16 bărbați celebri care au îmbătrânit cu stil: Și acum arată bine!

Nimeni nu poate ține tinerețea pe loc, dar aceste staruri arată bine și acum, chiar dacă au mai îmbătrânit. Leonardo DiCaprio a mai adunat niște ani și s-a maturizat.
Sunt celebri, au succes și continuă să arate bine, deși au trecut ani buni peste ei; nu-i de mirare că sunt incluși în fiecare an pe lista celor mai atractivi bărbați din showbiz!

Unii sunt familiști convinși, alții se bucură de statutul de burlaci, dar cu cât trece timpul, cu atât mai bine arată, conturându-le trăsăturile care le sporesc masculinitatea.

Tinerețea s-a dus, unii au îmbătrânit, alții mai degrabă s-au maturizat, însă acesști bărbați celebri continuă să strălucească cu toată forța pe care o degajă dintotdeauna.
De la George Clooney și Richard Gere până la Leonardo DiCaprio și Jason Statham, acești tipi se țin bine la vârsta lor și nu sunt stresați de trecerea anilor.

Bright Side prezintă 16 bărbați-bine de la Hollywood care au îmbătrânit cu stil și arată la fel de bine ca în tinerețe. Sau chiar mai bine.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod