Imaginea adorabilă pe care Meghan şi Harry au postat-o pe Instagram. Cum și-au pozat copilul

Meghan Markle și Prințul Harry au publicat pe Instagram o imagine superbă în care se văd piciorușele fiului lor, Archie Harrison.

Imaginea adorabilă cu bebelușul ducilor de Sussex a fost postată duminică pe contul lor der Instagram. Micuțul a fost fotografiat în timp ce era ţinut în braţe de mama lui, Meghan Markle. În imagine mai apar şi florile de nu-mă-uita, preferatele mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Fotografia, care pare să fi fost realizată la conacul Frogmore Cottage în Windsor, a fost însoțită de un mesaj cu prilejul Zilei Mamei, sărbătorită în Statele Unite şi alte ţări din jurul lumii. "Vrem să aducem un tribut mamelor - din trecut, prezent şi viitor.

Vă onorăm şi sărbătorim alături de fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi alte ţări din Europa. Este prima Zi a Mamei a ducesei de Sussex", au transmis ducii de Sussex.

View this post on Instagram

Paying tribute to all mothers today - past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and every one of you. Today is Mother’s Day in the United States, Canada, Australia, New Zealand, South Africa, Kenya, Japan, and several countries across Europe.

This is the first Mother’s Day for The Duchess of Sussex. Quote from “lands” by @nayyirah.waheed: my mother was my first country; the first place i ever lived. Photo © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 12, 2019 at 6:21am PDT

Imaginea a strâns o jumătate de milion de like-uri în mai puțin de 30 de minute de la momentul postării, iar admiratorii ducilor de Sussex au invadat contul cu felicitări și urări, notează Daily Mail. Potrivit ziarului britanic, printre celebritățile care au comentat la această postare s-a numărat și actrița Sarah Jessica Parker.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naştere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod