Tratamentul pentru cancerul la sân, descoperit de oamenii de ştiinţă!

Cercetătorii australieni afirmă că au descoperit un mod de a crea medicamentul ce poate stopa sau chiar preveni formarea celulelor canceroase la femeile predispuse la dezvoltarea cancerului mamar ereditar.

Analiza care îţi arată dacă rişti să faci infarct

O simplă analiză de sânge ar putea să indice dacă o persoană riscă să sufere un atac de cord în decurs de cinci ani.

Exemplu de voinţă: Are 82 de ani şi a încercat de 47 de ori să ia Bac-ul

Un bărbat dintr-un sat indian a dat Bac-ul timp de 47 de ani. El a jurat că nu se va însura dacă nu va absolvi liceul, aşa că a rămas burlac.

Fosta soţie a lui Dan Condrea, scandal la şcoală

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, după ce a dat declaraţii poliţiştilor timp de câteva ore la şcoala la care învaţă fiica ei, că nu a fost lăsată de angajaţii instituţiei să participe la serbarea de sfârşit de an, solicitând astfel ajutorul autorităţilor.

Video amuzant: Suporterii irlandezi au încercat să adoarmă un bebeluş în autobuz

Mai mulţi suporteri irlandezi au încercat să adoarmă un bebeluş, interpretând un cântec de leagăn într-un mijloc de transport în comun din Bordeaux.

Nou record de întârziere pentru CFR în 2016: Trenul Arad-Mangalia a ajuns la mare după 24 de ore!

Cei aproximativ 240 de pasageri ai trenului InterRegio 1822 care circula pe ruta Arad-Mangalia au ajuns la destinaţie după aproape 24 de ore.

Transformare incredibilă: Are fața plină de acnee, dar machiajul o schimbă total!

O tânără a postat un tutorial video în care arată cum poate fi mascată acneea severă cu un machiaj inteligent. Înregistrarea ei are mare succes pe internet.

Andreea Esca: „Mi-e frică să nu fac atac de cord, de nervi“

Declaraţiile săptămânii. Vedeta Pro TV a mărturisit că îi place fotbalul şi se consumă foarte mult când urmăreşte un meci important

Un băieţel a cucerit internetul cu dansul lui genial! Video amuzant

Un băieţel adorabil din China imită dansatoarele profesioniste cu mişcări perfect sincronizate. Prestaţia lui a devenit senzaţia internetului.

O bunicuţă a căutat ceva pe internet şi a înduioşat o lume întreagă

May Ashworth, o bunică în vârstă de 86 de ani din Marea Britanie foloseşte "te rog"/ "mulţumesc" în căutările sale pe Google, crezând că există o persoană reală la sediul Google care răspunde solicitărilor sale. Nepotul a distribuit poza cu search-ul bunicii, adunând aproape 30.000 de redistribuiri.

O fetiţă zâmbeşte ocrotită de mănuşile tatălui ei mort. Imaginea emoţionantă care a cucerit internetul

O fetiţă a fost fotografiată dormind fericită, ocrotită de mănuşile şi de casca de motociclist a tatălui ei, care a murit cu o lună înainte de naşterea sa.

Un pisoi adorabil a călătorit 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini - VIDEO

Un pisoi s-a ascuns după bara de protecție a unei mașini şi a călătorit astfel 500 de kilometri. După ce l-a descoperit din întâmplare, şoferul l-a adoptat.

Charlie Sheen, cobai pentru un nou tratament împotriva HIV

Charlie Sheen s-a înscris într-un studiu desfășurat de Administrația americană a produselor alimentare și medicamentelor. De două luni, el testează un nou tratament împotriva HIV.

Un bunic îşi ţine nepotul în braţe. Povestea lor a înduioşat întreaga lume - FOTO

O viaţă se apropie de sfârşit, o alta e la început - aşa poate fi rezumată povestea emoţionantă a unui bunic care îşi ţine nepotul în braţe. Amândoi sunt bolnavi şi luptă pentru a trăi.

Fenomen paranormal la comemorarea victimelor atacului din Orlando: Ceva uluitor a apărut pe cer!

Un fenomen paranormal s-a petrecut în timp ce erau rostite numele celor 49 de victime ale atacului terorist din Orlando.

Acuzaţii incredibile: Patrick Swayze, bătut de nevastă?

Nevasta lui Patrick Swayze neagă acuzaţiile potrivit cărora ea l-a bătut de mai multe ori şi l-a neglijat când acesta era bolnav de cancer.

A ajuns model după ce și-a lăsat barbă la 60 de ani! - FOTO

Un francez a ajuns model după ce şi-a lăsat barbă la 60 de ani, din curiozitate, şi a devenit celebru pe Instagram.

O ursoaică din România şi puii ei au cucerit internetul - VIDEO

O ursoaică și cei doi pui ai săi au fost filmaţi în timp ce explorau împrejurimile Vârfului Negoiu, din Munții Făgăraș. Imaginile au făcut senzaţie pe Facebook.

Moartea cântăreţei Christina Grimmie: Adam Levine s-a oferit să plătească înmormântarea

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a oferit să achite cheltuielile legate de înmormântarea cântăreței Christina Grimmie, fostă membră a echipei sale de la emisiunea „The Voice” care a fost împuşcată la finalul unui concert.

Dependentă de shopping, îşi ameninţă iubitul că intră în grevă de sex ca să-i cumpere ce vrea

O englezoaică i-a spus logodnicului că intră în grevă şi nu mai acceptă să facă sex cu el dacă nu-i dă bani pentru ceea ce îşi doreşte - o operaţie estetică şi o maşină. Strategia a funcţionat!