Scandalos: Capră neagră, ucisă de braconieri în Munții Rodnei!

Un grup de turiști a surprins, zilele trecute, câţiva braconieri care au împușcat o capră neagră, în apropiere de Iezer, sub Pietrosul Rodnei, în plin sezon de prohibiție.

Evaluarea Naţională 2016. Subiectele la Limba şi Literatura Română şi rezolvarea lor corectă

La Evaluarea Naţională 2016, în total, 153.522 de elevi au fost aşteptaţi luni să se prezinte în cele 4.809 centre de examen.

Veveriţa acrobată face şpagatul în timp ce mănâncă! Imaginile spectaculoase care au cucerit internetul

Un fotograf a surprins un moment inedit în grădina sa: o veveriţă acrobată face şpagatul pe tulpinile unor flori în timp ce ronţăie liniştită nişte grăunţe.

Andreea Bălan: „Aș putea avea un copil care e gay”

Declaraţiile săptămânii. Vedeta este impresionată de articolul în care o lesbiană povestește cum ea şi iubita sa au fost hărțuite și agresate.

A scăpat de anorexie cu ajutorul Instagram. Totul a pornit de la o poză

O tânără care ajunsese să cântărească doar 44 de kilograme povesteşte cum a inspirat-o o poză de pe Instagram să-şi recâştige încrederea şi greutatea.

Şi-a lăsat copiii singuri acasă doar 7 minute. Ce a găsit când s-a întors l-a şocat

Un tată a avut o mare surpriză după ce şi-a lăsat copiii singuri doar 7 minute. Uimit de ceea ce a găsit, el a filmat totul, iar înregistrarea video a devenit virală pe internet.

Cabral, mesaj emoţionant pentru prietenul pierdut în tragedia din Colectiv: „De fiecare dată când o iau pe ulei, plâng”

Cabral a scris un mesaj impresionant în care îl evocă pe prietenul său, fotograful Alex Chelba, unul dintre tinerii care și-a pierdut viața în urma tragediei din Colectiv, de pe 30 octombrie 2015.

Impresionant: O fată fără un picior a devenit balerină!

O elevă din SUA, diagnosticată cu o formă rară de cancer osos, şi-a împlinit visul de a fi balerină, deşi poartă o proteză care îi înlocuieşte piciorul amputat.

Tratamentul pentru cancerul la sân, descoperit de oamenii de ştiinţă!

Cercetătorii australieni afirmă că au descoperit un mod de a crea medicamentul ce poate stopa sau chiar preveni formarea celulelor canceroase la femeile predispuse la dezvoltarea cancerului mamar ereditar.

Analiza care îţi arată dacă rişti să faci infarct

O simplă analiză de sânge ar putea să indice dacă o persoană riscă să sufere un atac de cord în decurs de cinci ani.

Exemplu de voinţă: Are 82 de ani şi a încercat de 47 de ori să ia Bac-ul

Un bărbat dintr-un sat indian a dat Bac-ul timp de 47 de ani. El a jurat că nu se va însura dacă nu va absolvi liceul, aşa că a rămas burlac.

Fosta soţie a lui Dan Condrea, scandal la şcoală

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, după ce a dat declaraţii poliţiştilor timp de câteva ore la şcoala la care învaţă fiica ei, că nu a fost lăsată de angajaţii instituţiei să participe la serbarea de sfârşit de an, solicitând astfel ajutorul autorităţilor.

Video amuzant: Suporterii irlandezi au încercat să adoarmă un bebeluş în autobuz

Mai mulţi suporteri irlandezi au încercat să adoarmă un bebeluş, interpretând un cântec de leagăn într-un mijloc de transport în comun din Bordeaux.

Nou record de întârziere pentru CFR în 2016: Trenul Arad-Mangalia a ajuns la mare după 24 de ore!

Cei aproximativ 240 de pasageri ai trenului InterRegio 1822 care circula pe ruta Arad-Mangalia au ajuns la destinaţie după aproape 24 de ore.

Transformare incredibilă: Are fața plină de acnee, dar machiajul o schimbă total!

O tânără a postat un tutorial video în care arată cum poate fi mascată acneea severă cu un machiaj inteligent. Înregistrarea ei are mare succes pe internet.

Andreea Esca: „Mi-e frică să nu fac atac de cord, de nervi“

Declaraţiile săptămânii. Vedeta Pro TV a mărturisit că îi place fotbalul şi se consumă foarte mult când urmăreşte un meci important

Un băieţel a cucerit internetul cu dansul lui genial! Video amuzant

Un băieţel adorabil din China imită dansatoarele profesioniste cu mişcări perfect sincronizate. Prestaţia lui a devenit senzaţia internetului.

O bunicuţă a căutat ceva pe internet şi a înduioşat o lume întreagă

May Ashworth, o bunică în vârstă de 86 de ani din Marea Britanie foloseşte "te rog"/ "mulţumesc" în căutările sale pe Google, crezând că există o persoană reală la sediul Google care răspunde solicitărilor sale. Nepotul a distribuit poza cu search-ul bunicii, adunând aproape 30.000 de redistribuiri.

O fetiţă zâmbeşte ocrotită de mănuşile tatălui ei mort. Imaginea emoţionantă care a cucerit internetul

O fetiţă a fost fotografiată dormind fericită, ocrotită de mănuşile şi de casca de motociclist a tatălui ei, care a murit cu o lună înainte de naşterea sa.

Un pisoi adorabil a călătorit 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini - VIDEO

Un pisoi s-a ascuns după bara de protecție a unei mașini şi a călătorit astfel 500 de kilometri. După ce l-a descoperit din întâmplare, şoferul l-a adoptat.