Adio nevastă, liber la distracție! Cum se distrează Cuba Gooding Jr după divorț

Actorul a depus cerere de divorț în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie, iar acum își face de cap fără rețineri.

Mai bine singur! Divorțul îi convine de minune lui Cuba Gooding Jr, de vreme ce se distrează pe cinste și nu mai trebuie să se ferească. Starul a fost fotografiat, în weekend, o plajă din Miami, în compania unor femei, în ipostaze care nu lăsau loc de interpretări greșite - tolnit pe o canapea, cu un pahar de vin alb rece în mână și cu ochelarii de soare pe nas, el se distra cu două femei, pe marginea unei piscine. Una dintre acestea, mai în vârstă, era îmbrăcată într-o ținută casual, însă cealaltă era în costum de baie și părea foarte interesată de actorul american.

Starul în vârstă de 50 de ani a râs cu ele și părea că ar putea s-o țină așa câteva zile la rând.

Cei trei păreau să fie foarte familiari, blonda în costum de baie întinzându-și picioarele pe perna pe care stătea Cuba Gooding, chiar lângă umărul lui.

Actorul a încheiat recent lucrul la versiunea pentru Broadway a musicalului "Chicago", în care el a jucat rolul lui Billy Flynn, interpretat în film de Richard Gere. Cuba a venit sâmbătă la Miami pentru un eveniment, Art Basel. Seara, după ce s-a relaxat la plajă, el a fost văzut înconjurat de mai multe femei la petrecerea găzduită de conacul Versace.
Cuba Gooding Jr a dansat cu o prietenă, Rosario Dawson, apoi a vorbit și a glumit cu celelalte femei care îl însoțeau, relatează Daily Mail.

Actorul are doi copii, un fiu, Spencer(22 de ani), și o fiică, Piper (11 ani) cu Sara Kapfer. El a înaintat cererea de divorț în ianuarie anul trecut. Relația lor a început încă din timpul liceului și s-au căsătorit în 1994. Timp de 22 de ani, ei au format unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă în 2014 s-au despărțit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod