Born in the U.S.A.: Fiica lui Bruce Springsteen arată senzațional la 27 de ani

Fiica starului rock, Jessica Springsteen, campioană la echitație, arată ca o vedetă de la Hollywood. Ea a atras toate privirile pe plaja din Cannes.

Tatăl său este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți rock din lume, dar ea se descurcă pe cont propriu. Pasionată de echitație, Jessica Springsteen este campioană la proba de sărituri, dar se remarcă și prin frumusețea ei. La 27 de ani, fiica lui Bruce Springsteen arată ca o vedetă de la Hollywood, iar apariția sa pe plaja din Cannes a atras toate privirile.

Însoțită de colega ei, Brieanne Dofort, Jessica arăta senzațional într-un costum de baie roșu din două piese, accesorizat cu o pereche de ochelari de soare.

După un sezon încărcat, Jessica s-a relaxat pe plaja de pe riviera franceză bronzându-se și ascultând muzică la telefonul mobil cu ajuorul unor căști wireless, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După ceva timp petrecut la soare, ea s-a retras la umbră, pe șezlong, unde o aștepta o băutură rece. Jessica s-a schimbat mai târziu, îmbrăcând o pereche de jeanși scurți și un top alb.

Fiica celebrului rocker Bruce Springsteen se bucură de o vacanță după ce în urmă cu câteva săptămâni a participat la o competiție organizată în Piazza di Siena din Roma, Italia.
Jessica a făcut echipă cu calul său, Fleur De L'Aube, urmărită de iubitul ei, Lorenzo De Luca, în vârstă de 32 de ani. Îmbrăcată cu pantaloni albi de călărie, cămașă albă cu guler rotund și sacou bleumain, reprezentanta Statelor Unite arăta impecabil, cu casca pe cap și cu mănuși negre din piele.

La eveniment au fost prezenți și părinții ei, Bruce și Patti Scialfa, notează Daily Mail.

Jessica s-a născut la Los Angeles, dar a copilărit în New Jersey, întrucât părinții săi și-au dorit să-i crească pe ea și pe frații săi, Evan James (28 de ani), Sam Ryan (25 de ani), departe de paparazzi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod