Femeile sunt mai tentate să-și înșele partenerii dacă aceştia nu le ajută la treburile casnice

Femeile sunt mai predispuse să-i înșele pe bărbații care nu le ajută la sarcinile gospodărești, potrivit unui studiu efectuat în Franța.

Ce talent! Face opere de artă în fiecare ceaşcă de cafea

Un tânăr din Coreea de Sud are un talent ieşit din comun. Fiecare ceaşcă de cafea pe care o prepară creează un mic spectacol.

Când câinii se joacă în noroi: S-au făcut ca porcii!

Nimic nu poate opri un câine să se distreze. Iar dacă asta înseamnă să se tăvălească în noroi, te umflă râsul când vezi în ce hal se murdăresc.

„Tineri“ şi neliniştiţi: Bunicii fac lucruri trăsnite - FOTO

Aceşti bărbaţi venerabili demonstrează că vârsta din buletin nu contează când ai un spirit tânăr şi eşti pus pe distracţie.

20 de poduri din toată lumea care îţi taie respiraţia cu măreţia lor

Simboluri ale unităţii şi ale evoluţiei umane, podurile moderne sunt veritabile capodopere ale ingineriei. Iată-le pe cele mai spectaculoase din toată lumea!

Să vină pompierii! Cum se strâmbă oamenii după ce muşcă dintr-un ardei iute

Un eseu fotografic explorează cultul mexicanilor pentru ardeii iuţi şi surprinde reacţiile oamenilor după ce muşcă dintr-un Habanero.

Un oraș mai frumos: Coșurile de gunoi, transformate în vase cu flori

Un designer floral din New York a găsit o întrebuințare artistică pentru coșurile de gunoi inestetice din orașul său: le transformă în vase cu flori.

Iubita lui DiCaprio mănâncă la fast-food, dar arată de nota 10

Nina Agdal arată senzaţional într-un pictorial cu temă sportivă. Modelul nu ţine dietă şi mănâncă la fast-food cu iubitul său celebru.

Fata ei este model: Fiica lui Cindy Crawford, în prima campanie pentru un parfum

La doar 15 ani, Kaia Gerber urmează drumul deschis de mama sa celebră. Adolescenta a realizat o campanie pentru un parfum Marc Jacobs.

Explozie de culori: Imagini fabuloase care arată cum transformă primăvara un oraş

Trei ani a durat filmarea acestui videoclip care ne arată, folosind tehnica time-lapse, miracolul renaşterii naturii în fiecare primăvară.

Glorie în alb şi negru: 20 de portrete din trecut ale vedetelor

Fotografiile din anii '70 şi '80 îşi păstrează şi acum farmecul, pentru că ne redau o părticică din trecutul vedetelor.

Cea mai tare călătorie de care poţi avea parte: Două luni în Islanda, cu 7 euro pe zi

Un bulgar a ajuns în Islanda după ce a făcut autostopul prin Europa. Acolo a dormit sub cerul liber şi a fotografiat peisajele incredibile.

A murit Robert Miles, celebrul DJ din anii '90

DJ-ul cunoscut pentru piesa „Children”, pentru care a primit numeroase discuri de platină şi aur în anii 1990, a murit la vârsta de 47 de ani.

Ghici cine bate la uşă! 20 de imagini amuzante cu animale care au venit în vizită

Animalele sălbatice simt şi ele uneori nevoia să ia legătura cu oamenii.

Cel mai bizar antrenament la sală: 15 minute de exerciţii şi 45 de somn

O sală de fitness din Anglia oferă abonament pentru 15 minute de exerciţii cardio, urmate de 45 de minute de somn. Metoda ar putea fi introdusă şi în alte săli.

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie: Ce femeie poate refuza?

Un bărbat şi-a cerut de soţie iubita într-un mod foarte original. Ideea lui neobişnuită a dat imediat rezultatul scontat: un „Da“ spus din toată inima.

Perechea potrivită: Sunt căsătoriţi de 37 de ani şi îşi asortează mereu ţinutele - FOTO

Un cuplu care a sărbătorit 37 de ani de căsnicie a devenit celebru pe Instagram pentru că îşi asortează perfect toate ţinutele. La peste 60 de ani, cei doi pozează ca doi fashionişti şi sunt foarte admiraţi în Japonia.

5 trucuri simple care te ajută să faci poze mai bune - VIDEO

Un clip video realizat de un fotograf profesionist te învaţă într-un minut şi jumătate cum să faci imagini mai bune cu ajutorul unor trucuri foarte simple.

Detaliul ascuns din dormitor care îţi distruge sănătatea, dezvăluit de un expert în Feng Shui

O specialistă în principiile Feng Shui explică unde greşim când decorăm un dormitor. Acest detaliu ne afectează somnul şi, pe termen lung, sănătatea.

Tăițeii unicorn, cel mai colorat și mai sănătos trend alimentar

În ultima vreme au apărut multe tendințe alimentare interesante. Dar niciuna nu depășește senzaţia de uimire pe care o produc acești tăiței foarte colorați și sănătoși.