Bebeluşul adoră să fie scos din scutece: Imposibil să nu zâmbeşti! - VIDEO

Are doar cinci luni, dar deja simte nevoia să facă puţină mişcare. Şi arată asta de fiecare dată când i se schimbă scutecele.

Ai văzut aurora australă? Culorile sunt incredibile! - VIDEO

Cu siguranţă ai văzut multe imagini fermecătoare cu aurora boreală. Un fenomen asemănător poate fi admirat la Antipozi, iar culorile cerului sunt la fel de captivante.

Un poliţist pune la pământ o studentă. A procedat corect sau nu? - VIDEO

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost trântită la pământ şi arestată de un ofiţer de poliţie din Colorado. Intervenţia a fost considerată excesivă şi a provocat un scandal în SUA.

Ce a făcut o femeie pentru câinele vecinilor. Ideea ei e simplă şi genială - VIDEO

Când a văzut că în fiecare zi câinele vecinilor sărea în sus cât e gardul de înalt ca să o salute, o femeie a avut o idee genială ca să-i facă viaţa mai uşoară.

Congresul sirenelor, un eveniment ieşit din comun - VIDEO

Peste 300 de persoane fascinate de aceste personaje legendare au participat la congresul NC Mermania din Carolina de Nord, SUA.

Ia-mă acasă! Ce a făcut un motan maidanez ca să fie adoptat - VIDEO

De multe ori se spune că pisicile sunt nepăsătoare şi egoiste. Dar modul în care a acţionat un motan pentru a transmite că trebuie să fie adoptat îţi va schimba această părere.

Primul antifurt care blochează telefonul în buzunar - VIDEO

Acum există o soluţie ingenioasă care împiedică efectiv hoţul să-ţi sustragă telefonul din buzunar. Iată cum funcţionează!

Pătuţul care adoarme imediat orice bebeluş - VIDEO

Să adoarmă un bebeluş este una dintre cele mai mari provocări pentru mulţi părinţi. Ford a găsit cea mai bună soluţie pentru această problemă.

Mariah Carey s-a despărţit şi de ultimul iubit: Era gelos şi îi cheltuia banii

Doar cinci luni a durat povestea de dragoste dintre cântăreaţa americană în vârstă de 46 de ani şi Bryan Tanaka (33 de ani).

Cum arată un buchet din linguri şi furculiţe - FOTO

O artistă foarte talentată a transformat tacâmurile vechi din bucătărie într-un spectaculos buchet de flori din metal.

Prinşi în flagrant: Katie Holmes şi Jamie Foxx, la o cină romantică

După mai mulţi ani în care au negat că ar avea o relaţie, cei doi actori au fost fotografiaţi într-un restaurant, la o cină romantică.

Cum vrea societatea să fie viaţa ta: „Alike“, animaţia care îţi deschide mintea - VIDEO

Un film de animaţie realizat în stilul Pixar arată cum distruge societatea modernă creativitatea şi îi încurajează oamenii să privească diferit viaţa.

Janet Jackson divorţează a treia oară

Cântăreaţa americană s-a despărțit de cel de-al treilea soț, la doar câteva luni după ce a dat naștere primului ei copil.

Naomi Campbell, „păpuşa de abanos“: Supermodelul străluceşte la 46 de ani

Vedeta britanică rămâne una dintre figurile emblematice ale modei internaţionale. La 46 de ani, Naomi străluceşte într-un pictorial inspirat.

Ca-n anii '90: Viaţa într-o ţară care nu există

Dacă vrei să-ţi aminteşti cam cum era viaţa în România anilor '90 sau cum ar fi fost dacă ţara noastră nu adera la Uniunea Europeană, priveşte aceste imagini.

Aventurile lui Grizzly Man: Omul care se bălăceşte cu ursul polar - VIDEO

Un bărbat din Canada, poreclit „Grizzly Man“, s-a împrietenit cu un urs polar. Cei doi se înţeleg de minune şi înoată împreună.

Gestul neaşteptat al unei femei: I-a dat 750 de dolari unui necunoscut - FOTO

Un bărbat era disperat după ce a aflat la aeroport că trebuie să plătească bilet şi pentru fiica sa, de doi ani. Cineva cu inimă mare i-a sărit însă în ajutor.

„Frate, tu ești?“: Momentul emoționant în care doi pui de urs se revăd după ce au fost abandonați de mama lor

Un fotograf a surprins momentul incredibil în care doi pui de urs din Alaska se regăsesc după ce au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu fiindcă au fost abandonați de mama lor.

Audi a rugat un fotograf să pozeze o maşină de 50.000 de dolari. Ideea lui a fost mai bună - VIDEO

În loc să pozeze un model Audi în valoare de 50.000 de dolari, un fotograf a folosit o maşină de numai 32 de dolari. Iar imaginile sunt spectaculoase.

Faze tari, prinse de fotografi: 17 imagini făcute exact când trebuie

O imagine perfectă surprinde exact momentul după care ceea ce urmează este inevitabil. Iată mai multe fotografii superbe făcute exact când trebuie