Chicago, privit de sus de un român: Cele mai frumoase imagini aeriene cu oraşul american

Un tânăr născut în România care trăieşte acum în Chicago a surprins oraşul american într-o serie superbă de fotografii aeriene, realizate cu o dronă.

Uma Thurman a pozat la Cannes cu băiatul ei: Cum arată fiul vedetei din „Kill Bill“

Actriţa în vârstă de 47 de ani este foarte mândră de fiul ei de 15 ani, Levon. Acesta are un tată la fel de celebru ca mama lui.

Viaţa în Hong Kong, acolo unde metrul pătrat e aur curat - FOTO

Una dintre cele mai aglomerate metropole din lume, Hong Kong nu este recomandat celor care suferă de claustrofobie. Spaţiile libere sunt foarte înguste şi orice metru pătrat liber are o valoare imensă, dar oraşul este funcţional şi foloseşte orice loc, cât de mic.

Cum arată primăvara în Paradis: Escapadă de vis pe câmpiile verzi ale Moraviei

Orice fotograf de peisaje îşi doreşte să lucreze într-un asemenea loc: primăvara, câmpiile din regiunea cehă Moravia te fac să te simţi ca în Paradis.

Poşetele pictate, un hobby care poate să devină o modă

O tânără a găsit un mod creativ de a-şi refolosi poşetele uzate de care nu se îndura să se despartă: le pictează cu chipuri celebre şi le dă o nouă faţă.

Graffiti în America Latină: Poveştile adunate de pe ziduri

O rusoaică pasionată de călătorii şi de fotografie şi-a propus să surprindă în lucrările sale arta stradală din ţările latino americane.

O fetiță de 4 luni bolnavă de rujeolă a murit la Craiova. Aproape 300 de noi cazuri de rujeolă confirmate

O fetiță de patru luni bolnavă de rujeolă a murit joi la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde fusese transferată de la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș".

Aglomeraţie infernală: Cum arată ora de vârf în diferite locuri din lume

Dacă ai parte în fiecare zi de aglomeraţie în trafic sau la metrou, tot eşti norocos în comparaţie cu ceea ce suportă locuitorii din alte oraşe din lume.

Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

Starul s-a prezentat perfect la Festivalul de film de la Cannes. Iubita lui cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimper, a purtat o rochie foarte îndrăzneaţă.

Donald Trump are probleme cu soţia: Melania nu-l mai ascultă - VIDEO

Un gest inexplicabil din timpul vizitei pe care preşedintele SUA şi soţia sa o efectuează în Orientul Mijlociu ridică un semn de întrebare asupra relaţiei dintre cei doi.

A murit Roger Moore: Imagini memorabile cu cel care a fost de 7 ori James Bond

Actorul Roger Moore, cel care l-a interpretat pe faimosul spion James Bond, a murit în Elveţia, după o luptă scurtă împotriva cancerului, a anunţat familia actorului.

Shannen Doherty, mărturisire emoţionantă despre mama ei: „Mi-a spus că sunt frumoasă când m-a tuns zero“

Vedeta din „Beverly Hills 90210“ a rememorat momentele dificile şi emoţionante prin care a trecut în timpul tratamentului împotriva cancerului.

Pippa Middleton s-a căsătorit cu James Matthews: Cele mai frumoase imagini de la nunta anului în Regatul Unit

Sora mai mică a ducesei de Cambridge s-a căsătorit religios, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-un sătuc din Anglia.

Cum maschezi pistruii în doi timpi şi trei mişcări: Machiajul face minuni!

Un make up artist din Australia demonstrează cât de mult contează machiajul pentru aspectul unei femei.

S-a întors lumea pe dos: Un fotograf a fost pozat de o veveriţă, iar imaginile sunt incredibile!

E nevoie de multă pasiune şi de o răbdare de fier ca să pozezi veveriţe. Dar să reuşeşti să fii pozat de o veveriţă ţine de domeniul fantasticului.

10 motive pentru care merită să te trezeşti devreme: Imaginile spun tot!

Cine se trezeşte de dimineaţă face cele mai frumoase poze. Cam aşa se pot rezuma cele 10 motive pentru care merită să te dai mai repede jos din pat.

Sinead O'Connor, confesiunile unei minţi tulburate: „Am făcut ceva de neiertat“

Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani le-a cerut scuze public membrilor familiei sale pe care i-a insultat în 2016, într-o dispută asupra unei case.

Viaţa ca în filme: Ce iese când eroii de pe ecran vin în lumea reală

Viaţa fără distracţie n-are niciun semn. De la acest principiu a pornit un fotograf din Israel care a găsit un mod amuzant de a aduce personajele din filme în lumea reală.

5 vedete care şi-au şters tatuajele

Vedetele adoră tatuajele, dar uneori ajung să regrete că şi le-au făcut. Angelina Jolie şi-a şters şi ea un tatuaj.

Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, s-a sinucis prin spânzurare

Potrivit raportului preliminar de autopsie, moartea lui Cornell a fost catalogată drept sinucidere prin spânzurare, au informat medicii legiști din Detroit, citați de mass-media americane. Însă, un raport complet nu a fost încă realizat.