10 destinații pe care le recomandă prima femeie care a vizitat toate cele 196 de țări


Cine a a avut șansa de a vizita toate țările globului știe ce spune când recomandă cele mai bune destinații. O femeie din SUA a realizat un top 10 al celor mai frumoase locuri din lume în care merită să ajungi.
Cassie De Pecol a devenit în 2017 prima femeie din lume care a călătorit în toate cele 196 de state ale lumii în mai puțin de un an și jumătate. Ea a reușit să-și ducă cu bine la capăt proiectul, intitulat Expedition 196, pe care l-a prezentat pe Instagram, apoi și-a împărtășit poveștile de în numeroase seminarii la care au participat peste 16.000 de studenți din 38 de țări pe care le-a vizitat, îndemându-i să călătorească și să cunoască lumea.

"Această expediție nu a fost despre mine. Scoprul meu a fost să demonstrez cât de drăguți și de ospitalieri sunt oamenii din toată lumea, dar în special din regiunile pe care mulți le consideră periculoase", a povestit Cassie pentru site-ul My Modern Met.
"Speranța mea e că, deși am călătorit singură și sunt o femeie americană blondă, am reușit să prezint o altă perspectivă asupra lumii și a oamenilor; siguranța, bunătatea și asemănările a 99% din populația lumii", a adăugat ea.

Rugată să spună care sunt locurile care i-au plăcut cel mai mult, Cassie De Pecol a prezentat topul celor mai frumoase 10 destinații în care merită să mergi. Iată ce țară este pe primul loc în preferințele ei!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod