Peggy Lipton, vedeta serialului „Twin Peaks“, a murit la 72 de ani

Actriţa americană, recompensată cu Globul de Aur, vedetă a serialului "Twin Peaks", a murit la vârsta de 72 de ani. Ea suferea de cancer.

Fiicele actriţei, Rashida şi Kidada Jones, au anunţat într-un comunicat că mama lor s-a stins din viață sâmbătă, în urma unui cancer, și că familia i-a fost aproape în ultimele clipe ale vieţii.

Lipton a fost unul dintre cei trei "poliţişti hippie" sub acoperire din serialul de succes "The Mod Squad" difuzat de postul ABC în anii 1970.

Publicaţia The Los Angeles Times a scris despre acest serial că a fost unul dintre primele care a tratat subiectul contraculturii - a avut ca teme, printre altele, războiul din Vietnam, drogurile şi violenţa domestică - şi care a avut o distribuţie mixtă din punct de vedere rasial.

Actrița a fost nominalizată la premiile Emmy şi a fost recompensată cu un Glob de Aur, în 1971, pentru rolul pe care ea l-a interpretat în acest film.

Litpon a jucat și cu Kevin Costner în filmul "The Postman" (1997), dar a încercat și o încercat și o carieră muzicală.

Ea a lansat un album în 1968, iar cel mai mare succes al său a fost single-ul "Wear Your Love Like Heaven", notează Daily Mail.

Potrivit Variety, actrița a fost iubita unor bărbați celebri precum Elvis Presley, Paul McCartney și Sammy Davis Jr. Peggy Lipton a fost căsătorită cu producătorul muzical Quincy Jones, din 1974 până în 1989, iar cuplul a avut două fiice, celebra actriţă Rachida Jones şi modelul şi designerul Kidada Jones.

În anii 1990, Lipton a jucat rolul Normei Jennings în serialul TV de mare succes "Twin Peaks".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod