Cabina de lux cu pereți din sticlă, cea mai simplă casă în mijlocul naturii

Un simplu dormitor și o baie sunt suficiente pentru a scăpa de stresul din oraș și a te bucura din plin de natură. Această cabină cu pereți din sticlă este refugiul perfect!
Acum e mai ușor să te bucuri de natură fără să renunți la confortul minim. Ba chiar ai condiții de lux! O cabină prefabricată, cu pereți din sticlă, care poate fi montată oriunde, în mijlocul pădurii sau în vârful muntelui, îți oferă pe o suprafață de 17 metri pătrați tot ce îți trebuie pentru a evada din tumultul orașului și a te bucura de natură: ai un dormitor și o baie, iar în rest natura aduce tot ce are mai bun - aer curat, liniște și un peisaj de vis. Ce-ți trebuie mai mult?!

Minilocuința portabilă constă, de fapt, în două cabine - una mai mare, dormitorul, și una mai mică - baia.
Denumite LumiPods, acestea au o structură placată cu lemn și fațadă curbată, din panouri de sticlă, oferind o deschidere panoramică spre împrejurimi. Practic, stai întins în patul dublu și să admiri cu nesaț peisajul ca și cum te-ai uita la serialul preferat. Peretele din sticlă este retractabil, astfel că poți simți și mai bine apropierea naturii.

Cabinele LumiPod sunt produse de compania franceză Lumicene, care le consideră niște "cuiburi de simplitate". Concepute să aibă un impact minim asupra mediului, acestea pot fi expediate oriunde în lume și montate în două zile pe baza instrucțiunilor, fiind rezistente la orice tip de climă, relatează Daily Mail.

Căsuțele rotunde LumiPods pot fi conectate la rețeaua de electricitate, de apă și de canalizare, dar compania explorează noi tehnologii pentru a lansa o cabină total autonomă până în anul 2020, scrie ziarul citat.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod