10 imagini care dovedesc că iarna e un anotimp magic

Iarna are farmecul ei, cu peisajele de basm pe care le creează şi cu operele din gheaţă pe care le sculptează cu migală, acoperind totul cu o mantie albă, pură.

Cum arată actorii din „Stăpânul inelelor“ la 15 ani după succesul filmului

La 15 ani de la succesul celebrei trilogii care a uimit lumea, putem vedea cum s-au schimbat cei care au dat viaţă personajelor extraordinare.

Când Moş Crăciun sperie copiii: 15 imagini care te fac să râzi cu lacrimi

Multe dintre fotografiile de Crăciun conţin aceeaşi scenă amuzantă: omul acela cu barbă albă şi îmbrăcat în roşu se simte în largul lui, iar copiii sunt îngroziţi.

Cel mai tare dans de nuntă: Tatăl şi fiica lui au cucerit lumea! - VIDEO

Dansul de nuntă al unei tinere împreună cu tatăl ei este unul dintre cele mai aşteptate momente în cea mai frumoasă zi a unei mirese.

4 minute de exerciţii care te ajută cât o oră la sală

Exerciţiile solicitante nu sunt potrivite pentru oricine, dar există câteva alternative uşoare, care echivalează cu o oră petrecută la sală.

O fată de 14 ani a murit după ce a făcut rujeolă. Adolescenta nu era vaccinată

O fată în vârstă de 14 ani, cu rujeolă în formă severă, a decedat la Institutul Matei Balş din Capitală, unde fusese transferată de la Spitalul "Marie Curie".

Replica unor tineri la eterna întrebare: Când faceţi un copil?

Sătui să tot fie bătuţi la cap de rude şi de prieteni despre când au de gând să facă un copil, doi tineri au pus la cale un răspuns amuzant.

VIDEO: Ce face un leu când vede un băieţel în costum de leu

Un copil îmbrăcat în costum de leu interacţionează cu un leu adevărat, de la grădina zoologică, din spatele unui geam securizat. Animalul a fost cam descumpănit când a văzut puiul cu chip de om.

O imagine impresionantă: Doi băieţi ajută un om aflat în scaunul cu rotile

Doi băieţi din Wisconsin, SUA, au luat lopeţile şi au deszăpezit trotuarul pentru ca vecinul lor, un bărbat aflat în scaunul cu rotile, să poată trece.

Ai cont pe Yahoo Mail? Ce trebuie să faci neapărat

Grupul Yahoo a recunoscut miercuri că în 2013 a fost victima unui atac cibernetic care a afectat peste un miliard dintre utilizatorii săi şi care se adaugă unui atac precedent a 500 de milioane de conturi.

Shannen Doherty, de nerecunoscut. Cum arată vedeta care luptă cu cancerul

Actriţa în vârstă de 45 de ani, diagnosticată cu cancer de sân în 2015, a ieşit la cumpărături după ce a terminat chimioterapia.

Cei mai urâţi brazi de Crăciun: Ce idei trăsnite!

Unii s-au plictisit de brazii clasici de Crăciun, împodobiţi în variantele clasice pe care le vedem peste tot în fiecare an, aşa că au preferat să facă ceva ieşit din comun.

Un cuplu imposibil: De ce s-a terminat rapid aventura lui Michael Jackson cu Madonna

Regele şi Regina muzicii pop au avut o scurtă aventură în anii '90, dar aceasta s-a terminat înainte de a începe, dintr-un motiv neaşteptat.

Moş Crăciun cel trăsnit: Şi-a găsit iubită pozând pentru prieteni

De şase ani, un bărbat singur obişnuia ca de Crăciun să pozeze în ipostaze amuzante pentru felicitări pe care le oferea prietenilor. Acest proiect personal i-a schimbat viaţa.

Val Kilmer, prima poză după ce s-a scris că are cancer. Starul e tot mai slăbit

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat în California, la o lună după ce a negat că are cancer la gât. Starul din „Doors“ arăta foarte slăbit.

O femeie curajoasă: Pink e gravidă, dar pozează topless - FOTO

Vedeta în vârstă de 37 de ani aşteaptă încă un copil. Ea a pozat topless, cu fiica ei de cinci ani îmbrăţişându-i burtica de gravidă.

Crăciun la Budapesta: E mai frumos ca la Bucureşti?

Străzile şi pieţele din Budapesta strălucesc în lumina miilor de becuri aprinse în întâmpinarea Crăciunului. Atmosfera din capitala Ungariei este încântătoare şi atrage valuri de turişti în această perioadă.

Câmpul magic de lumini, cea mai frumoasă instalaţie de Crăciun - FOTO

Imaginează-ţi un câmp acoperit cu 5.000 de becuri aprinse noaptea. Această imagine feerică este creată de o instalaţie artistică realizată în Filipine.

Facebook lansează aplicaţia Events pentru Android

Events, aplicaţia separată dedicată de Facebook evenimentelor, este disponibilă utilizatorilor de Android începând de marţi.

Fenomen bizar: Misteriosul nor sferic care a apărut pe cerul Japoniei

Mai multe fotografii bizare realizate în Japonia au surprins un nor cu o formă perfect sferică plutind deasupra oraşului Fujisawa, situat la sud de Tokyo.