Kim Kardashian, la un pas de dezastru: Rochia oribilă cu care s-a dat în spectacol

Starleta e în stare de orice ca să se facă remarcată. Ea a purtat la un eveniment o rochie nepotrivită care-i turtea sânii. Dar și-a atins obiectivul!

Kim Kardashian a provocat o undă de șoc duminică seară, la a cincea ediție a galei Hollywood Beauty Awards. Ea a venit îmbrăcată într-o ținută controversată, o rochie vintage din 1998 creată de Thierry Mugler, care îi scotea în evidență sânii.

Rochia cu bustul minimalist, constând în două bretele care treceau peste sâni, n-a fost o alegere vestimentară inspirată - cu sânii turtiți și cu sfârcurile abia ascunde, Kim părea în fiecare clipă în pericol să i se miște bretelele, dar ea nu era afectată deloc de acest risc, dimpotrivă, vedeta demonstrează în fiecare zi că încearcă orice metodă pentru a se face remarcată.

Din această perspectivă, Kim și-a atins scopul, însă la fel de bine putea renunța complet la acoperirea șubredă și cu siguranță și-ar fi depășit obiectivul de vizibilitate, ba chiar i-ar fi stat mai bine.

Ținuta neconvențională șochează în jumătatea superioară, unde probabil orice femeie, indiferent de conformația bustului, ar avea serioase probleme, însă de la mijloc în jos urmând o croială tipică, cu despicătură pe piciorul drept.

Rochia ar fi avantajat-o pe Kim dacă nu i-ar fi presat atât de mult sânii generoși, efectul creat de benzile prea strânse făcând-o să arate caraghios, chiar deplorabil.
Ținând cont că s-a prezentat la gala dedicată frumuseții de la Hollywood, starleta în vârstă de 38 de ani a dat-o în bară din punct de vedere stilistic, însă nu-i prima dată când ea sacrifică acest criteriu pentru a-și asigura o mediatizare amplă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod