Ruby lanseaza „Toarna”

Ruby toarna miere si venin in cel mai nou clip! Compusa de Shift, Liviu Teodorescu, Enri Demi & Iraida in studiourile Midiots si lansata alaturi de Cat Music, #Toarna este o piesa cu beat-uri tribale, elemente orientale si versuri incitante.
Decoruri special construite pentru acest concept, peste 24 de ore de filmare si o cantitate impresionanta de apa - toate acestea s-au intamplat in regia lui Kobzzon.

„Abia asteptam sa lansez #Toarna, sunt super fericita, mai ales ca am piesa de ceva vreme! Imi place foarte mult cum a iesit tot proiectul si le multumesc lui Shift Baby, Enri Demi, Liviu si Iraida pentru sound-ul nebun si fresh. La filmari a fost cam frig pentru ca toata apa pe care o vedeti in clip, era super rece, insa Kobzzon a avut grija sa incinga atmosfera cu indicatiile lui regizorale unice.
:)) Nu vreau sa va zic mai multe, trebuie doar sa dati play”, declara Ruby.

In prezent, artista participa alaturi de iubitul sau in cadrul show-ului „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventura difuzat in Romania.

In octombrie, Ruby a lansat alaturi de Shift single-ul „Invizibil”, insotit de un clip ce traduce in imagini o serie de trairi care ne duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood. La inceputul lunii aprilie, Ruby a lansat „Rochia mea", o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy si decoruri construite special pentru acest concept.
Vara trecuta, a lansat single-ul si clipul „Soare patrat", care a adunat peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 310 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artisti precum UZZI (pentru „Nu caut iubiri"), What's UP („Nu pune la suflet"), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?"), Voltaj („Nana") si A.U. („Iti multumesc").
Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este „Condimente”, care a adunat peste 63 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Link YouTube: https://youtu.be/j2xzN5_mE3c
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod