunt niste inutili. Se pare ca strainii stiu sa ii aprecieze mai mult decat noi, noi nu facem decat sa ne intrebam "da' aia ce face de e asa cunoscuta?". Uite ca face, cate din noi au sansa sa prezinte creatiile unor nume celebre? Cate dintre noi imbraca vedetele care "defileaza" pe covorul rosu? Chiar nu merita sa fie puse laolalta cu Angela Gheorghiu?

    4
    1

  • Emy pe 4 Mar 2012, 11:33
    m.l. hohan

    Pentru ca jurnaistii sunt preocupati de alte subiecte cu care ne-au otravit sufletele, nu te mai poti atinge de o pagina de ziar ca citesti numai scarbosenii, nimic demn de aflat

    6
    1

  • Adi pe 4 Mar 2012, 09:50
    De ce?

    De ce or fi promovate atatea "supervedete" in lumea modelingului si de cand le asezam alaturi de Angela Gheorghiu? Profesionalism????????

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod