Drama unei vedete: Olivia Newton-John, diagnosticată din nou cu cancer la sân

Cântăreaţa Olivia Newton-John a anunţat, marţi seara, printr-o postare pe contul său de Facebook, că a fost diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer la sân.

Adevăratul spirit al vikingilor: 35 de imagini superbe cu războinicii nordici

O fotografă pasionată, un loc rece din Idaho, Statele Unite, şi o mână de tineri dornici să arate ca nişte vikingi adevăraţi. Acestea sunt elementele-cheie ale unei şedinţe foto spectaculoase.

Imagini uimitoare: Un nou-născut încearcă să meargă după ce a venit pe lume

Imaginile incredibile cu un bebeluş care pare să facă primii paşi la doar câteva minute după ce a venit pe lume au provocat uimire în întreaga lume.

Islanda, tărâm fermecat: Aceste imagini sunt reale!

Islanda este o destinaţie la mare trecere printre turiştii dornici să cunoască locuri fabuloase, ferite de agitaţia civilizaţiei.

Ce se întâmplă în Bulgaria când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui

Ceva e stricat în Bulgaria, dar lumea se amuză. Şi o face într-un mod creativ, aşa cum demonstrează aceste imagini.

Bijuteriile tehno: Sunt făcute din piesele aparatelor electronice

O tânără din Grecia strânge tot felul de piese electronice pe care le reciclează, transformându-le în bijuterii. Creaţiile sale sunt surprinzătoare.

Eva Longoria, aproape de dezastru la Cannes: A purtat o rochie care plesnea pe ea

Actriţa în vârstă de 42 de ani a fost aproape de un dezastru vestimentar la o prezentare de modă, cu o rochie care i-a jucat feste.

Distracție în București: Și-a pozat prietenul făcând sărituri și a surprins reacția trecătorilor

Un fotograf priceput scoate niște imagini reușite din orice. O idee simplă și amuzantă poate să producă fotografii inedite.

Lampa care se transformă în cactus când e aprinsă, un accesoriu pentru orice casă

O lumină difuză, bine proiectată pe perete, poate schimba perspectiva asupra unei încăperi, dându-i un aer cald şi primitor. Asta face această lampă.

Chicago, privit de sus de un român: Cele mai frumoase imagini aeriene cu oraşul american

Un tânăr născut în România care trăieşte acum în Chicago a surprins oraşul american într-o serie superbă de fotografii aeriene, realizate cu o dronă.

Uma Thurman a pozat la Cannes cu băiatul ei: Cum arată fiul vedetei din „Kill Bill“

Actriţa în vârstă de 47 de ani este foarte mândră de fiul ei de 15 ani, Levon. Acesta are un tată la fel de celebru ca mama lui.

Viaţa în Hong Kong, acolo unde metrul pătrat e aur curat - FOTO

Una dintre cele mai aglomerate metropole din lume, Hong Kong nu este recomandat celor care suferă de claustrofobie. Spaţiile libere sunt foarte înguste şi orice metru pătrat liber are o valoare imensă, dar oraşul este funcţional şi foloseşte orice loc, cât de mic.

Cum arată primăvara în Paradis: Escapadă de vis pe câmpiile verzi ale Moraviei

Orice fotograf de peisaje îşi doreşte să lucreze într-un asemenea loc: primăvara, câmpiile din regiunea cehă Moravia te fac să te simţi ca în Paradis.

Poşetele pictate, un hobby care poate să devină o modă

O tânără a găsit un mod creativ de a-şi refolosi poşetele uzate de care nu se îndura să se despartă: le pictează cu chipuri celebre şi le dă o nouă faţă.

Graffiti în America Latină: Poveştile adunate de pe ziduri

O rusoaică pasionată de călătorii şi de fotografie şi-a propus să surprindă în lucrările sale arta stradală din ţările latino americane.

O fetiță de 4 luni bolnavă de rujeolă a murit la Craiova. Aproape 300 de noi cazuri de rujeolă confirmate

O fetiță de patru luni bolnavă de rujeolă a murit joi la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde fusese transferată de la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș".

Aglomeraţie infernală: Cum arată ora de vârf în diferite locuri din lume

Dacă ai parte în fiecare zi de aglomeraţie în trafic sau la metrou, tot eşti norocos în comparaţie cu ceea ce suportă locuitorii din alte oraşe din lume.

Antonio Banderas, un bărbat cu gusturi fine: Iubita lui a făcut spectacol la Cannes

Starul s-a prezentat perfect la Festivalul de film de la Cannes. Iubita lui cu 19 ani mai tânără, Nicole Kimper, a purtat o rochie foarte îndrăzneaţă.

Donald Trump are probleme cu soţia: Melania nu-l mai ascultă - VIDEO

Un gest inexplicabil din timpul vizitei pe care preşedintele SUA şi soţia sa o efectuează în Orientul Mijlociu ridică un semn de întrebare asupra relaţiei dintre cei doi.

A murit Roger Moore: Imagini memorabile cu cel care a fost de 7 ori James Bond

Actorul Roger Moore, cel care l-a interpretat pe faimosul spion James Bond, a murit în Elveţia, după o luptă scurtă împotriva cancerului, a anunţat familia actorului.