13 femei celebre care s-au măritat o dată pentru totdeauna: Căsnicia rezistă!

O căsnicie trainică e lucru rar în showbiz. Succesul, tentațiile, călătoriile dese și presiunea mediatică sunt de cele mai multe ori de vină pentru mariajele care se destramă ca niște castele de nisip în lumea vedetelor.

Chiar și printre celebrități se mai găsesc, însă, femei care au pariat cu toată inima pe bărbatul pe care îl iubesc din prima zi și au reușit să-și păstreze vie dragostea de-a lungul anilor. Ele sunt excepțiile și tocmai de aceea poveștile lor frumoase de iubire merită să fie apreciate - un mariaj de 20 de ani e ceva notabil în showbiz, dar unul de 30 sau chiar de 40 de ani înseamnă că dragostea dintre cei doi oameni este mai presus de orice.

Bright Side ne prezintă exemplele unor femei celebre care s-au căsătorit pe viață cu aleșii lor, iar trecerea anilor nu le împiedică să fie fericite.
1 din 14

Salma Hayek: 9 ani de căsnicie

Salma l-a cunoscut pe soțul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault, la Veneția, în 2006. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, la teatrul La Fenice din orașul italian în care a început povestea lor de dragoste.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 18 Feb 2019, 14:00
    vedeta e alta

    sarah gellar e o alta blonda , ati postat gresit pozele tot o Sarah este doar ca Sarah parker

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod