Janet Jackson divorţează a treia oară

Cântăreaţa americană s-a despărțit de cel de-al treilea soț, la doar câteva luni după ce a dat naștere primului ei copil.

Naomi Campbell, „păpuşa de abanos“: Supermodelul străluceşte la 46 de ani

Vedeta britanică rămâne una dintre figurile emblematice ale modei internaţionale. La 46 de ani, Naomi străluceşte într-un pictorial inspirat.

Ca-n anii '90: Viaţa într-o ţară care nu există

Dacă vrei să-ţi aminteşti cam cum era viaţa în România anilor '90 sau cum ar fi fost dacă ţara noastră nu adera la Uniunea Europeană, priveşte aceste imagini.

Aventurile lui Grizzly Man: Omul care se bălăceşte cu ursul polar - VIDEO

Un bărbat din Canada, poreclit „Grizzly Man“, s-a împrietenit cu un urs polar. Cei doi se înţeleg de minune şi înoată împreună.

Gestul neaşteptat al unei femei: I-a dat 750 de dolari unui necunoscut - FOTO

Un bărbat era disperat după ce a aflat la aeroport că trebuie să plătească bilet şi pentru fiica sa, de doi ani. Cineva cu inimă mare i-a sărit însă în ajutor.

„Frate, tu ești?“: Momentul emoționant în care doi pui de urs se revăd după ce au fost abandonați de mama lor

Un fotograf a surprins momentul incredibil în care doi pui de urs din Alaska se regăsesc după ce au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu fiindcă au fost abandonați de mama lor.

Audi a rugat un fotograf să pozeze o maşină de 50.000 de dolari. Ideea lui a fost mai bună - VIDEO

În loc să pozeze un model Audi în valoare de 50.000 de dolari, un fotograf a folosit o maşină de numai 32 de dolari. Iar imaginile sunt spectaculoase.

Faze tari, prinse de fotografi: 17 imagini făcute exact când trebuie

O imagine perfectă surprinde exact momentul după care ceea ce urmează este inevitabil. Iată mai multe fotografii superbe făcute exact când trebuie

Reacţia unei bunicuţe când urcă pentru prima oară într-o maşină Tesla autonomă - VIDEO

Primul drum cu o maşină care se conduce singură este o experienţă ciudată pentru orice şofer. Cu atât mai mult pentru o bunicuţă aşezată la volan care priveşte cu teamă cum maşina „înghite“ kilometrii fără ca ea s-a controleze.

Prins în flagrant: Momentul în care un poliţist se sperie de un şoarece şi o rupe la fugă - VIDEO

Imaginile înregistrate de o cameră video de supraveghere într-o secţie de poliţie din SUA fac înconjurul lumii. Un poliţist o ia la fugă când dă nas în nas cu un şoricel în holul secţiei.

8 oameni norocoşi care s-au aflat la un milimetru de dezastru - FOTO

Când e să ai noroc, nimic nu te poate atinge. Asta o ştiu foarte bine cei care au ajuns în situaţii limită, din care se părea că nu mai au vreo scăpare.

A speriat lumea: În ce situaţii şi-a pozat un tată fetiţa - FOTO

Un tată a provocat o întreagă tevatură pe internet, după ce a postat imagini cu fiica sa în tot felul de situaţii riscante. Lumea l-a acuzat că vrea să fie în centrul atenţiei punându-şi copilul în pericol, dar nimeni nu şi-a dat seama care e adevărul din spatele imaginilor.

Russell Crowe e îndrăgostit. Văduva „vânătorului de crocodili“ îl ajută să slăbească

Presa australiană scrie că relaţia dintre cei doi este tot mai strânsă. Actorul a fost văzut în zori, în balconul casei lui Terri Irwin.

Alianţa animalelor: 20 de imagini care dovedesc că prietenia sfidează legile naturii

Cazurile în care animalele sălbatice din diferite specii se înţeleg foarte bine sunt rare. Dar prietenia nu are limite.

Jennifer Lopez l-a prezentat mamei pe iubitul ei. Cine e noul partener al vedetei

Cântăreaţa în vârstă de 47 de ani are un nou iubit. Alex Rodriguez e cu şase ani mai tânăr şi a cucerit-o şi pe mama vedetei.

Mister la Casa Albă: De ce simte Trump nevoia să rearanjeze mereu lucrurile din faţa sa? - VIDEO

Un clip ciudat care prezintă obiceiul obsesiv al preşedintelui SUA Donald Trump de a rearanja lucrurile de pe masa la care se aşază a devenit viral pe internet.

Artistul care se joacă cu mintea ta: Picturile lui îţi joacă feste - FOTO

Un artist talentat creează picturi care îţi păcălesc mintea. Stilul său, bazat pe îmbinarea dintre realitate şi fantastic, se transpune în iluzii surprinzătoare.

Brad Pitt se topeşte de dorul familiei: A ajuns ca fostul soţ al Angelinei

Starul în vârstă de 53 de ani a slăbit mult şi pare că a îmbătrânit după despărţirea de Angelina Jolie. El seamănă cu Billy Bob Thornton, fostul soţ al actriţei.

Cum arată un corp de 1,7 milioane de euro: Femeia care şi-a făcut 350 de proceduri cosmetice

Cele 350 de proceduri cosmetice pe care le-a făcut modelul Alicia Douvall au costat peste 1,7 milioane de euro. A meritat cheltuiala?

Service auto pentru femei: Îşi fac unghiile şi părul în timp ce îşi repară maşinile! - VIDEO

Un service auto neobişnuit, fondat de o femeie, oferă servicii de înfrumuseţare şoferiţelor care au nevoie de asistenţă tehnică pentru maşinile lor.