Sinead O'Connor cere din nou ajutor: Vedeta a anunțat că fiul ei a dispărut

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Cântăreața irlandeză a lansat un apel pe Twitter, rugându-i pe fani să-l găsească pe fiul ei, despre care a scris că e dispărut de vineri.

Sinead O'Connor a dat din nou de necaz. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a scris pe Twitter că de vineri nu mai știe nimic despre fiul ei. Vedeta care s-a convertit recent la Islam, schimbându-și totodată numele în Shuhada' Davitt, a lansat un apel pe Twitter, rugându-i pe fani să o ajute să dea de urma lui Shane O'Connor, care ultima oară a fost văzut vineri în Wicklow Town, în sudul orașului Dublin.

Apelul artistei nu a rămas fără ecou pe rețeaua de socializare, fiind redistribuit de mai multe persoane care și-au oferit sprijinul, scrie ziarul britanic Daily Mirror.

"Să dea Allah ca fiul tău să fie bine și să se întoarcă curând.
Nu-ți face griji. Rugăciunile merg mai bine și provoacă mai puține riduri"
, i-a transmis cineva.

Un alt fan a comentat: "Sunt trist să aflu că a dispărut.
Sper că îți vei regăsi fiul curând! Asta te poate face să te simți foarte neliniștită și îndurerată. Ai grijă și sper că îți vei găsi fiul curând!"
.

Vedeta nu a dat detalii despre circumstanțele în care fiul ei a dispărut sau alte informații din partea autorităților.

Sinead O'Connor a fost căsătorită de patru ori și are tot atâția copii cu bărbați diferiți.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod