50 de ținute de tot râsul ale cuplurilor din anii '70. Nimeni nu le-ar mai purta acum!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
A existat în moda anilor '70 un curent bizar, care e de neînțeles în zilele noastre: bărbații și femeile care formau cupluri se îmbrăcau la fel, iar ținutele erau de tot râsul.
Anii '70 au farmecul lor. Cine i-a trăit, știe că nicio altă decadă n-a mai fost la fel, asta e de netăgăduit. Dar sunt și anii în care moda avea tot felul de pusee bizare, care atunci era îndrăznețe iar acum sunt de-a dreptul hilare. Moda care a lăsat multe tendințe de durată, preluate și reinterpretate chiar și în acest mileniu, a dat naștere și unor încercări bizare, cum ar fi cea a cuplurilor care se îmbrăcau la fel, în ținute demne de "Cascadorii râsului", așa că, pe bună dreptate, tinerii se minunează acum - oare oamenii chiar se îmbrăcau așa atunci?

Ei bine, adevărul e pe la mijloc: ca și astăzi, moda era un domeniu avangardist, iar ținutele extravagante prezentate în cataloage și la show-urile de modă nu treceau mereu pe stradă.
Însă curentul cuplurilor care se îmbrăcau la fel a făcut, într-adevăr, câteva "victime" în acea perioadă - fie că purtau cămăși, pulovere sau, mai rău, costume tip combinezon similare ori identice, cuplurile de atunci par să fi "evadat" din comediile cu Louis de Funès.
 

Bored Panda a făcut o selecție a ținutelor amuzante pe care el și ea le purtau în anii '70 și trebuie să recunoaștem că nu-i greu de observat de ce nimeni nu le-ar mai purta acum.
Dar să nu ne facem iluzii: același efect îl vor avea peste ani și multe dintre ținutele noastrte "cool" când vor ajunge la judecata copiilor de astăzi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod